Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Życzę Ci, żebys zrobiła lekarzom na złość i była w ciąży :*
Mona_M, gabi544, Morwa, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Mona_M wrote:Życzę Ci, żebys zrobiła lekarzom na złość i była w ciąży :*
Nic dodać, nic ująć Też Ci tego życzę.s1985, gabi544 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOk, ale lekarz nic nie robi, żeby podbudowac endometrium?
Ja miałam cienkie to dostałam estrofem i w tym cyklu było już cacy.
Jutro u mnie wielki dzień. Jak się nie udało to trzeba będzie zniknąć. Ale mam stracha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 10:14
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Ok, ale lekazr nic nie robi, żeby podbudowac endometrium?
Jutro u mnei wielki dzień. Jak się nie udało to trzeba będzie zniknąć. Ale mam stracha.Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ok, ale lekarz nic nie robi, żeby podbudowac endometrium?
Jutro u mnie wielki dzień. Jak się nie udało to trzeba będzie zniknąć. Ale mam stracha.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie negatywnnie wytrzymalam i zrobilam teraz czuly 10 i nic moze temu ze nie zporannego no nic teraz czekam do piatku jak w czwartek malpy nie bedzie jakims cudem to ytest w piatek ale juz w cuda nie wierze gratulacje nowych fasolek
-
Madziulla wrote:dzis 26 dc ale wg moich obserwacji owu byla 11-13 dc bo 12 mialam planienia wiec jestem 13-15 dni po ovu
-
Ja w tej ciąży robiłam tylko jeden test może warto by za jakiś czas to powtórzyć? :p we wcześniejszych ciążach lałam na test 2 razy dziennie, wyrzuciłam masę kasy w błoto. Teraz zbieram na wózek
Mona_M, s1985, zakocona, melmarmis, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:U mnie dzis 27/dc a owu chyba 13 dc byla , wczoraj negatyw. Jak dasz raxe to poczekaj jeszcze a jak barxzo kusi to sikaj z rana i dwie kreski wysikaj koniecznie
ja odkad mialam falszywie dodatni test to patrze z duzym przymruzeniem oka na testy i obojetne czy jutro bedzie pozytyw czy negatyw sroda lub czwartek ide na bete.
wczoraj snily mi sie trzy pozytywne testy u mnie (napewno byly moje nie kogos bo mowilam do meza we snie ze popatrz dokladnie w 2 rocznice slubu zrobilismy sobie szkraba) ten sen byl tak realny e potem po szafch tych testow szukalam... czy ja wariuje???ZakreconaŻona, cookiemonsterka lubią tę wiadomość