#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Multiwitamina wrote:Ah to robi roznice. Nie doczytałam. Przepraszam
No tak choc jakbym nie liczyla niedzieli bo od poznego wieczora i wczorajszego dnia bo nic nie bylo od wtorku wieczora... To wrecz dwa dni ;p no ale dla spokoju zrobilam test. I chyba mam termometr popsuty. Raz pokazuje 36.93 a raz... 35 z hakiem ;p dziwny. -
Co do wykresu z obserwacji śluzu itd. Sama wyznaczyłam owulke. Heheh 7dpo ładnie pokazuje że niby miałam zagniezdzenie. :p
-
hej dziewczyny !
Trzymam za was wszystkie kciuki !
Zaglądam tu codziennie czekając na dobre wieści , wiem , że wam się uda !
Ja wczoraj byłam drugi raz na becie .
W poniedziałek 1493.2
W środę 2733.6
wydaje mi się ze rośnie tak jak powinno tylko nie mam żadnych objawow. .. boli mnie trochę brzuch , bolą mnie piersi troszkę i nie śpię w nocy . Trochę się czuje jakbym chora była , jak przed grypa . Nic poza tym . Dzisiaj chce powiedzieć mamie ...
a 31 mam wizytę u lekarza . Strasznie się martwię .Tak bardzo bym chciała , żeby wszystko było ok .
Oby ten rok był dla nas wszystkich szczęśliwy !Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
monikaa1990 wrote:hej dziewczyny !
Trzymam za was wszystkie kciuki !
Zaglądam tu codziennie czekając na dobre wieści , wiem , że wam się uda !
Ja wczoraj byłam drugi raz na becie .
W poniedziałek 1493.2
W środę 2733.6
wydaje mi się ze rośnie tak jak powinno tylko nie mam żadnych objawow. .. boli mnie trochę brzuch , bolą mnie piersi troszkę i nie śpię w nocy . Trochę się czuje jakbym chora była , jak przed grypa . Nic poza tym . Dzisiaj chce powiedzieć mamie ...
a 31 mam wizytę u lekarza . Strasznie się martwię .Tak bardzo bym chciała , żeby wszystko było ok .
Oby ten rok był dla nas wszystkich szczęśliwy !
To chyba suuuuper Już coś będziesz widzieć na usg Będzie dobrze -
Monika1990 super rośnie. Daj znać jak po wizycie. Rosnijcie zdrowo.
Ja po wizycie. Owu jest ale pęcherzyki 12 mm i już nie urosną. Jedyna nadzieja że wczoraj pękł dojrzały pęcherzyk. Eh... Nie sądzę. Za 3 tyg hsg. Bromergon dalej mam brać, nasienie ok. Dziewczyny też czasami macie już dość? Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię...Karolajna -
monikaa1990 wrote:super by było , może wtedy uwierzę na 100 % bo jakoś ciągle to do mnie nie dochodzi
Taka beta dużo mówi Będize dobrze Masz bardzo wysoką ją -
Karolajnaa8 wrote:Monika1990 super rośnie. Daj znać jak po wizycie. Rosnijcie zdrowo.
Ja po wizycie. Owu jest ale pęcherzyki 12 mm i już nie urosną. Jedyna nadzieja że wczoraj pękł dojrzały pęcherzyk. Eh... Nie sądzę. Za 3 tyg hsg. Bromergon dalej mam brać, nasienie ok. Dziewczyny też czasami macie już dość? Staram się o tym nie myśleć ale nie potrafię...
A nie masz monitoringu? Bo jedno usg czy dwa na miesiąc to nie monitoring... Powinnaś mieć przedtem sprawdzone jak rośnie, i czy pękł. Po pęknięciu ślad by było widać, płyn w zatoce douglasa i po ok 2 dniach od pęknięcia do 10 ciałko żółte... -
Karolajnaa8 wrote:Miałam 3 miesiące robione ale tylko przez 2 dni w okresie owulacyjnym. Zazwyczaj że pęcherzyk jest i że pękł. Dziś powiedziała że płyn w zatoce jest ale w sumie nie wytłumaczyla co to może być.... Hmm
Acha, to dziwne te monitoringi A nie widziała pęknięcia? -
Napisała tak: trzon macicy jednorodny z endometrium 10mm, lewy jajnik z dwoma pęcherzykami 12mm, rozwarty kanał macicy, ślad płynu w zatoce Douglasa. Czy jest szansa że pęcherzyk ten dojrzały mógł mi wczoraj pęknąć i ta owulacja była? Czy stracony cykl?Karolajna
-
Karolajnaa8 znam te momenty doskonale...
Ja wczoraj miałam kryzys, o mało się na fotelu u lekarza nie powylam bo byłam na monitoringu i okazało się ze pęcherzyk nie pękł i ma już 31,5 mm wiec właściwie to już torbielka i albo pęknie albo się w wchłonie ale dzidzi to już z tego nie będzie... na poprzednim monitoringu było normalnie i pęcherzyk pękł a tu teraz taki zonk... boje się trochę ze ten brak owu nie był jednorazowy wiec bede dalej latać na monitoring, w pon robie badania hormonalne bo lekarz mówił ze może są jakies nieprawidłowości w hormonach i stad ta sytuacja... i weź tu nie myś o tyml i bądź pozytywnie nastawiony...
-
Karolajnaa8 wrote:Napisała tak: trzon macicy jednorodny z endometrium 10mm, lewy jajnik z dwoma pęcherzykami 12mm, rozwarty kanał macicy, ślad płynu w zatoce Douglasa. Czy jest szansa że pęcherzyk ten dojrzały mógł mi wczoraj pęknąć i ta owulacja była? Czy stracony cykl?
POWINNNA WIDZIEĆ CZY PĘKŁ ja Ci nie powiem, to ginekolog Cię sprawdzał Zrób sobie progesteron za 6 dni i się dowiesz :p -
Natalia91! wrote:Mi tez lekarz stwierdził ze mimo ze pęcherzyk nie pękł to ślad płynu w zatoce Douglasa był...
To dziwne bo podobno jak nie pęka niby to nie ma ale nie znam się tak. Co lekarz to inna opinia.
Natala, Torbielka może się wchłonąć sama, zdarza się, że są takie cykle.Natalia91! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry. Przepraszam że mnie mało Ale mam sajgon e robocie bo koleżanka odchodzi z pracy i muszę nauczyć sie jej obowiązków. A tego jest masa A mam tylko miesiąc...
Monika piękna beta!!!
Wczoraj odebrałam moje nowe auto!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84c81fe7a111.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/93f3032e5ba7.jpgwerni, czekamynadzidzie lubią tę wiadomość