#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekamy wrote:Hmm. Wiecie co tak sobie mysle ze moze moj organizm nie byl nauczony takiego czestego i "ostrego"seksu ? A tu nagle taki szok dla organizmu ? Wczoraj czulam ze maz za mocno wklada w sensie ze za gleboko bo az mnie bolal brzuch i moze to przez to ?
Kochana tak jak napisała Seli nie wymyślaj sobie tylko zapisz się do lekarza poszukaj jakiegoś dobrego poczytaj opinie siedzisz w domu więc masz czas. Nie czytaj na necie bo zaraz google wymyślą ci milion chorób. Kochana wszystko będzie dobrze nie martw się tak. -
Multiwitamina wrote:Ja właśnie odebrałam ten cholerny wynik progesterolu. Tia nikt się nie pomylił, dobrze usłyszałam ... 0.5. No nic zaraz okres mam nadzieję i próbujemy dalej.
Czekamy nerwusie nie martw się. Po każdej burzy wychodzi słońce. Ja też miałam innego lekarza i się przyjechałam na nim. Temu co teraz jestem ufam. Ty też popytaj poszukaj. Wiedzę masz, tutaj też Ci dziewczyny doradza. Zorietujesz się czy dobrze Cie prowadzi.
To jutro pewnie dostaniesz, ja miałam 0,9 i zaraz dostałam na drugi dzień -
Multiwitamina wrote:Ja właśnie odebrałam ten cholerny wynik progesterolu. Tia nikt się nie pomylił, dobrze usłyszałam ... 0.5. No nic zaraz okres mam nadzieję i próbujemy dalej.
Czekamy nerwusie nie martw się. Po każdej burzy wychodzi słońce. Ja też miałam innego lekarza i się przyjechałam na nim. Temu co teraz jestem ufam. Ty też popytaj poszukaj. Wiedzę masz, tutaj też Ci dziewczyny doradza. Zorietujesz się czy dobrze Cie prowadzi.
Trzymam bardzo mocno kciuki by w nowym cyklu się udało -
Czekamy wrote:Ja juz sie boje tego badania.. Znowu bede pokluta.. Bo ja nie mam zyl. ;( a jesli juz znajda to mi sie cofaja.. Ostatnio jak robilam bete to 4 razy mnie kula..
Też tak mam