X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna mam to samo. Powoli wariuje. Ciagle sie zastanawiam dlaczego mnie to spotkalo ze nie moge zajsc, a co jak nie moge miec dzieci i bedziemy sami juz zawsze. Jak tak dalej pojdzie to wpadne w depresję.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna wrote:
    Dziewczyny jak zaczęłam nowy cykl to znów jestem przed owulacją. Mówię Wam że mam taką gonitwę myśli, o tym czy pęcherzyk rośnie czy owu będzie, co z tym wodniakiem, czy dostanę skierowanie na laparo???? Idzie osiwieć, znowu za bardzo się nakręcam...
    Spokojnie, stres do niczego nie prowadzi. Pozytywne myślenie ;)
    Wiem, że to niby tak łatwo powiedzieć, ale życie płynie dalej i nie trzeba się zamartwiać co będzie tylko żyć chwilą. Czasami zrobienie coś spontanicznie :)

Marcjanna trzymam kciuki za nas WSZYSTKIE uda się, ale bobas wybiera odpowiedni moment dla niego

melmarmis lubi tę wiadomość

Pozytywne nastawienie :)

Wysłany: 8 września 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka przykro mi i tulę bardzo mocno :* następny cykl nowa nadzieja i lepszy start w nową przyszłość :*

• Skrzydlata Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk gratuluję i powodzenia! :)

an.kie.tyk lubi tę wiadomość

21cs - Kalina 25.09.2018 <3
    10cs - Florian 08.03.2021 <3
    Wreszcie ten świat ma barwy i smak :)

wibs9x0h2j4mp6wk.png
  • an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 8 września 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandri_1 wrote:
    Marcjanna mam to samo. Powoli wariuje. Ciagle sie zastanawiam dlaczego mnie to spotkalo ze nie moge zajsc, a co jak nie moge miec dzieci i bedziemy sami juz zawsze. Jak tak dalej pojdzie to wpadne w depresję.

Przytulam mocno. Wiruski Wam powysyłam jak już trermin @ minie i wszystkie mi tutaj wysikacie II krechy!

zFolwarku lubi tę wiadomość

dev142pfs__.png

Wysłany: 8 września 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk u mnie niestety ten cykl stracony bo bez owu. Teraz czekam na wredną @ bo nie wiadomo kiedy raczy przyjść...

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 8 września 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    an.kie.tyk u mnie niestety ten cykl stracony bo bez owu. Teraz czekam na wredną @ bo nie wiadomo kiedy raczy przyjść...

Mój poprzedni cykl prawdopodobnie był bezowulacyjny. Więc...wróżę Ci owocnej owulki w kolejnym.

cookiemonsterka lubi tę wiadomość

dev142pfs__.png

Wysłany: 8 września 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:
    Mój poprzedni cykl prawdopodobnie był bezowulacyjny. Więc...wróżę Ci owocnej owulki w kolejnym.
    oby :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankietyk gratulacje, wyraźnie widać II kreseczki :)
    Karolafasola i Sandri może jeszcze za wcześnie, tak jak pisza dziewczyny, niektóre kobiety mają II dopiero po terminie @... Trzeba mieć nadzieję i mysleć pozytywnie, trzymam za Was kciuki :)
    A ja dziś rano zrobiłam jeszcze test owu i wyszły dwie mocne krechy - jak nigdy! Testowa mocniejsza od kontrolnej. To znaczy, że owu jeszcze przede mną? W tym miesiącu słabo czuje prace jajcorów, choć teraz czuje jak mnie coś kłuje. Zerknijcie prosze na moj wykres, niepokoi mnie, że tempka rośnie zamiast spadać, jak uważacie - wszystko ok? Do tej pory jak mierzyłam tempke to do owu mi spadała :/ Fakt, że w tym miesiącu byłam przeziębiona i nadal walczę z katarem, może mieć to wpływ na pomiar? Poradzcie cos...

• aaandzia Ekspertka

Wysłany: 8 września 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem, że łatwo mówić żeby się nie nakręcać, ja dopiero jestem na początku porównując do cs niektórych z Was, ale staram się nie wkręcać sobie i myśleć pozytywnie. Znam troche przykładów par/małżeństw, które starały się jak tylko mogły i nie udawała się po czym odpuszczając i luzując nagle było bam bam i ciąża;D Siostra mojej przyjaciółki starała się z mężem o dziecko 8 lat i nic, a próbowali wszystkiego po czym stwierdzili, że po prostu tak ma być i zdecydowali się na adopcje dziewczynki, rok później ona była już w ciąże i mają syna;))) także dużo zależy moim zdaniem od psychiki i luzu;)) żeby nie naciskać zbytnio zająć się czymś innym ;p

cookiemonsterka lubi tę wiadomość

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png
  • Samara Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już też zaczynam interesować się adopcją. Do końca roku daję sobie czas, a po nowym roku zaczynamy procedure adopcyjną. Może właśnie po takim psychicznym wyłączeniu coś zaskoczy?

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 8 września 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roslinka napisze Ci jak było u mnie :-) W drugim dniu pozytywnnego testy owu wieczornny ból owulacyjny. Może to głupie ale zwizualizowałam sobie jak moje jajeczko wyskakuje do jajowodu :-) Na drugi dzień wieczorem dopadłaam męża bo wiedziałam, że mam ok 24 h hehe I trafiliśmy gola. Więc działaj kochana! Serduszkuj tak jak intuicja i ochota podpowiada. W tym cyklu czerpałam z <3 przyjemność. I po stosunku zaciskałam mięśnie kegla ;-)

roslinka lubi tę wiadomość

dev142pfs__.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankietyk, gratki! jeśli 8 dpo wyszedł pozytyw to jest dobrze! :D

Andzia, u mnie tak było ;)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ankietyk - ja już zaczynam odczuwać ból owu. Czyli czekać do jutra czy już dziś wieczorem <3? Bo wydaje mi się, że jutro może być za późno. Jak byłam u gina to mi powiedziała, żeby działać jak wyjdzie pozytywny test owu. Dzięki za rady kochana :) Inna staraczka pisała też, że po <3 podnosiła nogi do góry... i jest w ciąży ;)

an.kie.tyk lubi tę wiadomość

• Samara Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roślinka, działaj dziś. Plemniki jak mają sprzyjające warunki to nawet do 5 dni pożyją. Jutro poprawicie i będziesz miała plan w 100% i żadnych wyrzutów sumienia.

roslinka lubi tę wiadomość

32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
    04-04-2016 [*] 8 tyd.

Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 8 września 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rooslinka popieram Samare. Paamietaj <3 z przyjemnością. Mega orgazmu życzę :-)

Pianistka i to z wieczornego moczu, musi być dobrze.

dev142pfs__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za Wasze opinie :* Ja chyba z tych bezorgazmowych :/ Ale przyjemnie jest, choć nie na maxa :P

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roślinka, przed porodem straszliwie ciężko było mi osiągnąć orgazm... nie wiem jakim cudem, czy przy porodzie coś się zmieniło w mojej budowie tam, ale jest o wiele przyjemniej! :)

Ankietyk, ja mam doświadczenie takie, że jak w 14-15 dpo wychodził jakiś cień cienia z rodziny Wytrzeszcz a 2 dni potem był niewiele ciemniejszy, to nie wróżyło to dobrze... w każdej ciąży miałam pozytywny 10 - 11 dpo ;) Dlatego ja testuję tak wcześnie, bo wiem, że jak ma się udać to i 10 dpo wyjdzie...

an.kie.tyk, roslinka lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie lekko temp. poszła w dół a laparo za równe 3tyg :)

• farmaceutka77 Autorytet

Wysłany: 8 września 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My robimy pol roku przerwy bo musze skończyć staz i zaczac prace, zatem widzimy sie w kwietniu, bądź w maju na fioletowej stronie :)

xnw4krnt7935gj3w.png
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ