prezent na nowy rok 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
misiaa wrote:Kurczę to szkoda że tak spadła dzisiaj tempka.. a będziesz jeszcze testować?
-
nick nieaktualnypowiem wam ze wyłączyłam mózgownice na myślenie o ciąży na razie się udaje zobaczymy jak dalej będzie misiaa dasz rade wierze w ciebie ewcia23337196 ja natomiast zaczynam myśleć o świętach że czas najwyższy zacząć sprzątać powolutku bo na ostatnią chwile nie mam zamiaru czekać i z językiem na brodzie latać ze szczotką
-
ewelina27 wrote:powiem wam ze wyłączyłam mózgownice na myślenie o ciąży na razie się udaje zobaczymy jak dalej będzie misiaa dasz rade wierze w ciebie ewcia23337196 ja natomiast zaczynam myśleć o świętach że czas najwyższy zacząć sprzątać powolutku bo na ostatnią chwile nie mam zamiaru czekać i z językiem na brodzie latać ze szczotką
-
ewelina27 wrote:powiem wam ze wyłączyłam mózgownice na myślenie o ciąży na razie się udaje zobaczymy jak dalej będzie misiaa dasz rade wierze w ciebie ewcia23337196 ja natomiast zaczynam myśleć o świętach że czas najwyższy zacząć sprzątać powolutku bo na ostatnią chwile nie mam zamiaru czekać i z językiem na brodzie latać ze szczotką
W sumie święta się zbliżją i jest co robic więc większe szanse że nie będziemy tak myślały Mam badzieję ze na dobre nam to wyjdzie
A w którym dniu cyklu jestes? -
nick nieaktualny
-
misiaa wrote:A to w czym to przeszkadza?
-
ewcia2337196 wrote:ponieważ moja Babcia ma jeden pokój i muszę się nią zająć. W piątek wychodzi a jest po amputacji nogi i jakoś nie wyobrażam sobie uprawiać sex u niej i przy niej.. Jedynie jak na parę godzin wyrwę się do mojego narzeczonego to wtedy coś możemy zdziałać ale czuję, że nic nie wyjdzie z tego. ponieważ jeżdżę do niego wtorek, środa, czwartek i w te dni mam także szkołę
No to faktycznie masz rację przy babci nie wypada, ale nie zamartwiaj się na zapas Będziesz odwiedzać narzeczonego więc nie jest źle Może akurat traficie -
ewcia2337196 wrote:muszę jakoś się ogarnąć ale nie wiem jak.. chyba za bardzo pragnę dziecka. na dodatek nawet jak mierzę tempkę to dalej myślę o dziecku ;(;(
Kochana musisz jakoś wyluzować bo takie myślenie nie pomaga a wręcz odwrotnie ! To dopiero Wasz 3 cykl starań, niektórzy latami walczą o fasolkę -
nick nieaktualnymisiaa wrote:W sumie święta się zbliżją i jest co robic więc większe szanse że nie będziemy tak myślały Mam badzieję ze na dobre nam to wyjdzie
A w którym dniu cyklu jestes?
-
misiaa wrote:No to faktycznie masz rację przy babci nie wypada, ale nie zamartwiaj się na zapas Będziesz odwiedzać narzeczonego więc nie jest źle Może akurat traficie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelina27 wrote:kochane pozytywne myślenie to recepta na zieloną kropeczke