prezent na nowy rok 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina jak masz chcice to niech iskry już lecą a co!
Ewcia musisz się zając czymś przyjemnym i pamiętaj nadzieja umiera ostatnia Też mam mały problem ponieważ mąz jest często na wyjazdach i wraca dopiero koło piątku.. więc jak trafimy w te dni to jest dobrze mam jednak nadzieję że w tym cyklu będzie częsciej w domu
Tak życie jest niesprawiedliwe ale niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Musimy wierzyć że i na nas przyjdzie ta pora i doczekamy się maleństwa A im dłużej będziemy na to czekać tym bardziej docenimy każda sekudnę bycia w ciązy!
-
misiaa wrote:Ewelina jak masz chcice to niech iskry już lecą a co!
Ewcia musisz się zając czymś przyjemnym i pamiętaj nadzieja umiera ostatnia Też mam mały problem ponieważ mąz jest często na wyjazdach i wraca dopiero koło piątku.. więc jak trafimy w te dni to jest dobrze mam jednak nadzieję że w tym cyklu będzie częsciej w domu
Tak życie jest niesprawiedliwe ale niestety nie mamy na to żadnego wpływu. Musimy wierzyć że i na nas przyjdzie ta pora i doczekamy się maleństwa A im dłużej będziemy na to czekać tym bardziej docenimy każda sekudnę bycia w ciązy!
kochana na prawdę staram się zająć wszystkim ale po prostu jak zobaczę, że jakaś dziewczyna ma zieloną kropkę na wykresie lub idę ulicą a tu pełno młodych mam z wózkami lub z brzuchem to po prostu mam ochotę płakać ;(
ja nie długo zwariuje z tym myśleniem, jeszcze ta tempka narobiła mi nadziei a dzisiaj spadła
-
nick nieaktualnyMisiaa w tym miesiącu bedzie częściej bo to taki zaczarowany miesiąc Ewcia nic na to nie poradzimy ze tak wychodzi trzeba się pogodzić bo negatywne myślenie jeszcze bardziej pogrąża nas w dołku i gorzej nam się z niego wydostać Uszu do góry a ja idę na iskry:D dobranoc kobietki do jutra Buziaki na dobranoc
misiaa lubi tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:kochana na prawdę staram się zająć wszystkim ale po prostu jak zobaczę, że jakaś dziewczyna ma zieloną kropkę na wykresie lub idę ulicą a tu pełno młodych mam z wózkami lub z brzuchem to po prostu mam ochotę płakać ;(
ja nie długo zwariuje z tym myśleniem, jeszcze ta tempka narobiła mi nadziei a dzisiaj spadła
Kochana wiem że masz załamkę dzisiejszą tempką ale mam nadzieję że naładujesz baterie i będziesz dalej walczyć!Przecież w końcu musi się udać! Nie możesz sie poddać! I pamiętaj musisz byc w formie i dobrym nastroju żeby fasolka chciała w Tobie zamieszkać! Głowa do góry!
Przytulam Cie mocno!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 23:19
-
ewelina27 wrote:Misiaa w tym miesiącu bedzie częściej bo to taki zaczarowany miesiąc Ewcia nic na to nie poradzimy ze tak wychodzi trzeba się pogodzić bo negatywne myślenie jeszcze bardziej pogrąża nas w dołku i gorzej nam się z niego wydostać Uszu do góry a ja idę na iskry:D dobranoc kobietki do jutra Buziaki na dobranoc
Ojj to będzie się działo
Miłego Kochana -
ewelina27 wrote:Misiaa w tym miesiącu bedzie częściej bo to taki zaczarowany miesiąc Ewcia nic na to nie poradzimy ze tak wychodzi trzeba się pogodzić bo negatywne myślenie jeszcze bardziej pogrąża nas w dołku i gorzej nam się z niego wydostać Uszu do góry a ja idę na iskry:D dobranoc kobietki do jutra Buziaki na dobranoc
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
misiaa wrote:Kochana wiem że masz załamkę dzisiejszą tempką ale mam nadzieję że naładujesz baterie i będziesz dalej walczyć!Przecież w końcu musi się udać! Nie możesz sie poddać! I pamiętaj musisz byc w formie i dobrym nastroju żeby fasolka chciała w Tobie zamieszkać! Głowa do góry!
Przytulam Cie mocno!! -
ewcia2337196 wrote:ja chyba po prostu nie mogę zaakceptować faktu, że nam nie wychodzi. mam cichą nadzieję, że jutrzejsza tempka pójdzie w górę
Też mam taką nadzieję i mocno ściskam kciuki żeby tak było
Ja też czasem mam chwilę zwątpienia.. i płakać się tylko chce bo nic nie wychodzi. Kochana ja już miałam okazję cieszyć się z II kreseczek na teście ale niestety nasze szczęscie sie skończyło i czar prysnął jak bańka mydlana! ;( ;( To było prawie rok temu i do tej pory nic nie wychodzi ..
Ale wierzę że w końcu nadejdzie ta chwila kiedy doczekam się maleństwa!!
-
Ja ten rok kończę niezbyt miło, ale kiedy tylko minie zalecone przez lekarza 3 miesiace, to wznawiamy starania. To będzie akurat marzec, wiosna będzie czekała na wybuch, wszystko rodzi się do życia, mam nadzieję, że i ja zakwitnę Może uda się zrobić mężowi najwspanialszy prezent na 30-urodziny w listopadzie 2014, bo w tym roku tydzień przed jego urodzinami miałam zabieg.
-
Mysz86 wrote:Ja ten rok kończę niezbyt miło, ale kiedy tylko minie zalecone przez lekarza 3 miesiace, to wznawiamy starania. To będzie akurat marzec, wiosna będzie czekała na wybuch, wszystko rodzi się do życia, mam nadzieję, że i ja zakwitnę Może uda się zrobić mężowi najwspanialszy prezent na 30-urodziny w listopadzie 2014, bo w tym roku tydzień przed jego urodzinami miałam zabieg.
Kochana co to za zabieg byl? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisiaa wrote:Też mam taką nadzieję i mocno ściskam kciuki żeby tak było
Ja też czasem mam chwilę zwątpienia.. i płakać się tylko chce bo nic nie wychodzi. Kochana ja już miałam okazję cieszyć się z II kreseczek na teście ale niestety nasze szczęscie sie skończyło i czar prysnął jak bańka mydlana! ;( ;( To było prawie rok temu i do tej pory nic nie wychodzi ..
Ale wierzę że w końcu nadejdzie ta chwila kiedy doczekam się maleństwa!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny