Prolaktyna - dostinex
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Czy prolaktyna 20,5 ng/ml zakres 4.78-23,3 w 7dniu po owulacji to dobry wynik?Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
Lewy jajowód nie drożny ❗️
22.11.23-laparoskopia
Wszystko jest iluzją , jest i magia!! I zdarza się raz na milion 🍀 -
Robaczeekkk wrote:Witajcie.
Czy prolaktyna 20,5 ng/ml zakres 4.78-23,3 w 7dniu po owulacji to dobry wynik?
Hej, prolaktyna jest w normie natomiast taki wynik może świadczyć o lekkiej hiperprolaktynemii. Trzeba wziąć pod uwagę to, ze po owulacji prolaktyna wzrasta wiec warto ja zbadać też w fazie folikularnej. -
Luna_Luna wrote:Hej, prolaktyna jest w normie natomiast taki wynik może świadczyć o lekkiej hiperprolaktynemii. Trzeba wziąć pod uwagę to, ze po owulacji prolaktyna wzrasta wiec warto ja zbadać też w fazie folikularnej.
Jakieś pół roku temu robiłam w 3 dniu cyklu i wyszła 18,10Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
Lewy jajowód nie drożny ❗️
22.11.23-laparoskopia
Wszystko jest iluzją , jest i magia!! I zdarza się raz na milion 🍀 -
zizi96 wrote:A ciebie w którym zawsze zaczynały boleć ?
Mam 17 dc, u mnie to różnie z tym bólem, raz zaczynał się od jednej raz obie bolały. Właśnie jestem prawie tydzień po owu wiec dla mnie to i tak sukces bo potrafiły mnie zacząć bolec na następny dzień po owu. Prolaktyne będę badać za 1,5 tyg
Termin @ około 30.12, a Ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 10:52
-
Luna_Luna wrote:Mam 17 dc, u mnie to różnie z tym bólem, raz zaczynał się od jednej raz obie bolały. Właśnie jestem prawie tydzień po owu wiec dla mnie to i tak sukces bo potrafiły mnie zacząć bolec na następny dzień po owu. Prolaktyne będę badać za 1,5 tyg
Termin @ około 30.12, a Ty?
Ooo ja jakoś 29-30 🙈🙈 ale u mnie plamienia też będą jakimś wyznacznikiem .. powinny się zacząć jakos sobota - niedziela
A ty czujesz się jakoś inaczej ? Czy bez nakręcania ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 11:01
-
zizi96 wrote:Ooo ja jakoś 29-30 🙈🙈 ale u mnie plamienia też będą jakimś wyznacznikiem .. powinny się zacząć jakos sobota - niedziela
A ty czujesz się jakoś inaczej ? Czy bez nakręcania ?
Haha to w tym samym czasie 😅 oby się nie pojawiły te plamienia… nic nie czuje może lekkie pobolewanie w brzuchu od czasu do czasu ale nie chce się nakręcać za bardzo. A Ty oprócz piersi coś odczuwasz?