#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus@tyna wrote:Mierze i wydaje mi sie że sie pokrywa ale na 100% będę wiedziała to w lutym.Prawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
Czekamy wrote:Poczekam jeszcze i zobacze jutro..
Z czym? Testy teraz nic nie zmienią, bo powinno być tak, że coraz ciemniejsza kreska się robi, nie odwrotnie Możesz jeszcze iść teraz do gina i np. powie Ci w jakim momencie cyklu jesteś, sprawdzi czy pęcherzyk jest, czy pękł. Albo czekać jeszcze te 7 dni i zrobić proga. -
Ja bym poszła sprawdzić nawet jak nie, bo jeśli nigdy nie było plamienia a jest to coś znaczy. Poza tym można się domyślać, możesz przeszukać cały net i się denerwować a i tak nic Ci to nie da. Jedynie wizyta u gina i usg.
-
Hmm. Wiecie co tak sobie mysle ze moze moj organizm nie byl nauczony takiego czestego i "ostrego"seksu ? A tu nagle taki szok dla organizmu ? Wczoraj czulam ze maz za mocno wklada w sensie ze za gleboko bo az mnie bolal brzuch i moze to przez to ?Czekamy...
-
Czekamy wrote:Hmm. Wiecie co tak sobie mysle ze moze moj organizm nie byl nauczony takiego czestego i "ostrego"seksu ? A tu nagle taki szok dla organizmu ? Wczoraj czulam ze maz za mocno wklada w sensie ze za gleboko bo az mnie bolal brzuch i moze to przez to ?
Bzdura Nie wymyślaj sobie Zwariujesz za moment od swoich i googlowych teorii -
Nasza pochwa, macica jest elastyczna, dostosowuje się do "warunków" Tak jak przy porodzie, przy ciąży, tak przy seksie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 14:51
-
Czekamy wrote:Ale po okresie tez tak mialam. Juz niby sie skonczyl a wieczorem po seksie znowu sie pojawilo plamienie. Nie wiem czy to to samo.
To nie to samo, to resztki okresu, tym bardziej jak miałaś 8 dni -
Musisz Chyba, że bardzo Ci zależy to ginekolog...
Choć ja szukam kogoś kto by dziś przyjął na samo usg bo sama jestem ciekawa... To ciężko Kurdę, nie mam ani szyjki na okres, ani nie jestem wzdęta, ani nic... A chciałabym dostać już bo muszę te leki brać, chce mieć to za sobą. -
Idź do tego, gdzie będzisz czuć się bezpiecznie i powiesz co Cię nęka.