prezent na nowy rok 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam ja postanowiłam ze nie bede myślec o ciązy tylko działac czyli mierzenie temp , pic zioła o sroki wiesiołka i siemię lniane ja testuje 30 mam nadzieje ze się uda w nowy rok wejsc takim optymistycznym krokiem
mika1987, zielarka lubią tę wiadomość
-
Malinka1666 wrote:Ok. ale jeżeli ja zaczęłam cykl 18 listopada a dzisiaj kupiłam olej to nie powinnam go brać? skoro jeszcze owu nie wystapiła?
Powinno się brać od początku cylku do owulki. Myślę że u Ciebie bez sensu byłoby teraz zacząc bo za niedługo będziesz miała pewnie owulkę. Jak długie masz cykle? -
ewelina27 wrote:witam ja postanowiłam ze nie bede myślec o ciązy tylko działac czyli mierzenie temp , pic zioła o sroki wiesiołka i siemię lniane ja testuje 30 mam nadzieje ze się uda w nowy rok wejsc takim optymistycznym krokiem
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
ewelina27 wrote:witam ja postanowiłam ze nie bede myślec o ciązy tylko działac czyli mierzenie temp , pic zioła o sroki wiesiołka i siemię lniane ja testuje 30 mam nadzieje ze się uda w nowy rok wejsc takim optymistycznym krokiem
ewelina27 lubi tę wiadomość
-
mika1987 wrote:Ewelinko grunt to wlasnie nie myslec:)choc czesem ciezko..ale psychika ludzka plata takie figle ze uuu:)
Też miałam podejśc na luzie w ostatnim cyklu i jakoś nie wyszło
Ale mam nadzieję ze teraz się udaewelina27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny