Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:U mnie 37dc. Śluz różowo-latte już drugi dzień a ta @ nie nadchodzi. Nic nie ogarniam. Umie któraś coś doradzić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 16:33
-
Morwa, testowałam 18(wieczorem) i 20(rano) negatywne negatywy. Nie wiem czy w ogóle miałam owu ani jeśli była, to kiedy. Najdłuższy cykl ever (do tego teraz), to 36 dni.
Czekam aż cokolwiek się nie rozkręci. W nd (moje ur) zatestuję znowu. -
zakocona wrote:Morwa, testowałam 18(wieczorem) i 20(rano) negatywne negatywy. Nie wiem czy w ogóle miałam owu ani jeśli była, to kiedy. Najdłuższy cykl ever (do tego teraz), to 36 dni.
Czekam aż cokolwiek się nie rozkręci. W nd (moje ur) zatestuję znowu. -
Zakocona a może Ci się @ zatrzymała? Ja miałam już raz tak... Testy negatywne małpy nie było wzdęta jak balon poszłam do ginki mojej i wysłała mnie na betę żeby się upewnić czy coś jest czy nie, okazało się że nie ma nic i przepisala mi dupka i po paru tabletkach przyszła
-
kaka470 wrote:Dziękuję za wszystkie cenne wskazówki , poczekam do poniedziałku , zrobiłam też dziś test i znów cień ale daje na luz bo naprawdę oszaleje -
-
nick nieaktualnyPonawiam pytanie:
Kobietki podpowiedzcie - gin poleciła mi wykonanie kilku badań (PRL, THS, FT3 i 4, FSH, LH, estradiol, testosteron, 17-OH progesteron i DHEA-S) w 3-4 dniu cyklu. Czy mogę zrobić badania w sobotę, czyli w 2 dc? Nie wpłynie to na wynik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 18:15
-
gosssiagabrysiowa wrote:ja co miesiac widze cien na tescie...juz zaczynam sie zastanawiac czy ja nie mam jakiegos guza przysadki hihihi....od tego cyklu nie mierze tempki ani nie kupuje zadnych testow mam to gdzies co ma byc to bedzie...ciesze sie ze tsh mi ladnie spadlo teraz tylko czekam na cud[/
Powodzenia -
nick nieaktualnyroslinka wrote:Ponawiam pytanie:
Kobietki podpowiedzcie - gin poleciła mi wykonanie kilku badań (PRL, THS, FT3 i 4, FSH, LH, estradiol, testosteron, 17-OH progesteron i DHEA-S) w 3-4 dniu cyklu. Czy mogę zrobić badania w sobotę, czyli w 2 dc? Nie wpłynie to na wynik? -
nick nieaktualnyMarcjanna dzięki za odpowiedz Tylko właśnie jutro mi bardziej pasuje niż poniedziałek bo spóźnię się do pracy i będą kręcić nosem To skoro nie ma znaczenia to wolę w dzień wolny pojechać i to załatwić jak dostanę wyniki to napiszę jaki wynik, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
Udało mi się wyśmienicie dodac wpis nie na ten wątek dlatego edytuję.
Roslinka koniecznie podziel się wynikami. ja też dzisiaj upuściłam krew (kontrolnie tsh i ft4 bo mam lekką niedoczynność i biorę letrox50) oraz dodatkowo prolaktyna i prog. to mój 23 dc, i ok 7dpo. Póżniej muszę znaleźć jakieś dobre dusze na forum które pomogą mi w interpretacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 21:33
Marcjanna lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyBobby29 wrote:Udało mi się wyśmienicie dodac wpis nie na ten wątek dlatego edytuję.
Roslinka koniecznie podziel się wynikami. ja też dzisiaj upuściłam krew (kontrolnie tsh i ft4 bo mam lekką niedoczynność i biorę letrox50) oraz dodatkowo prolaktyna i prog. to mój 23 dc, i ok 7dpo. Póżniej muszę znaleźć jakieś dobre dusze na forum które pomogą mi w interpretacji
Rosolina przygotuj się odpowiednio do badań na necie znajdziesz mnóstwo wytycznych. Powodzenia -
nick nieaktualny
-
roslinka wrote:Ponawiam pytanie:
Kobietki podpowiedzcie - gin poleciła mi wykonanie kilku badań (PRL, THS, FT3 i 4, FSH, LH, estradiol, testosteron, 17-OH progesteron i DHEA-S) w 3-4 dniu cyklu. Czy mogę zrobić badania w sobotę, czyli w 2 dc? Nie wpłynie to na wynik?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;