Poznań, okolice i WLKP :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiara to niemało przeszlas...obys nie musiala sddługo czekać na drugie malenstwo :-* jeden Skarb już masz to ważne my tu w większosci chyba staramy się o pierwszego
malucha...
Grudzień musi być magicznyrybka, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarm3lka wrote:Kiara to niemało przeszlas...obys nie musiala sddługo czekać na drugie malenstwo :-* jeden Skarb już masz to ważne my tu w większosci chyba staramy się o pierwszego
malucha...
Grudzień musi być magiczny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylilioe: dziękuję za post - pocieszyłaś mnie
wczoraj byłam u innego ginekologa prywatnego (chciałam szybki termin, a mój ginek ma sporo pacjentek, więc czeka się minimum tydzień), tj. do dr A. Wosickiego. Niestety za wizytę zapłaciłam 150zł i z tego, co powiedziała mi inna pacjentka - lekarz zawsze bierze tyle samo, bez względu na to czy masz usg czy nie.Ogólnie nie wiem co o nim myśleć... niby nie pospieszał ani nic, zbadał też piersi, jednak szczerze mówiąc dla mnie za mało wyjaśnił co widzi na usg, dlaczego tak a nie inaczej i jak powinno być...
Co do usg - jakas dziwna sytuacja. Usłyszałam, że mam znaczną wielotorbielowatośc jajników (PCO, ale takie mocne), ciałka żółtego nie widzi, za to jest płyn w zatoce douglasa - i tu pytanie SKĄD on tam teraz? Lejarz coś tam się pokrzywił, ale nie raczył wyjaśnic nic więcej, jak dopytywałam, to też nie bardzo potrafił odpowiedzieć na moje pytania i mi jakoś to wytłumaczyć... narzekał, że podobno "widzi za mało estrogenów", @ nie będzie i trzeba wywołać. W dniu bad. miałam 14 dpo, czyli u mnie to był 34 dc. Czytałam, że ten płyn powinien być, ale 1-2 dni po owulce a nie 14... Dostałam luteinę 3x1 i narainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKiara ja miałam płyn pod koniec cyklu jak pękała mi torbiel.
Jeśli chodzi o leczenie to warto mieć lekarza, który jest bardziej dyspozycyjny niż wizyty, na które czeka się minimum tydzień. Ja mam u swojego lekarza wizyty właściwie w każdy dzień tygodnia, jeśli jest taka potrzeba to nawet w weekendy.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Kiara ja miałam płyn pod koniec cyklu jak pękała mi torbiel.
Jeśli chodzi o leczenie to warto mieć lekarza, który jest bardziej dyspozycyjny niż wizyty, na które czeka się minimum tydzień. Ja mam u swojego lekarza wizyty właściwie w każdy dzień tygodnia, jeśli jest taka potrzeba to nawet w weekendy.
własnie martwię się czy torbieli nie było.. tak mnie potwornie jajniki od 2 dni bolą, jak jeszcze nigdy i ten płyn... nie wiem co robic.
Mam luteinę teraz, jeszcze 2 dni mi zostały brania.
może tu któras polecić DOBREGO ginka, nie super drogiego, z szybkimi temrminami w Poznaniu?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Ja co prawda jestem już na "finiszu" ale... tez jestem z Wlkp
Milcia.... czy już odebraliście miszkanie w Zalasewie? My tu właśnie mieszkamy
Jeśli będziesz miała chwilkę i ochotę napisz do mnie (na profilu) Bardzo rzadko tu zaglądam.. i właściwie siedzę już jak na szpilkach... Termin mamy za tydzień
Pozdrawiam wszystkie starające się i życzę owocnej pracy
M.inessa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
hey kobitki
mam problem: termin miesiączki dzisiaj a od wczoraj na papierze prawie przy każdym podcieraniu oprócz ranka i wieczora trochę krwi a na podpasce Zero! Mam regularne miesiączki po 7dni i to bardzo mocne przez pierwsze 3 dni a teraz nie wiem co sie dzieje? temperaturkę też mam od jakiś 7dni 36,9. Co wy o tym sądzicie? Pomóżcie