X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Melduje ze @ jeszcze nie przyszla. Sikanca nie rovie bo wole sie nie dolowac :)
    A Ty Gabi jak tam samopoczucie?

gabi544, małe marzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej KOchana :)
    nie ma @, jest nadzieja :) może i lepiej, że nie robiłaś sikańca. Czekaj czekaj :)
    u mnie samopoczucie lepsze, mam nadzieję, że nie zmieni się w ciągu dnia, choć pogoda nie nastraja pozytywnie :/ leje, szaro buro i ponuro.
    Rano sobie popłakałam trochę, bo Dawid napisał, że wróci w piątek lub sobotę dopiero, a ja już tak za nim tęknie, ale juz jest ok. Ogarnęłam włosy, ciało, wzięłam kąpiel i od razu się inaczej poczułam. :D

Paulette, małe marzenie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pochmurno i wietrznie, ale czasem slonce wyjdzie. Ja dzis mam sporo do sprzatania. Juz takie ostatnie sprzatanie generalne po remoncie. A najchetniej bym usiadla i ksiazke poczytala :D
    No troche sie naczekasz na tego swojego meza, ale jak mus to mus ;) najwazniejsze ze samopoczucie masz juz lepsze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci Kochana, ze chetnie bym sie z Toba zamienila. Mam tutaj duzo czasu, nawet na czytanie ksiazek. Naprawde wolalabym miec cos do roboty niz tak siedziec bezczynnie jak teraz. Deszcz leje, nikt sie nie pokazuje, a ja tu siedze i slucham zegarka - i tak do 17. Masakra... Wydaje mi sie, ze minelo pol godziny, a to ledwie 10 minut :-/ takze jezeli chcesz to prrzybywaj a ja Ci wyglancuje chałupke na tip top aTy tutaj za mnie posiedz ;-)

małe marzenie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to nie kochana :P powiem Ci, że aż tak to mi się nudzić nie chce ;) zrobiłam sobie małą przerwę bo co się przychylam to w lewym boku mnie coś "gniecie" . I trochę brzuch mnie pobolewa :/

mogłaby przyjść ta @ bo te jej wyczekiwanie jest najgorsze o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula - jak sie udalo to sie dopiero naczekasz na @ :-D hah.. to Ci chociaz pomoge w sprzataniu.;-)

Hej Landryneczko :-) jak popoludnie Wam mija? :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no hej kochana :)

hahaha oj Gabi Ty to dobra jesteś :P no faktycznie może i się naczekam :D :D już skończyłam sprzątać, ale dziękuje za dobre chęci :) chociaż znając życie za chwilę mi się coś jeszcze przypomni :P hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli wreszcie masz lad i porzadek ;-) a jak relaxje z Twoja mama ? jesli mozna zapytac :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można kochana ;) już trochę lepiej, ale jeszcze czasem się złapiemy o niego :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh.. :) ważne, że wszystko idzie ku dobremu :)

Jak mija poranek Kochana? :) ja właśnie sie zbieram do pracy, za oknem dalej deszcz i ponura aurA. Wstałam dziś i tak źle się czuję, że masakra. Połamało mnie w krzyżu (musiało mnie gdzieś przewiać), ledwo wstałam z łóżka. No i chyba mnie przeziębienie rozbiera :/ ehh.. Wracam z pracy i uciekam do łóżeczka z gorącą herbatką :D

Widze Kochana, że zaczęłaś nowy cykl. To będzie ten miesiąc :) musi nam się udać ;) w końcu wrześniowe grochy jesteśmy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 08:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochana :* pewnie gdzieś Cię przewiało jak będziesz się dalej źle czuła musisz do lekarza się wybrać. U mnie w nocy padało, ale teraz pochmurno jest, ale nie pada.
    Ja dziś jestem pelna energii, wyjątkowo wcale się nie przejęłam, że @ przyszła. Wzięłam się od rana za ćwiczenia, trochę się przytyło trzeba się wziąć za siebie, żeby w ciąży mniej było że się przytyło :P heheh

Właśnie kochana jak coś to powinnam gdzieś koło 4-go września mieć kolejną @ . Więc może nam się uda *.*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 11:48

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana zmienili nam nazwę :D ale mimo wszystko nadal liczymy na wrzesień! <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana, ale kilka dni temu usunęłam listę i nie pamiętam na kiedy byłaś zapisana. Dobrze wyliczyłam, że gdzieś w okolicach 9-go września?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, testue 10 wrzesnia, to jest dzien po spodziewanej @ :D i moje urodziny :D choc pewnie i tak pojawi sie regularnie, zolza jedna :D haha. to super ze sie nie zalamujesz :) oby cie ten optymizm nie opuszczal.
    ja tez dzis cwiccze, bo dupa rosnie, a ciazy nie ma :D ale wiesz - nie przemeczam sie zbytnio. znaczy ja jestem zamewczona ale robie 20-25 minut cwiczen co 2-3 dni, bo jednak to za duzo tez moze zaszkodzic plodnosci ;)

widzialam wlasnie nowa nazwa :P ale sie zdziwilam :P :D

AAAA ! wlasnie dostalam sms ze moj dzisiaj wraca :D :) ale jestem happy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana ja też staram się uważać z ćwiczeniami ;) ciekawe jak długo będzie mi się w ogóle chciało ćwiczyć :P

ooo to świetnie, że jednak wróci wcześniej :D już nie będziesz miała czasu na smutne myśli i samotne wieczory nie będą na Ciebie czekały <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Kochana jakbym czytała o sobie :d JA też niby mi się chce ruszać, tyle energii mam, a po tygodniu wysiadam :D słomiany zapał :D
    miałam się dzis poruszać, ale kurcze teraz to mnie tak złapał ból w plecach, jak wychodziłam z pracy, że masakra. :/ Leże teraz na podłodze to czuję lekką ulgę.

ojj tak, bardzo sie cieszę że wraca. Nie wiem jak ja kiedyś wytrzymałam 3 miesiące bez niego za granicą ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 17:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana przecież Ty nie wyjedziesz za granicę, bo już z brzuszkiem będziesz :) <3

małe marzenie, gabi544 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie podoba mi się Twój wykres, ale z tego co widzę obowiązuje Was kochane umowa :D więc musicie ją dopełnić :) mam nadzieję, że niedługo jak będę szukać tego wątku znajdę ją pt. "ciążowe rozmowy Gabi i Paulette"
    Tak bardzo bym chciała żeby Wam się udało 475010nw15gbkh91.gif

Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja miejmy nadzieję, ze tak jak Gabi pisała spotkamy się na porodówce :)

...

znalazłam demotywator. bardzo demotywujący :/

1373834226-by-orzeszek315-600.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To marzenie jest przyziemne i stanie się osiągalne. Zobaczycie <3

Paulette, gabi544 lubią tę wiadomość

‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ