Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ivy wrote:Cześć wszystkim
My po ponad roku przerwy wróciliśmy do starań, na razie jakoś średnio to wygląda, nie jestem pewna, czy w ogóle było ovu niemniej jednak proszę o dopisanie na listęPozytywne nastawienie -
Dziewczyny nie jestem w stanie za Wami nadążyć, produkcja postów niesamowita.
Widzę ze przybylo kobitek dalej "walczacych", dziewczyny trzymam kciuki za kolejne cykle, oby były krótkie.
Dziewczyny dziękuję Wam za dobre słowa, moja beta dobrze przerosła, chyba oficjalnie mogę cieszyć się ciaza, oby tym razem potrwala dlugo. Wam tez się uda, wiem to :*an.kie.tyk, roslinka, zFolwarku, melmarmis, kate88:), Sówka35, Demsik, cookiemonsterka, Josephine, Kasiula09 lubią tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! U mnie możecie wpisać @. Przyszła menda w 26 dniu cyklu, no cóż... Przytyłam 2kg i już mi się wykres rozjechał. Wszystko przez PCO. A tak ładnie było, 3 ostatnie wykresy książkowe... No nic, na październik się nie zapisuję, bo zabieram się za odchudzanie, choć ze starań nie rezygnuję.
Gratuluję wszystkim ciężarnym, a reszcie dziewczyn życzę powodzenia! -
Oj Miśka, sikaj, tylko dobrze
Skrzydlata, nie poddawaj się!
Roslinka, no to przesyłam wiruski ❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:40
Skrzydlata, Sówka35, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
nick nieaktualny
-
rudykot wrote:Cześć, nie byłam pewna czy tworzyć konto na tej stronie ale chyba dobrze zrobiłam bo teraz przynajmmiej nie czuje się z tym sama Szczerze mówiąc tez chcemy z mężem sprawdzić od razu jego warunki, tylko na razie czekamy "...to po kolejnym cyklu". I tak mijaja kokejne cykle. Liczę na ten wrzesień... A wiesz może jak to jest z tym badaniem nasienia? Ja jestem w tym zielona. Czy trzeba mieć jakieś skierowanie? czy tylko odpłatnie na własną rękę (ze tak się wyrażę) Czy nasienie oddaje się na miejscu czy można np w domu...
Nie trzeba miec skierowania. Ot idziesz i placisz i masz Taki piekny kapitalizm jest A powaznie to nie wiem czy na nfz mozna - jakos watpie Watpie tez by mozna bylo oddac nasienie w domu no chyba ze sie zapewni jakies szczegolne warunki przechowania itd. co moim zdaniem jest bez sensu, bo mozesz isc z mezem do uroczego czerwonego pokoju gdzie bedzeicie miec duzo ubawu z calej tej sytuacji a i sprawa bedzie zalatwiona Powodzenia!
-
Foremeczka wrote:Dziewczyny nie jestem w stanie za Wami nadążyć, produkcja postów niesamowita.
Widzę ze przybylo kobitek dalej "walczacych", dziewczyny trzymam kciuki za kolejne cykle, oby były krótkie.
Dziewczyny dziękuję Wam za dobre słowa, moja beta dobrze przerosła, chyba oficjalnie mogę cieszyć się ciaza, oby tym razem potrwala dlugo. Wam tez się uda, wiem to :*
Gratulejszyn gratulejszyn! Brawo Spokojnej i dobrej ciazy.Foremeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny