Prolaktyna - dostinex
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja stosuje. Bardzo mocno obniża prolaktynę. Dawka 1/2 na tydzień i prolaktyna na poziomie 4. Nie miałam żadnych skutków ubocznych.
Jeżeli u Ciebie problemem jest tylko wysoka prolaktyna, to powinna pomóc na zajście w ciążę.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Ja jestem miesiąc po dostinexie liczyłam że ból piersi minie i plamień przed okresem nie będzie jednak pojawiły się jeszcze w tym cyklu.. zobaczymy jak będzie w następnym. Jedyne co to plamienia były 1-2 dni krótsze, okres przyszedł troszkę szybciej. Niedługo będę badać ile zmniejszyła się prolaktyna po tym miesiącu przyjmowania.
Biorę 0,5 tabletki 2 x w tyg -
zizi96 wrote:Ja jestem miesiąc po dostinexie liczyłam że ból piersi minie i plamień przed okresem nie będzie jednak pojawiły się jeszcze w tym cyklu.. zobaczymy jak będzie w następnym. Jedyne co to plamienia były 1-2 dni krótsze, okres przyszedł troszkę szybciej. Niedługo będę badać ile zmniejszyła się prolaktyna po tym miesiącu przyjmowania.
Biorę 0,5 tabletki 2 x w tyg
A jaki miałaś poziom prolaktyny? -
Luna_Luna wrote:miałaś jakieś skutki uboczne podczas przyjmowania leku?
Brałam na noc, ogólnie na początku mocne bóle głowy rano i wydaje mi sie, ze dziwne sny ale może to przypadek haha 😂😂 po jakimś czasie już było oki z tymi bólami.Luna_Luna lubi tę wiadomość