Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez. jak sie kochamy to ja nawet czasem podczas seksu potrafie myslec, czy teraz sie uda, czy to odpowiednia pozycja do zajscia :/
    Nie mowie tego oczywiscie mezowi, bo wogole by do niczego wtedy nie doszlo.Choc nie twierdze, ze robimy to tylko i wylacznie zeby miec dziecko, ale takie myslenie jest stresujace i nienormalne. ciekawe, czy to sie leczy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli da się to leczyć idę na terapie razem z Tobą :D we dwie może jakiś rabat dostaniemy :P

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no moze :D
    dam znac jak cos sie dowiem :D

Laski mam dylemat. Moja chrzenica ma za miesiac urodziny (trzecie urodziny ;) ) i nie wiem, co mozna by jej podarowac. Dzziewczynka, ale zachowuje sie jak chlopak. Naweet jej starsza o 2 lata siostra sie jej boi, bo ta potrafi niezle dac w kosc :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz problem. nie lubię kupować prezentów, nie dlatego, że kase trzeba wydać, ale nie wiem czy komuś się spodoba :/ czy dziecku czy dorosłemu... ja swojej siostrzenicy ostatnio kupiłam perfumy i błyszczyk z hello kitty, no ale jak ona bardziej się zachowuje jak chłopak to prezent mało trafny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasniem problem i to niemaly. NIBY dziewczynka, ale woli motorki i samochody, niz lalki. Bawi sie glownie z bratem (jednym jedynym rodzynkiem pomiedzy 4 dziewczyn) i zupelnie nie wiem, jak to połączyć. No nie wiem - pojde do sklepu i zapytam, może sprzedawczyni mi cos doradzi. ;)

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup jej taką bransoletkę z imieniem i data urodzenia. Jak nie teraz to za parę lat doceni :)
    Ja właśnie wróciłam od tej koleżanki co urodziła. Cudna ta jej mała i też Gabrysia haha.
    Powiem Wam, że podzialala na mnie ta wizyta, tak pozytywnie. Przestałam zazdrościć jej dziecka, męża i super życia. Poczułam jakby coś we mnie się zmieniło, doroslo, jakby coś się uspokoilo. Nie umiem tego określić. Może uda mi się wyluzować trochę. Lecze infekcje i bierzemy się do roboty. I need a sex!!

gabi544, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nieglupi pomysl z ta bransoletka ;-)
    Popatrze na allegro moze cos bedzie.
    Super Cachaarel ze masz lepszy humor. Za to u mnie dzis nieciekawoe. Teraz jakos sie trzymam ale jak wroce do domu to bedzie płacz i lament. Czuje jak to sie wszystko we mnie zbiera i zaraz eksploduje. :( tyle tych ciezarnych dookola. Kazdy ma dziecko, nawet gowniary ktore na nie nie zasluguja. A ja? Co ja mam ? Comiesieczna depresje przy okresie.. czym one sobie zaluzyly na takie szczescie? Czym ja zawinilam ze nie moge miec swojego.. :(

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi mam to samo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi ja dziś też chodze i rycze bez powodu gdzie nie spojrzę tam małe dzieci ni nie pomijam faktu że 3 latka biega po mieszkaniu:) to nasze szczęście nasz mały wielki cud ale brakuje mi kopniaków mdłosci tego wielkoego brzucha no i tych amłych stópek gaworzenia zapachu wszędzie mam dzjęcia córki jak była mała nawet jedno jak byłam w 10 tyg ciązy i tak bardzo marzę o synku by i jego zdjęcia zawisły na scianie no i znowu rycze ;) dziś cały program rozmów w to ku ryczałam mąż juz ma dosyć tych moich humorków może jak maz jutro dostanie wypłate to kupe test i zrobie bo mam dosyc juz te niepewności ? za chwile na 2 leci program moje 600 gramów szczęście i znając życie bedę ryczeć jak bóbr

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola - ja juz nawet nie oglądam tego programu - oglądałam 2 razy o tych wcześniakach, ale tak potem ryczałam, że mam dość. Mój mąż to jest aniołem, jeśli chodzi o cierpliwość do mnie. Nigdy nie powiedział, że ma dosyć, to raczej ja zawsze tak twierdzę, bo wiem, że ciągłe słuhanie w kółko o jednym i tym samym może być męczące, irytujące. Datego sama staram się nie uzewnętrzniać ze smutkiem z tego powodu, chyyba, że sam zapyta. Teraz np. poryczałam sobie w samotności, krojąc ziemniaki na zapiekankę. Ale cóż... Przecież tak łatwo się nie poddamy. Jak to się mówi - upadłaś - wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej <3

" To nic, kiedy płyną łzy (...)
    dobrze wiesz, że warto zawsze próbować raz jeszcze " <3

http://iv.pl/images/07629142391961334139.jpg

Strasznie spodobał mi się ten obrazem. Może i dla nas tutaj On szykuje taką niespodziankę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:48

Karola0704, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohoo.. Kurwiszon nadchodzi. :/
    Brzuch boli coraz bardziej...
    Tak szybko? Kurde 24 dni cyklu to trochę za krótko, no nie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:30

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mógłby przygotować taką niespodziankę :)
    Gabi naprawdę przy infekcji i braniu tych leków nie można uprawiać seksu?! :(
    I need a sex :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś wychodzę z siebie wszystko mnie tak denerwuje że masakra na wszystko się wściekam do tego wiecznie to uczucie że mam nasikane w majtkach

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi obrazek cudny. Kradnę go na pierwszą stronę :)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Ohoo.. Kurwiszon nadchodzi. :/
    Brzuch boli coraz bardziej...
    Tak szybko? Kurde 24 dni cyklu to trochę za krótko, no nie ?
    Gabi oby tak nie było. Ja w tamtym cyklu dzień wcześniej dostałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel wrote:
    Mógłby przygotować taką niespodziankę :)
    Gabi naprawdę przy infekcji i braniu tych leków nie można uprawiać seksu?! :(
    I need a sex :(
    No mi gin powiedział że nie można. Znaczy można ale w gumkach, ale my z tego nie korzatalismy, bo ją mam prawdopodobnie uczulenie na lateks ( pierwszy lekarz tak podejrzewał, ale że zaczęliśmy się starać to nie poruszałam tej kwestii już z nowym -obecnym ginem ) :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Gabi oby tak nie było. Ja w tamtym cyklu dzień wcześniej dostałam.
    Kurcze no wlasnie - a ja mam cykle 28-30 dni, a tutaj bylby 24. :/ boje się, brzuch nadal boli jak na @, znowu trzeba będzie odwiedzić lekarza, jeśli dziś się zjawi, bo to chyba byłby za krótki cykl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no za krótki cykl. albo coś Ci się tam zasiaduje na 9 miesięcy i stąd te bóle ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierze Kochana, już tyle łez dziś wylalam. Nie chce znowu potem cierpieć. Czekam na @.
    Uciekam już na dziś, bo ten mój już się denerwuje że a go zawsze odpędzam od komputera a sama siedze w tablecie odkąd wrócił ;-)
    Dobrej nocki Kochane. <3 cycki do przodu i walczymy dalej. Dobranoc :-)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie poddamy się NIGDY . !
    dobranoc <3

gabi544, IlkaH lubią tę wiadomość

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ