Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja w tym cyklu zainwestowałam w testy owu z apteki Vitam- i do du**
bardzo czułe są i kilka dni miałam drugą kreskę wyraźną, tak, że naprawdę musiałam się sporo nagłowić czy tu już, czy to jeszcze pozytyw...
a miałam kiedyś z allegro takie różowe za bodajże 1 zł, one są mniej czułe- ale pozytyw wychodził mi przez 1 dzień, i przynajmniej nie miałam wątpliwości w pozostałe dni
także wg mnie nie ma co przepłacać -
Lulianna - nie miałaś dziś czasem testować? Daj znać jak tam.
cookiemonsterka - może jakieś ziółka zaparz, alby łyknij krople żołądkowe - okropne są, ale niby pomagają.cookiemonsterka lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualny
-
Lovi, no rzeczywiście nie wygląda to najlepiej... jeśli przyjdzie wredna @ - pazdziernik jest Twój
She, daj Kropkowi jeszcze ze dwa dni, a nuz Cie zaskoczy
Marcia, no na przyjazd teściowej musi, nie ma innej opcjiMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Dziewczyny. Chyba mam jakies omamy albo juz nie wiem. Nie wyrzucilam wczorajszego testu( ale kiedy wczoraj patrzylam na niego widzialam cos tam jakis cien cienia trzeba bylo sie dopatrzec ) dzisiaj mialam go juz wyrzucic ale popatrzylam na niego a tam cien cienia nadal. Wiec dzisiaj zrobilam test ( troche mnie ponioslo bo nie z porannego siusiu)a tam znowu taki cien i wyskoczyl prawie natychmiast ..
Ps. Przepraszam ze tak nieskladnie ale chcialam szybko napisacWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 10:57
zFolwarku, Migracja, She86, Samara, Kasiula09, Morwa, Lovi89, cookiemonsterka, Tygrysek, roslinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KarolaFasola wrote:Dziewczyny. Chyba mam jakies omamy albo juz nie wiem. Nie wyrzucilam wczorajszego testu( ale kiedy wczoraj patrzylam na niego widzialam cos tam jakis cien cienia trzeba bylo sie dopatrzec ) dzisiaj mialam go juz wyrzucic ale popatrzylam na niego a tam cien cienia nadal. Wiec dzisiaj zrobilam test ( troche mnie ponioslo bo nie z porannego siusiu)a tam znowu taki cien i wyskoczyl prawie natychmiast ..
Ps. Przepraszam ze tak nieskladnie ale chcialam szybko napisac
Gratulejszyn pocichutku! Super! Ciazunia jest!
-
Dzisiaj 13 dpo. Ale jeszcze sie nie ciesze powtorze test jutro albo za dwa dni.
-
KarolaFasola wrote:Dziewczyny. Chyba mam jakies omamy albo juz nie wiem. Nie wyrzucilam wczorajszego testu( ale kiedy wczoraj patrzylam na niego widzialam cos tam jakis cien cienia trzeba bylo sie dopatrzec ) dzisiaj mialam go juz wyrzucic ale popatrzylam na niego a tam cien cienia nadal. Wiec dzisiaj zrobilam test ( troche mnie ponioslo bo nie z porannego siusiu)a tam znowu taki cien i wyskoczyl prawie natychmiast ..
Ps. Przepraszam ze tak nieskladnie ale chcialam szybko napisac
Wysyłaj nam wiruski, "na ten tychmiast"zFolwarku lubi tę wiadomość
32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Narazie nie. Poczekam w niedziele zrobie jeszcze raz i tak za niedlugo mam termin do gina odebrac wyniki .
-
nick nieaktualny