Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyroslinka wrote:Witajcie dziewczyny, to chyba najbardziej aktywny wątek, nie nadążam czytać co się tutaj dzieje Gratuluję Foremeczka i jutro rano zajrzę, żeby więcej dobrych wieści przeczytać
Chciałam się Was poradzić: dziś o 17 robiłam test owu - wyszedł prawie pozytywny, ale ja nie mam nigdy dwóch takich samych kresek, więc uważam że pozytyw. Wczoraj wieczorem było . Uważacie, że to wystarczy? Ja bym chętnie dziś powtórzyła, ale obawiam się, że mąż wróci padnięty wieczorem i nie będzie miał siły Rano nawet nie ma szans na bo mąż wstaje bardzo wcześnie do pracy...roslinka lubi tę wiadomość
-
Foremeczka, super ! gratulacje <3
Boje sie zatescic jutro. Chyba strach przed zobaczeniem bieli jest wiekszy od mojej wiary ze sie udaForemeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ło jeju, ja jeszcze nie dowierzam w te ciąże a tu już tyle gratulacji. Mam nadzieje ze beta ładnie przerasta, boję sie jutra jak cholera.
Dziewczyny Wam tez się uda!
She86 lubi tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana Fasolo nic a nic się nie bój! Nic złego ten test nie zrobi. Albo dowiesz się ze masz pod sercem cud albo że musisz zebrać siły na kolejny miesiąc. Osobiście myślę że w Fasoli jest Fasola ale druga opcja to nie koniec świata będziesz wiedziała na czym stoisz! Plus jest taki ze zaraz się skończy niepewność. To też pozytyw
KarolaFasola lubi tę wiadomość
-
12.09..... dłuuuzy sie strasznie
-
_Abby_ wrote:Kochana Fasolo nic a nic się nie bój! Nic złego ten test nie zrobi. Albo dowiesz się ze masz pod sercem cud albo że musisz zebrać siły na kolejny miesiąc. Osobiście myślę że w Fasoli jest Fasola ale druga opcja to nie koniec świata będziesz wiedziała na czym stoisz! Plus jest taki ze zaraz się skończy niepewność. To też pozytyw
Wiem ze nic nie zrobi
Ale niechce sie znowu rozczarowac, ze wszystko super, fajnie temperatura wysoka..a tu nic -
Foremeczka wrote:Młoda 19, dobrze ze nic się nie stało! Dzidziuś na pewno tak szybko się nie podda
Dziewczyny a ja miałam zrobić test jutro ale nie wytrzymałam i już zrobiłam... i wyszedł pozytywny jutro 29 dc, standardowo wtedy przychodzi @ także wszystko jeszcze może się zdążyć. Brzuch mam twardy, apetyt dopisuję bardzo, opuchniecie - no objawy jak na okres. Poza tym w poprzednich ciazach na tym etapie byłam bardzo zmeczona a teraz mam przypływ pozytywnej energii, nie kręci mi się się głowie itp. Jutro rano powtórka bety i wszystko się wyjaśni
Aaandzia, skąd ja znam to doszukiwanie się objawów... tu kujnie, tam pociągnie, wszystko odnotowane na ovu
Sandri, trzymam kciuki za jutro!
Mlodamamuska uwazaj na siebie bo wtpadek to nie byle co,odpoczywajForemeczka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;