#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie się zdarzyło w dwóch cyklach plamienie. Zaczęło się właśnie takim karmelowym, ale szybko przeszło w ciemnobrunatne.28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Ja nie mam plamień, jak już coś u siebie widzę to godzina - trzy i jest okres. Niby w niedziele się jakoś nie mógł rozkręcić ale była krew taka czerwona, potem coraz mocniej i potem normalnie okres. Choć na początku była ze śluzem. Choć w sumie dzień wcześniej miałam taki jakby szarawy śluz. Ale to właśnie nie było jak z krwią, nie jak plamienie ale jak bardziej upław... hmm... Dziwny ten cykl miałam.
-
Multiwitamina wrote:Ja tak jak Seli . Wyjatkiem byl ten okres, praktycznie wcale się nie rozkręcił. Ale w dniu spodziewanej miesiączki możesz plamic.
ja nawet nie uznaje w sumie tego za plamienie bo to jest tak, że zaczynam i zaraz się rozkręca zawsze jeszcze tego samego dnia. -
No własnie a u mnie dzisiaj rano pojawiła sie taka plamka większa plamienia w kolerze karmelowym i jak na razie cisza. Ale u mnie to nie pierwszy raz często tak mam na trzy dni przed okresem. Lekarz twierdzi że taka moją natura.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:32
-
Jus@tyna wrote:No własnie a u mnie dzisiaj rano pojawiła sie taka plamka większa plamienia w kolerze karmelowym i jak na razie cisza. Ale u mnie to nie pierwszy raz często tak mam na trzy dni przed okresem. Lekarz twierdzi że taka moją natura.
Ja miałam takie plamienia przez około 2-3 dni przed @ jakies 3 lata temu i właściwie samo przeszło... teraz raczej mi się to nie zdarza a nawet jeśli to takie plamienie mam tylko tak na 3-4 godziny zanim @ się rozkręci -
Z tym plamieniem to tez roznie. Jedni mowia, ze to powod braku ciazy, inni nic... inni od razu daja leki ;p nie wiadomo kogo sie sluchac.
-
Cześć dziewczyny. Można dołączyć? Też bym chciała z kimś pogadać a widzę że jedziemy na tym samym wózku. Oby nie za dlugo. Zacznę od początku mam 28 lat i staramy się z mężem już 3 lata. Do tej pory bez ciśnienia bo bylo nam wygodnie ale teraz już walczymy konkretnie czytałam o Was ile wasze staranka trwają to chyba moj najdłużej... Eh. Czy macie manie testowania czy raczej na luzie? Ktoś w najbliższym czasie? I co o mnie więcej... Biorę bromergon na zbicie prolaktyny powtórnie... Od tego miesiąca,inofem i pregnaplus. Polecam Wam wysłać partnerów badanie nasienia. Och jak mój książę się wzbraniał... 2 lata. Tydzień temu był i korona mu głowy nie spadla byli Wasi na badaniu?Karolajna
-
Karolajnaa8 wrote:Cześć dziewczyny. Można dołączyć? Też bym chciała z kimś pogadać a widzę że jedziemy na tym samym wózku. Oby nie za dlugo. Zacznę od początku mam 28 lat i staramy się z mężem już 3 lata. Do tej pory bez ciśnienia bo bylo nam wygodnie ale teraz już walczymy konkretnie czytałam o Was ile wasze staranka trwają to chyba moj najdłużej... Eh. Czy macie manie testowania czy raczej na luzie? Ktoś w najbliższym czasie? I co o mnie więcej... Biorę bromergon na zbicie prolaktyny powtórnie... Od tego miesiąca,inofem i pregnaplus. Polecam Wam wysłać partnerów badanie nasienia. Och jak mój książę się wzbraniał... 2 lata. Tydzień temu był i korona mu głowy nie spadla byli Wasi na badaniu?
Mój w 4 cyklu poszedł Wrócił nawet dumny bo wyniki miał super W końcu to decyzja i "problem" obojga ;p -
Multiwitamina wrote:Trzeci cykl na clo. Pierwszy nie monitorowany, testy owu dodatnie. 2gi monitorowany testy dodanie, ale stężenie progesterolu 0.5 co wyklucza owu. Teraz działamy z podwójna dawka.
W piątek się dowiem co i jak. Jakie prognozy jaki plan działania. Lekarz nie chciał innych badań narazie, tylko monitoring. A czemu nie mam owu to nie wiem. Może hormony albo rozwalona jestem po antykoncepcji. Zobaczymy.
To trzymam kciuki. Luteiny nie bierzesz?Karolajna -
Karolajnaa8 wrote:No właśnie u mojego z wynikami tak sobie. Jutro mam monitoring i dr oceni co dalej. Na razie faszeruje go witaminami i zdrowym jedzeniem. Seli jak długo się starasz?
Były 4 cykle, w tym w sumie jeden nie ważny bo krwawienie było jeszcze po anty i bezowulacyjny... Teraz zaczęłam 5 cykl ale już bez starań bo zaczynam leczenie Będę brać distreptazę od dziś i pewnie tak do maja jesteśmy zawieszeni -
Seli wrote:Były 4 cykle, w tym w sumie jeden nie ważny bo krwawienie było jeszcze po anty i bezowulacyjny... Teraz zaczęłam 5 cykl ale już bez starań bo zaczynam leczenie Będę brać distreptazę od dziś i pewnie tak do maja jesteśmy zawieszeni
To nie możnavprzy tym Sue starać? Ja już wychodzę z założenia że nie ma co tracić czasu.Karolajna