prolaktyna-bromergon
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja staram się 9 miesiąc zaraz bedzie 10. Bromergon biore 1,5 miesiaca:/
Widze, ze to nie takie proste z ta prolaktyną ech..
Dziewczyny a co to jest to badanie z obciązeniem?
Bo miałam tylko zwykle?3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Sylvka wrote:Hej, ja staram się 9 miesiąc zaraz bedzie 10. Bromergon biore 1,5 miesiaca:/
Bo miałam tylko zwykle?
ja niestety ci nie pomoge bo nie wiem ja staram sie juz pol roku o malenstwo -
Sylvka wrote:Hej, ja staram się 9 miesiąc zaraz bedzie 10. Bromergon biore 1,5 miesiaca:/
Bo miałam tylko zwykle?
Po bromku dziewczyny zachodza bardzo szybko...ja biore od grudnia i powiem,ze normalnie cud. Mialam bardzo wysoka i lekarz mowil,ze mam brac pol tabl dziennie przez pol roku ,a potem powtorzyc badanie i nie moglam sie doczekac zrobilam ok 2 tyg temu i okazalo sie ,ze prl spadla calkiem ,a jeszcze ponizej normy mam,tylko ,ze robilam tym razem bez obciazeniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
alka89 wrote:Po bromku dziewczyny zachodza bardzo szybko...ja biore od grudnia i powiem,ze normalnie cud. Mialam bardzo wysoka i lekarz mowil,ze mam brac pol tabl dziennie przez pol roku ,a potem powtorzyc badanie i nie moglam sie doczekac zrobilam ok 2 tyg temu i okazalo sie ,ze prl spadla calkiem ,a jeszcze ponizej normy mam,tylko ,ze robilam tym razem bez obciazenia
Z obciazeniem musisz koniecznie zrobic i to jesli masz regularne @ to 20-22 dzien cyklu bo wtedy jest najwyzsze stezenieTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Myszka-Minnie wrote:Hmmm...to Maciej Minowski? Nie wiem czy to ten sam co przyjmuje na Armii Krajowej w Gdyni. I jak u niego wyglada leczenie?
Nie wiem czy to ten sam,ale chyba tak. Narazie to wykryl mi prolaktyne i tarczyce,biore leki i w kwietniu kontrola i zapewne da skierowanie na inne badaniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Bo miałam tylko zwykle?
z obciazeniem jest bardzo wazne bo wtedy moze byc bardzo wysoka co moze swiadczyc o czyms powanym,nizej napisalam kiedy zrobic. Podaj wyniki ,troche sie znam ,wiec moze bd mogla pomoc,ale glowa do gory bo po bromku dziewczyny szybko zachodza...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
marl202 wrote:invicta tj. prywatna klinika , w Warszawie jest w centrum , my wlasnie robilismy tam nasienie , wiem ze jest w innych miastach ale ciekawa jestem jakie sa opinie ludzi ktorzy korzystaja z niej w problemach z zajsciem...
Tak,ja wlasnie korzystam ,ale w gdansku. Na nfz tez mozna sie dostac tylko trzeba zalatwic skierowanie,gin nie da,mi dala dermatolog ,gdyz wlosy mi leca...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.