Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nola wrote:Lilianap tez zaszlam w poerwsza ciaze w poerwszym cyklu w ogole po ods tabletek i tez niestety trwala tylko dokladnie 6 tyg. i tez jak na zlosc dkr wszystko teraz skiepscilo Wszystke kobiece choroby na mnie spadly mam wrazenie i nic a nic sie nie uklada Pomimo Stymulacji miesiaczka przyszla i juz nie wiem kogo sluchac z lekarzy ale chyba sprobujemy teraz naturalnie Dziewczyny czy ktoras odstawila kiedys stymulacje sprobowala naturalnie i wredy zaskoczylo? Wiem ze na stymulacji powinnam wytrzymac co najmniej pare cykli ale taki mam zal do lekarza ktory podal ki za wczesnie pregnyl i spieprzyl caly sierpien ze wracam do gina ktory jest za natura
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Abby a wez sobie siknij Ja to z kolei mam odwrotnie i od testowania bronie sie nogami i rekami tak sie boje zawsze wyniku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6baece9638de.jpgMarmurkowa, Lilianap, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nola, ja pregnyl dostałam gdy pęcherzyk miał 19 mm, na drugi dzień miał już 23 i pięknie pękł. Owulacja była. Jeśli masz problemy z owulacją to trzeba wspomóc organizm, ale lekarz musi się na tym znać. Jak poda za szybko to pęcherzyk nie dojrzeje, a jak za późno to może nie pęknąć i zrobi się torbiel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój lekarz mówi, że pęcherzyk musi być pełnoletni, czyli mieć te swoje 18mm dopiero wówczas można dać złoty strzał.
Faktycznie trochę falstart z tym pregnylem u Ciebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 13:26
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Od kilku miesięcy nie mogłam u siebie zaobserwować śluzu rozciągliwego. W II p. poprzedniego cyklu zaczęłam pić siemię, a od początku tego cyklu dodatkowo olej z wiesiołka łyżeczka dziennie na czczo i co? Piękny płodny śluz dzisiaj
Test owu względnie dodatni, jutro pewnie jajo pęknie, więc czas działać Temp. jeszcze nie wyskoczyła, więc obstawiam na jutro, najpóźniej pojutrze.
Powodzenia wszystkim! Działać, sierpień był piękny, ale wrzesień musi być jeszcze piękniejszy!Marcjanna, melmarmis lubią tę wiadomość
-
Tez sie boje zatestowac
A uzywalyscie moze ten test pink test super czuly ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny