X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prezent na nowy rok 2014
Odpowiedz

prezent na nowy rok 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest właśnie taka nie sprawiedliwość ze jedne brzydko mówiąc "podetrą się majtkami faceta "i zachodzą a te które naprawde chcą muszą się gimnastykować taki psikus

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    to jest właśnie taka nie sprawiedliwość ze jedne brzydko mówiąc "podetrą się majtkami faceta "i zachodzą a te które naprawde chcą muszą się gimnastykować taki psikus
    to jest poje...e po porstu masakra jakaś :(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina jak masz chcice to niech iskry już lecą a co! :D
    Ewcia musisz się zając czymś przyjemnym i pamiętaj nadzieja umiera ostatnia :) Też mam mały problem ponieważ mąz jest często na wyjazdach i wraca dopiero koło piątku.. więc jak trafimy w te dni to jest dobrze :) mam jednak nadzieję że w tym cyklu będzie częsciej w domu :)

Tak życie jest niesprawiedliwe ale niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Musimy wierzyć że i na nas przyjdzie ta pora i doczekamy się maleństwa :) A im dłużej będziemy na to czekać tym bardziej docenimy każda sekudnę bycia w ciązy! :)

<3 <3

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    Ewelina jak masz chcice to niech iskry już lecą a co! :D
    Ewcia musisz się zając czymś przyjemnym i pamiętaj nadzieja umiera ostatnia :) Też mam mały problem ponieważ mąz jest często na wyjazdach i wraca dopiero koło piątku.. więc jak trafimy w te dni to jest dobrze :) mam jednak nadzieję że w tym cyklu będzie częsciej w domu :)

Tak życie jest niesprawiedliwe ale niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Musimy wierzyć że i na nas przyjdzie ta pora i doczekamy się maleństwa :) A im dłużej będziemy na to czekać tym bardziej docenimy każda sekudnę bycia w ciązy! :)

<3 <3

kochana na prawdę staram się zająć wszystkim ale po prostu jak zobaczę, że jakaś dziewczyna ma zieloną kropkę na wykresie lub idę ulicą a tu pełno młodych mam z wózkami lub z brzuchem to po prostu mam ochotę płakać ;(
    ja nie długo zwariuje z tym myśleniem, jeszcze ta tempka narobiła mi nadziei a dzisiaj spadła

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiaa w tym miesiącu bedzie częściej bo to taki zaczarowany miesiąc :) Ewcia nic na to nie poradzimy ze tak wychodzi trzeba się pogodzić bo negatywne myślenie jeszcze bardziej pogrąża nas w dołku i gorzej nam się z niego wydostać Uszu do góry a ja idę na iskry:D dobranoc kobietki do jutra Buziaki na dobranoc

misiaa lubi tę wiadomość

• misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    kochana na prawdę staram się zająć wszystkim ale po prostu jak zobaczę, że jakaś dziewczyna ma zieloną kropkę na wykresie lub idę ulicą a tu pełno młodych mam z wózkami lub z brzuchem to po prostu mam ochotę płakać ;(
    ja nie długo zwariuje z tym myśleniem, jeszcze ta tempka narobiła mi nadziei a dzisiaj spadła

Kochana wiem że masz załamkę dzisiejszą tempką ale mam nadzieję że naładujesz baterie i będziesz dalej walczyć!Przecież w końcu musi się udać! :) Nie możesz sie poddać! I pamiętaj musisz byc w formie i dobrym nastroju żeby fasolka chciała w Tobie zamieszkać! Głowa do góry!

Przytulam Cie mocno!! <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 23:19

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    Misiaa w tym miesiącu bedzie częściej bo to taki zaczarowany miesiąc :) Ewcia nic na to nie poradzimy ze tak wychodzi trzeba się pogodzić bo negatywne myślenie jeszcze bardziej pogrąża nas w dołku i gorzej nam się z niego wydostać Uszu do góry a ja idę na iskry:D dobranoc kobietki do jutra Buziaki na dobranoc

Ojj to będzie się działo ;D
    Miłego Kochana <3 <3 <3

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    dobranoc kochana :*

ewelina27 lubi tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    Kochana wiem że masz załamkę dzisiejszą tempką ale mam nadzieję że naładujesz baterie i będziesz dalej walczyć!Przecież w końcu musi się udać! :) Nie możesz sie poddać! I pamiętaj musisz byc w formie i dobrym nastroju żeby fasolka chciała w Tobie zamieszkać! Głowa do góry!

Przytulam Cie mocno!! <3 <3
    ja chyba po prostu nie mogę zaakceptować faktu, że nam nie wychodzi. mam cichą nadzieję, że jutrzejsza tempka pójdzie w górę :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    ja chyba po prostu nie mogę zaakceptować faktu, że nam nie wychodzi. mam cichą nadzieję, że jutrzejsza tempka pójdzie w górę :)

Też mam taką nadzieję i mocno ściskam kciuki żeby tak było :)

Ja też czasem mam chwilę zwątpienia.. i płakać się tylko chce bo nic nie wychodzi. Kochana ja już miałam okazję cieszyć się z II kreseczek na teście ale niestety nasze szczęscie sie skończyło i czar prysnął jak bańka mydlana! ;( ;( To było prawie rok temu i do tej pory nic nie wychodzi ..
    Ale wierzę że w końcu nadejdzie ta chwila kiedy doczekam się maleństwa!!

<3 <3

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • Mysz86 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ten rok kończę niezbyt miło, ale kiedy tylko minie zalecone przez lekarza 3 miesiace, to wznawiamy starania. To będzie akurat marzec, wiosna będzie czekała na wybuch, wszystko rodzi się do życia, mam nadzieję, że i ja zakwitnę :) Może uda się zrobić mężowi najwspanialszy prezent na 30-urodziny w listopadzie 2014, bo w tym roku tydzień przed jego urodzinami miałam zabieg.

Aniołki [*][*][*]
    ac95b5706d.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 ale fajne zdjęcie masz ustawione, przemawia do mnie:)

Mysz86 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysz86 wrote:
    Ja ten rok kończę niezbyt miło, ale kiedy tylko minie zalecone przez lekarza 3 miesiace, to wznawiamy starania. To będzie akurat marzec, wiosna będzie czekała na wybuch, wszystko rodzi się do życia, mam nadzieję, że i ja zakwitnę :) Może uda się zrobić mężowi najwspanialszy prezent na 30-urodziny w listopadzie 2014, bo w tym roku tydzień przed jego urodzinami miałam zabieg.

Kochana co to za zabieg byl? :(

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane żuczki iskierek mnie było bo m jak przyszłam to już spał :( może dzisiaj go troszki podelektryzuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    Też mam taką nadzieję i mocno ściskam kciuki żeby tak było :)

Ja też czasem mam chwilę zwątpienia.. i płakać się tylko chce bo nic nie wychodzi. Kochana ja już miałam okazję cieszyć się z II kreseczek na teście ale niestety nasze szczęscie sie skończyło i czar prysnął jak bańka mydlana! ;( ;( To było prawie rok temu i do tej pory nic nie wychodzi ..
    Ale wierzę że w końcu nadejdzie ta chwila kiedy doczekam się maleństwa!!

<3 <3
    Misiaa ja podobną historię przechodziłam w listopadzie rok temu i wiem doskonale co przechodziłaś więc tym razem musi nam się udać tule cieplutko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się uda to ja w Nowy Rok bym testowała ale już jakoś mój entuzjazm opada

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi się udać i koniec :D

• misiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi Kochana musi nie ma innego wyjścia :)
    Ewelina ja dzisiaj chyba też zaszaleje z Piotrusiem bo wrócił na nocke, a rano znowu wyjeżdza, ale cała nocka nasza :D

<3 <3

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jackie wrote:
    jak się uda to ja w Nowy Rok bym testowała ale już jakoś mój entuzjazm opada

Głowa do góry! Pozytywne myślenie to już połowa suksecu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 20:23

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak szaleć to na całego :D ;D tylko proszę uważać aby iskry nie zaprószyły ognia

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ