Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjas a kiedy miałaś badane? Plr, tsh, obojętnie w którym dniu cyklu grunt to odpowiednio się przygotować. Progesteron po owulacji raczej.
U mnie dziś 10 dpo mocny spadek i nitka krwi w śluzie, albo małpa wisi na włosku albo cionsza. Ale nigdy małpiszon się nie zjawia jak bore progesteron... -
nick nieaktualny
-
Niestety zbieram na wizytę do lekarza od niepłodności... dla siebie i dla B... trze by było iść z kompletem badań więc na razie zbieramy pieniążki by wszystkie zrobić razem i wybrać się od razu do lekarzy... Zmęczyło mnie już bagatelizowanie mnie przez ginekologów17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:Ajas a kiedy miałaś badane? Plr, tsh, obojętnie w którym dniu cyklu grunt to odpowiednio się przygotować. Progesteron po owulacji raczej.
U mnie dziś 10 dpo mocny spadek i nitka krwi w śluzie, albo małpa wisi na włosku albo cionsza. Ale nigdy małpiszon się nie zjawia jak bore progesteron...
Długo bierzesz progesteron? Luteinę czy Duphaston ? -
U mnie dziś cień cienia z cienia, z moczu tak rozrzedzonego, jutro powtarzam z rana ale lekarz mówił że nie ma co liczyć no cud przy takim endometrium
rosax3 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnys1985 wrote:U mnie dziś cień cienia z cienia, z moczu tak rozrzedzonego, jutro powtarzam z rana ale lekarz mówił że nie ma co liczyć no cud przy takim endometrium
Trzymam kciuki za piekna kreseczke jutro! A co do lekarza to nie bede tego komentowac!! -
s1985 wrote:U mnie dziś cień cienia z cienia, z moczu tak rozrzedzonego, jutro powtarzam z rana ale lekarz mówił że nie ma co liczyć no cud przy takim endometrium
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Endometrium po owulacji cały czas rośnie. Kiedy ostatnio je podglądałaś i jaki miało rozmiar ? Trzymam mocno kciuki Ty wiesz :*:*:* wierzę w ten cud !!! Ty również powinnaś w niego uwierzyć i dać mu szansę :*:*:*2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny