prezent na nowy rok 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewcia2337196 wrote:współczuję kochana, trzymam za was kciuki, że w końcu wam się znów uda zobaczyć 2 kreseczki
Musi tak być, innej opcji nie ma. Mam na szczęście obok siebie mojego dobrego ducha, koleżankę, która przeszła stratę dwa razy i ona rozumie mnie jak mało kto i naprawdę lżej mi dzięki jej obecności. Więc odliczam dni do kolejnych starań i nie ma opcji, żeby się nie udało. -
Mysz86 wrote:Musi tak być, innej opcji nie ma. Mam na szczęście obok siebie mojego dobrego ducha, koleżankę, która przeszła stratę dwa razy i ona rozumie mnie jak mało kto i naprawdę lżej mi dzięki jej obecności. Więc odliczam dni do kolejnych starań i nie ma opcji, żeby się nie udało.
-
hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Katha81, Czarnula87, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
ewcia2337196 wrote:hejka kochane a ja mam super wiadomość jestem w 12 tygodniu ciąży:) dzisiaj byłam z koleżanką u lekarza i tam zendlalam wiec wezwali karetkę i zrobili mi badania. Zapytali sie mnie czy jestem w ciazy stwerdziłam, że nie ponieważ mam @ a oni, że muszą mi zrobić wszystkie badania. Przyszła gin i zrobiła mi USG i nagle słyszę a tam bicie serduszka po prostu zamurowało mnie, zapytałam się jak to jest możliwe a ona, że nie które kobiety moga mieć @ do 3 miesiąca jestem szczęśliwa
Kochana tak się ciesze!!! Moje gratulacje !!!
Normalnie masz okres? -
U mnie ma być między 31.12 a 02.01 więc mam nadzieję, że albo na koniec roku jeszcze albo w nowy rok tak na 4 rocznicę bycia razem z mężem dam nam wspaniały prezent:-)
-
ewcia2337196 wrote:tak, pierwsze maleństwo
Wiesz normalnie to jest szok jeszcze taki spadek tempki był ale jednak się udało Życie to potrafi płatać figle
kurcze aż zazdroszczę...
Jednak Mikołaj był łaskawy i zrobił megaa niespodzianke! Co na to mężus?