Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Samara i spotykamy się w kolejnym wątku
Gratulacje dla wszystkich zafasolkowanych
Mamuska2017 staramy się już ponad 3 lata z dwoma stratami po drodze a cykli już nie liczę pewnie coś około 20, bo u mnie nigdy nie wiadomo kiedy będzie okresan.kie.tyk lubi tę wiadomość
Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
Jeszcze tydzien do @ a mnie od kilku dni boli jak na okres. Troche mnie to irytuje bo jak tak juz bedzie zawsze to przez 3/4 cyklu bede sie czula malpowo. Nie jest to silny bol, o wiele lagodniejszy niz podczas @ ale go czuje prawie caly czas. Czasami mocniej pomeczy i juz mysle ze przyszla.
-
an.kie.tyk wrote:Foremeczka gratulacje!
Musze się do czegoś przyznać... Właśnie nasikałam na Bobotest. Nie wytrzymałam. Ten maluch na zdjęciu tak się do mnie uśmiechał. Nie chce zapeszać...ale jutro powtórze z porannego moczu
Super! Gratulujęan.kie.tyk lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
KarolaFasola wrote:Zrobiłam i niestety -
Czekam na @ paskudną...
przykro mi... a moze to jeszcze za wcześnie na test? Widzę że wpisalas się na 10, dwa dni to spora roznicaMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Foremeczka wrote:przykro mi... a moze to jeszcze za wcześnie na test? Widzę że wpisalas się na 10, dwa dni to spora roznica
Moze za wczesnie ale nie chce mi sie wierzyc.. Mysle ze wyszedl by juz jakis chociaz cien @ w niedziele zobaczymy czy przylezie. -
Melduję się
Dzisiejszy sikanieć.
http://iv.pl/images/69624363136145803215_thumb.jpgblubka, cookiemonsterka, Migracja, VillemoVilo, melmarmis, Marteczka93, Agula92, Kasiula09, She86, s1985, zFolwarku, Morwa, Sówka35, Foremeczka lubią tę wiadomość