Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obrzeża Poznania w sumie prawie jak Poznań. Ajć wspólnie z dziewczynami stwierdziłyśmy że nieprofesjonalnie mnie potraktowała.
Biorę duphaston, bo chodziło o wyregulowanie cykli. Ostatni cykl bez owulacji stąd gin. zapisała CLO.
Bez monitoringów itd.
Poki co nie wykupiłam nawet recepty.
inessa, olitka lubią tę wiadomość
-
Anka na moje ślepe oko to chyba owu była - 15 albo 23 dc.
Może Wy mi podpowiecie - czemu na wykresie zaznacza mi puste kropy temp. mimo, iż nie klikam, żeby mi ją ignorował? Może to być np. od nie mierzenia o tej samej godzinie?inessa lubi tę wiadomość
-
anka8820 wrote:hej spójżcie na mój wykres bo nie wiem co jest?kiedy owu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 00:02
anka8820 lubi tę wiadomość
-
u mnie starania??? ostatni cykl jestem na owu..udostepnilam teraz wykres dla dziewczyn ale ja klade juz labe na wszystko chce miec luzackie swieta...odchodze bo zrobilo sie to wszystko za bardzo mechaniczne szczerze kiedys seks byl duzo czesciej bo sie chcialo teraz kokietowalam meza czujac ze to te piekne dni???? ale klade labe moze ze to sa staranka o drugie dziecko,mam juz synola ma prawie8 lat wiec juz mam jeden swoj skarb kciukam kochane za was wszystkie!!!!!! swieta te maja magiczna moc!!!!
Effcia28, inessa lubią tę wiadomość
-
Karm oj mała daje czadu. Teraz etap bajek i wymuszania
Rybka powodzenia Kochana! To prawda - mamy już swój skarb, to strasznie dużo. Ja teraz panikuje, a jakbym nie miała A. to bym wylądowała w psychiatryku. Po prostu chylę czoła wszystkim kobietom, które tak długo się starają, bo nie zdawałam sobie sprawy, że to takie ciężkie.
rybka, AnBe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam dziewczyny, ja sie urodziłam w Poznaniu, mieszkałam tam przez 29 lat teraz mieszkam w Krakowie - ale nadal i tak czuję się Poznanianką
mam 2 letnią córeczke i od pół roku staramy się o drugie maleństwo.. poki co z marnym skutkiem. Co do lekarzy to z pewnością nie polecam Radosława Słopień - był dobry ale chyba za dużo ma pacjentek i już nie jest (koleżanka która ma problemy chodziła do niego).
Zyczę Wszystkim owocnych starań :*
pozdrawiamrybka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Witamy nowe koleżanki Napiszcie coś o sobie.
Mam 23 lata, staramy się o maluszka od czerwca 2013 (więc prawie 7 miesięcy), aczkolwiek wcześniej przez 2 cykle też już się nie zabezpieczaliśmy. Obecnie czekam na @... 3 testy (od pn do wczoraj) wyszły mi niejednoznaczne... wczoraj nawet TŻ widział też tam jakby delikatna kreskę, ale dziś zrobiłam inny test i negatyw Robię testy czułości 25 mlu.
Jedną ciążę straciłam - ok. połowa 5tc, było to jeszcze przed staraniami.
Mam zdiagnozowane: PCO, hiperprolaktynemię, miałam (i prawdopodobnie nadal mam)hirsutyzm, chorobę Hashimoto (w tym niedoczynność tarczycy), do tego nadmiar hormonów męskich.
Ja w Poznaniu mieszkam od stycznia. Leczyłam się u takiej starej ginki na Winogradach, na os. pod lipami (NFZ), była beznadziejna... nie polecam, wywaliła mnie raz z gabinetu z krzykiem, że wcale nie jestem w ciąży i czego ja w ogóle chcę, przecież mam PCO, to nie dziwne, że mi sie @ spóźnia ehh
Od jakiegoś czasu równocześnie leczę się na NFZ u dr Dydowicza (przychodnia na kasprzaka; lekarz jest ok., bez problemu przepisuje badania, robi usg, ale nie chce stymulować owulacji nie wcześniej niż po 12 miesiącach od początku starań, do tego wcześniej czekałam na wizytę ok. 2 tyg., a teraz ponad miesiąc), prywatnie u dr Pieńkowskiego (świetny! polecam! do tego bardzo sympatyczny i zawsze oddzwania jak wcześniej się nie dodzwonisz, a jak koniecznie chcesz wizytę jakiegos dnia, to bez prbolemu zostanie dla ciebie do późna) oraz na NFZ u gin-endo na Polnej (do tego musiałam miec skierowanie) u prof. dr. hab med. B. Męczękalskiego.
Aktualnie prof. Męczękalski wypisał mi skierowanie na położenie na oddział endokrynologii ginekologicznej na Polnej. Czeka na @ (bo na fasolkę już nie liczę...) i mam od razu zadzwonić pod specjalny numer umówić się na oddział, położą mnie w 10dc (powiedział, że na pewno będzie miejsce).inessa lubi tę wiadomość