Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
heeeeej
dziewczyyynki... załamka... tak Mnie choroba dopadła.... cały weekend zdychałam...
a wczoraj akurat chyba owulka była ... śluz nawet się pojawił co zazwyczaj nie mam.. a jajniki tak bolały ze masakara....
ale niby wirusy nie są dobre dla poczęcia... więc ten cykl odpada chyba znowuuu....
kurde dupa...i na Święta nic... nic nie będzie
a dziś mój mąż już rano chodził i marudził że chora go dopadła.....
P O R A ż K A .
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualnycachaarel wrote:No nie do końca. Miałam trochę sprzątania. Oglądaliśmy obrączki dziś w aparcie ale ceny mają zaporowe. U nas u jubilera dużo mniej nam powiedzieli..
Gabryśka czasami choroba pomaga. często kobiety zachodzą podczas przeziębienia. ponieważ organizm walczy z wirusami, a plemniki przechodzą sobie nie zauważone. i robią co mają robić i kobiecy organizm im w niczym nie przeszkadza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Wracam do Was. Ostatni czas byl ciężki, momentami bardzo, kryzys w związku, zalamka na widok dzieci, itp itd. Ale na szczęście najgorsze mamy za soba i wracam z nowa nadzieja, ktora daly mi Paula i Olga i bede Was zarazac NIĄ. Sytuacja u mnie w skrócie: 25 dc, spodziewana @ - jutro. 8 grudnia wizyta u endo, w piatek kontrolne tsh. Wizyta u gin - 16 grudnia (umowiona) lub 9 grudnia (jesli malpka przyjdzie punktualnie i zdazy sie skonczyc do tego czasu).
Plan działania - ustalic termin laparoskopii, przejść ją bez komplikacji, zajsc w kolejnym cyklu po zabiegu w ciążę i urodzic ślicznego, malego, zdrowego, rozowiutkiego Bobaska naszego Szymusia lub Alusię
Damy rade dziewczyny
Gabrysia nie przejmuj sie choroba. Dzialajcie jeśli macie ochotę, a moze akurat bedzie zloty strzal
Olga my wlasnie w aparcie kupiliśmy obraczki, bo u nas w jubilerskich to ceny byly z kosmosu, no i na dodatek maly wybor obraczek, a nam akueat takie sie nie podobaly mamy cieniutkie, moja siostra jak zobaczyla moja obraczke to powiedziala ze jej juz sie nie podoba i zaraz jedzie wymienic haha..
Gdzie nasza Barbarella sie podziala? Czyzby nas opuscila, tak jak cynamonka?Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi uda nam się i będę to powtarzać do znudzenia.!
ładne macie obrączki u nas też w apart było taniej, ale już pisałam o tym. zdjęcie kiedyś też pokazywałam to się chwalić nie będę
no jakoś dziewczyny zaniedbują forum, chociaż niestety ja sama mam mniej czasu, żeby tu zaglądać
może w tym stanie Błogosławionym nadrobimy wszelkie zaległościgabi544 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niestety niiiic z tego działania... mój mąż teraz rozchorował się na dobre... /// wgl wsz odłożyłam na kolejny rok..... koniec kropka. postanowione. te dni płodne przepadły przez choroby...a następne wypadają mi w Święta.... a całe Święta jesteśmy w gościach... ////
także od Nowego roku będą nowe starania..
powodzenia dla Was❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
Ja jak tylko zajde w ciążę to L4 i lezakowanie haha. Obrączki śliczne. Ja bym chciała cieniutka a mój grubsza więc i tak musismy na zamówienie a w aparcie nie zawsze się tak da. No cóż. Mamy dużo czasu jeszcze.
Rzygam moja praca już. Czuję się ostatnio bardzo wykorzystywana a najlepsze jest to że nie mogę tego nigdzie zgłosić, smutek -
nick nieaktualnyGabryśka oby Twoje postanowienia noworoczne się spełniły
Olga niestety tak już jest, pracownik nie ma żadnych praw. a jak Ci źle to ciesz się, że w ogóle masz prace bo na Twoje miejsce jest 10 innych osób. ... w takim chorym kraju żyjemy . i jak pracodawca Ci tak powie to człowiek nie ma wyjścia już . -
nick nieaktualnyGabrysia -życzę w takim razie żeby ta przerwą zrobiła Wam dobrze i oby po nowym roku ruszyło z kopyta, no i termin porodu na wrzesień haha
Olga wspolczuje i Przytulam :-* no niestety Paula to co piszesz to prawda. Znaczy nie wszędzie ale coraz częściej się to zdarza.. Ehhh..chory kraj.
Jakąś Chandra mnie złapała, poplakalam i już jest ok. Chyba zaraz pojde do sklepu bo od wczoraj za mną chodzi sałatka z kurczakiem (przez Ciebie Paula ) i tym razem nie odpuszcze, póki jej nie dostane haha.
Znowu mnie gardło pobolewa. Sezon chorób rozpoczęty IDE zaraz sobie zrobić mleko z czosnkiem. MniamPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGabi moja sałatka z kurczakiem była pyszna z wyjątkiem oliwek których nie lubię, ale mój eM mi je wyjadł pod nadzorem, żeby nie zjadł nic więcej
a dziś znowu powtórka z wczoraj. tylko dziś innej osobie pomaga. a ja sama zamulam.
jutro do szkoły na 7.10 jak mi się nie chce, ale za to w styczniu będę miała na później (bo odrabiamy teraz bo w styczniu nauczycielki ma nie być)
propo chorób mój narzeczony jeszcze kaszle, bo też był chory i muszę go chyba do lekarza wysłać, bo pije drugi syrop i nic. a boję się, żeby mu na płuca się nie rzuciło. ale wyslać go do lekarza to tak jakby morze z górami miały się spotkać. -
nick nieaktualnyja dziś wstałam o 5.30 . myślałam, że gorzej będzie zejść z łóżka. ale jestem już padnięta, jeszcze walczę z kluczami/pakietami do microsofta bo coś mi się popsuło i nie mogę nawet napisać żadnego dokumentu. poza tym zaczyna mnie już głowa boleć i marzy mi się łóżeczko już
-
nick nieaktualnya ja skończyłam o 13, potem marton przez całe miasto. zatankować auto, zrobić zakupy, odebrać rachunek za prąd od właścicieli i lecieć go zapłacić, odebrać paczkę. Przyszłam do domu po 15, a tutaj góra zmywania na mnie czekała i tak chyba z pól godziny myłam gary zmywarki niestety nie mamy, bo nawet by się do kuchni nie wieszła, mamy taką malutką. potem ogarnąc obiad jakiś i już przed 18 jest