Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Nie, ale po porodach mam silne bole jak mam owulacje a cykle od zawsze mam jak w zegarku wiec 13 maks 14 dc byla na 100%. Poczekam no miloby bylo sie pozytywnie zaskoczyc
justyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Owulacje mialam w 13 dc wiec to juz 13 dpo a jutro mam impreze z alko i wolalam wiedziec czy ew moge sie na winko pokusic czy nie. W ciazy z synem w 27 dc mialam kreske slaba ale.dobrze widoczna wiec jakis ew cien pewnie ju, bym zobaczyla a specjalnie sie nie staralosmy tylko raz w owulacje wiec raczej liczylam ze nic z tego. Ale poczekamy, jak @/sie nie pojawi to powtorze test
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Co Wam powiem to w powiem, ale Wam powiem... szkoda mi opuszczać stolicę. Spotkałam się z moją przyjaciółką, poplotkowałyśmy, targi kosmetyczne były zaliczone, a teraz czeka mnie powrót do rzeczywistości...
Wredna @ przyszła i to był mój.najdłuższy cykl 41dni az trwał. Nawet nie zapisuje.się na październik bo wszystko się rozregulowało.
Więc moje kochane trzymam za Was kciuki za ziielonego kropusia
Jutro uzupełnię listę.Pozytywne nastawienie -
Tyle sie napisalam i zezarlo...eh
Zycze milej ndz i zafasolkowania w najblizszym czasie kochane.sle wiruski;)~~~~~~~~~~~~~gabi544 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ezia90 wrote:Dziewczyny, czy jest sens robić test 10dpo???
ja z córką miałam ładne II krechy 10 dpo... wszystko zależy od organizmu, ciąży, bety. mozesz zaryzykować. odpowiedz sobie tylko na pytanie, czy jeśli wyjdzie biel to czy zeschizujesz czy nie -
Ezia90 wrote:Dziewczyny, czy jest sens robić test 10dpo???
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ezia90 wrote:Ja dziś mam Ale chyba jutro kupię i 12dpo zrobię. Ja mam 13-14 dni fazy lutealnej
-
Zakocona wszystkiego najlepszego!♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Zakocona - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jak najszybciej dwoch kreseczek.
Ja nie pisze zbyt czesto, ale Was podczytuje my wczoraj zrobilismy sobie z mężem wyprawe po roztoczu szlakiem prawie 25 km cos wspanialego. Ale.. przywiozlam niestety niemiłą pamiątkę. Zapalenie pecherza nawet nie wiem skąd - ani nie zmarzłam, ani mnie nie przewiało, nic. Ale to jest moja zmora okresu jesienno - zimowego. Co roku normalnie wzielabym furaginum i by przeszlo, ale ze to juz drugie w ciagu trzech tygodni to nie bede kombinowac i pojde do lekarza na badania i dostane konkretne leki. Jutro mam wizyte wiec z rana sikne na test, zeby sie upewnic. Dlatego prosze o przepisanie na dzien wczesniej, 27 wrzesnia. Mam nadzieje ze zarazilam sie wirusami no i wszystkim oczekujacym zycze samych dwoch grubych kresek -
Cześć dziewczyny ja tylko z zapytaniem wpadłam.
Jak myślicie co może być powodem przeżywanej @? zaczyna mnie do denerwować... A już szczerze mówiąc naczytałam się Google...
W sensie mam 2dni dość obfitego krwawienia, potem 1dzien pięknie czysto a na kolejny zaczyna sie brązowe plamienie które przechodzi po chwili w wciąż ciemne ale lekkie krwawienie...
No i o badania 2-3 dc wiem jakie, ale czy w tym samym cykly mam jakieś powtarzać? progesteron na pewno ale nie wiem kiedy, no i czy prolaktyne i tsh też powtarzać?17.11.17-poronienie całkowite