X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne prezent na nowy rok 2014
Odpowiedz

prezent na nowy rok 2014

Oceń ten wątek:
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    A długo się starasz? :)
    staram się dopiero od 3 miesięcy :) więc krótko u mnie fl trwa 12-13 dni ale to różnie, dzisiaj mam 12 fl

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    staram się dopiero od 3 miesięcy :) więc krótko u mnie fl trwa 12-13 dni ale to różnie, dzisiaj mam 12 fl

Kurczę to szkoda że tak spadła dzisiaj tempka.. a będziesz jeszcze testować? :)

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    Kurczę to szkoda że tak spadła dzisiaj tempka.. a będziesz jeszcze testować? :)
    jak nie przyjdzie do soboty to zatestuję, ale nie wiem kiedy. Pewnie po nowym roku, chociaż wątpię aby coś wyszło bo będę mieszkać u Babci przez 2 tydodnie..

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam ze wyłączyłam mózgownice na myślenie o ciąży na razie się udaje zobaczymy jak dalej będzie misiaa dasz rade wierze w ciebie :) ewcia23337196 ja natomiast zaczynam myśleć o świętach że czas najwyższy zacząć sprzątać powolutku bo na ostatnią chwile nie mam zamiaru czekać i z językiem na brodzie latać ze szczotką :D

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    powiem wam ze wyłączyłam mózgownice na myślenie o ciąży na razie się udaje zobaczymy jak dalej będzie misiaa dasz rade wierze w ciebie :) ewcia23337196 ja natomiast zaczynam myśleć o świętach że czas najwyższy zacząć sprzątać powolutku bo na ostatnią chwile nie mam zamiaru czekać i z językiem na brodzie latać ze szczotką :D
    ja nie wiem jak sobie we wszystkim poradzę, mam 2 domy do ogarnięcia ;(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    jak nie przyjdzie do soboty to zatestuję, ale nie wiem kiedy. Pewnie po nowym roku, chociaż wątpię aby coś wyszło bo będę mieszkać u Babci przez 2 tydodnie..

A to w czym to przeszkadza? :)

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:

W sumie święta się zbliżją i jest co robic więc większe szanse że nie będziemy tak myślały :D Mam badzieję ze na dobre nam to wyjdzie :)
    A w którym dniu cyklu jestes?

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    kochanie dasz rade nie myśl o ciązy tylko działaj

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    A to w czym to przeszkadza? :)
    ponieważ moja Babcia ma jeden pokój i muszę się nią zająć. W piątek wychodzi a jest po amputacji nogi i jakoś nie wyobrażam sobie uprawiać sex u niej i przy niej.. Jedynie jak na parę godzin wyrwę się do mojego narzeczonego to wtedy coś możemy zdziałać ale czuję, że nic nie wyjdzie z tego. ponieważ jeżdżę do niego wtorek, środa, czwartek i w te dni mam także szkołę :(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:

Nie masz nikogo do pomocy?? :/

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    kochanie dasz rade nie myśl o ciązy tylko działaj
    muszę jakoś się ogarnąć ale nie wiem jak.. chyba za bardzo pragnę dziecka. na dodatek nawet jak mierzę tempkę to dalej myślę o dziecku ;(;(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    ponieważ moja Babcia ma jeden pokój i muszę się nią zająć. W piątek wychodzi a jest po amputacji nogi i jakoś nie wyobrażam sobie uprawiać sex u niej i przy niej.. Jedynie jak na parę godzin wyrwę się do mojego narzeczonego to wtedy coś możemy zdziałać ale czuję, że nic nie wyjdzie z tego. ponieważ jeżdżę do niego wtorek, środa, czwartek i w te dni mam także szkołę :(

No to faktycznie masz rację przy babci nie wypada, ale nie zamartwiaj się na zapas :) Będziesz odwiedzać narzeczonego więc nie jest źle :) Może akurat traficie <3

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    muszę jakoś się ogarnąć ale nie wiem jak.. chyba za bardzo pragnę dziecka. na dodatek nawet jak mierzę tempkę to dalej myślę o dziecku ;(;(

Kochana musisz jakoś wyluzować bo takie myślenie nie pomaga a wręcz odwrotnie ! To dopiero Wasz 3 cykl starań, niektórzy latami walczą o fasolkę <3

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    W sumie święta się zbliżją i jest co robic więc większe szanse że nie będziemy tak myślały :D Mam badzieję ze na dobre nam to wyjdzie :)
    A w którym dniu cyklu jestes?
    jestem w 4dc i chcice zaczynam mieć nie wiem dlaczego może po ziołach sroki i po wieśku oj niech się zaczną dni płodne to .... iskry będą lecieć :P

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    No to faktycznie masz rację przy babci nie wypada, ale nie zamartwiaj się na zapas :) Będziesz odwiedzać narzeczonego więc nie jest źle :) Może akurat traficie <3
    muszę dać radę, jakoś muszę sobie poradzić ale nie wiem jak.. może faktycznie jakoś w trafimy w te dni co go będę odwiedzać.. chociaż nie lubię serduszkować z przymusu. :) serduszkujemy kiedy chcemy. jak mogę wyluzować ?

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    jestem w 4dc i chcice zaczynam mieć nie wiem dlaczego może po ziołach sroki i po wieśku oj niech się zaczną dni płodne to .... iskry będą lecieć :P
    hehe powodzenia kochana :*

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane pozytywne myślenie to recepta na zieloną kropeczke

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas do tej pory to taka presja była przy przytulańsku ze szok i chyba dlatego tak się nie udawało a teraz muszę się wyluzowac i basta :)

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    kochane pozytywne myślenie to recepta na zieloną kropeczke
    ja myślę pozytywnie dopóki tempka mi nie spada. :( kur... po prostu nie wiem co mam z sobą zrobić. znajoma typiara poszła tylko raz do łóżka i zaszła w ciąże a ja jakoś nie mogę ;( dlaczego kobiety, które pragną dziecka muszą na nie tyle czekać ;(

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewelina27 wrote:
    u nas do tej pory to taka presja była przy przytulańsku ze szok i chyba dlatego tak się nie udawało a teraz muszę się wyluzowac i basta :)
    ja w tym cyklu przy serduszkowaniu nie myślałam aż tak o dziecku :)

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ