Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Nie trzeba miec skierowania. Ot idziesz i placisz i masz Taki piekny kapitalizm jest A powaznie to nie wiem czy na nfz mozna - jakos watpie Watpie tez by mozna bylo oddac nasienie w domu no chyba ze sie zapewni jakies szczegolne warunki przechowania itd. co moim zdaniem jest bez sensu, bo mozesz isc z mezem do uroczego czerwonego pokoju gdzie bedzeicie miec duzo ubawu z calej tej sytuacji a i sprawa bedzie zalatwiona Powodzenia!
Heheh:D dzięki za info nigdy wczesniej nie przypuszczałam, że będę w życiu takie ciekawe doświadczenia zbierać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:O Morwa właśnie miałam pytać jak się sprawdzają te testy owulacyjne z Gemini bo się przymierzam. Ale widzę że wyglądają jak z allegro chyba że to nie te.Starania od maja 2013
Aniołki
13.11.2015 - [*] 7 tc
22.01.2016 - [*] 11 tc -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:
Super dzialac, dziala, I jeszcze raz dzialac
U mnie nigdy nie wyszlo zeby ta druga kreska byla ciemniejsza od pierwszej, w srode robilam i byla blada taka jak Twoja z poprzedniego dnia a wczoraj robilam i mocna taka jakk ta pierwsza ale nie mocniejsza -
Zalezy moze kto jak duzy ma wyrzut lh
Dzis piateczek dziewczynki.ja juz odliczam dni do wizyty u lekarza 16.09. Testujcie kochane i wzmacniajcie liste brzuszatek;)sle wiruski ~~~~~~~~~~~~Marcjanna, kate88:), Migracja, cookiemonsterka, She86 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
karolka22 wrote:O Morwa właśnie miałam pytać jak się sprawdzają te testy owulacyjne z Gemini bo się przymierzam. Ale widzę że wyglądają jak z allegro chyba że to nie te.
A moim zdaniem warto kupić te testy bo nie musiałam się zastanawiać ,czy to już pozytyw czy jeszcze nie. Po co ma pokazywać druga kreskę jak nie ma pozytywu. Ważne by pokazał super dwie krechy w momencie wyrzutu lh niż przez cały cykl dwie kreski ,które wcale pozytywem nie są -
Dzień dobry. Sikajcie dziewczyny pozytywnie żebyśmy mialy w tym wrześniu mnóstwo cudownych kropkow!
Ja jadę odpocząć na przedłużony weekend. Planuję dużo wina i dużo seksow
Rudykot można też w domu nasienie przygotować tylko trzeba w pół godziny bodajże dostarczyc do laboratorium. Ja kiedyś pytałam o to w diagnostyce z ciekawości, ale wtedy jeszcze miałam nadzieję że nas to ominie i jakoś nie zapamiętałam szczegółów. W każdym bądź razie możesz się w labo dowiedzieć czy jest to u nich możliwe, bo podejrzewam że każde labo ma jakieś tam swoje warunki.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 - w naszym przypadku jak dojechaliśmy do labo (w 20 min.) to Pani nas ochrzaniła, że materiał jest już nie zdatny do badań...
Musieliśmy więc odczekać i drugi raz już u nich... Co labo to inne zwyczaje.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05