Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez. jak sie kochamy to ja nawet czasem podczas seksu potrafie myslec, czy teraz sie uda, czy to odpowiednia pozycja do zajscia
Nie mowie tego oczywiscie mezowi, bo wogole by do niczego wtedy nie doszlo.Choc nie twierdze, ze robimy to tylko i wylacznie zeby miec dziecko, ale takie myslenie jest stresujace i nienormalne. ciekawe, czy to sie leczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaha no moze
dam znac jak cos sie dowiem
Laski mam dylemat. Moja chrzenica ma za miesiac urodziny (trzecie urodziny ) i nie wiem, co mozna by jej podarowac. Dzziewczynka, ale zachowuje sie jak chlopak. Naweet jej starsza o 2 lata siostra sie jej boi, bo ta potrafi niezle dac w kosc -
nick nieaktualnyto masz problem. nie lubię kupować prezentów, nie dlatego, że kase trzeba wydać, ale nie wiem czy komuś się spodoba czy dziecku czy dorosłemu... ja swojej siostrzenicy ostatnio kupiłam perfumy i błyszczyk z hello kitty, no ale jak ona bardziej się zachowuje jak chłopak to prezent mało trafny...
-
nick nieaktualnyNo wlasniem problem i to niemaly. NIBY dziewczynka, ale woli motorki i samochody, niz lalki. Bawi sie glownie z bratem (jednym jedynym rodzynkiem pomiedzy 4 dziewczyn) i zupelnie nie wiem, jak to połączyć. No nie wiem - pojde do sklepu i zapytam, może sprzedawczyni mi cos doradzi.
-
Kup jej taką bransoletkę z imieniem i data urodzenia. Jak nie teraz to za parę lat doceni
Ja właśnie wróciłam od tej koleżanki co urodziła. Cudna ta jej mała i też Gabrysia haha.
Powiem Wam, że podzialala na mnie ta wizyta, tak pozytywnie. Przestałam zazdrościć jej dziecka, męża i super życia. Poczułam jakby coś we mnie się zmieniło, doroslo, jakby coś się uspokoilo. Nie umiem tego określić. Może uda mi się wyluzować trochę. Lecze infekcje i bierzemy się do roboty. I need a sex!!gabi544, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW sumie nieglupi pomysl z ta bransoletka
Popatrze na allegro moze cos bedzie.
Super Cachaarel ze masz lepszy humor. Za to u mnie dzis nieciekawoe. Teraz jakos sie trzymam ale jak wroce do domu to bedzie płacz i lament. Czuje jak to sie wszystko we mnie zbiera i zaraz eksploduje. tyle tych ciezarnych dookola. Kazdy ma dziecko, nawet gowniary ktore na nie nie zasluguja. A ja? Co ja mam ? Comiesieczna depresje przy okresie.. czym one sobie zaluzyly na takie szczescie? Czym ja zawinilam ze nie moge miec swojego.. -
nick nieaktualnygabi ja dziś też chodze i rycze bez powodu gdzie nie spojrzę tam małe dzieci ni nie pomijam faktu że 3 latka biega po mieszkaniu:) to nasze szczęście nasz mały wielki cud ale brakuje mi kopniaków mdłosci tego wielkoego brzucha no i tych amłych stópek gaworzenia zapachu wszędzie mam dzjęcia córki jak była mała nawet jedno jak byłam w 10 tyg ciązy i tak bardzo marzę o synku by i jego zdjęcia zawisły na scianie no i znowu rycze dziś cały program rozmów w to ku ryczałam mąż juz ma dosyć tych moich humorków może jak maz jutro dostanie wypłate to kupe test i zrobie bo mam dosyc juz te niepewności ? za chwile na 2 leci program moje 600 gramów szczęście i znając życie bedę ryczeć jak bóbr
-
nick nieaktualnyKarola - ja juz nawet nie oglądam tego programu - oglądałam 2 razy o tych wcześniakach, ale tak potem ryczałam, że mam dość. Mój mąż to jest aniołem, jeśli chodzi o cierpliwość do mnie. Nigdy nie powiedział, że ma dosyć, to raczej ja zawsze tak twierdzę, bo wiem, że ciągłe słuhanie w kółko o jednym i tym samym może być męczące, irytujące. Datego sama staram się nie uzewnętrzniać ze smutkiem z tego powodu, chyyba, że sam zapyta. Teraz np. poryczałam sobie w samotności, krojąc ziemniaki na zapiekankę. Ale cóż... Przecież tak łatwo się nie poddamy. Jak to się mówi - upadłaś - wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej
" To nic, kiedy płyną łzy (...)
dobrze wiesz, że warto zawsze próbować raz jeszcze "
http://iv.pl/images/07629142391961334139.jpg
Strasznie spodobał mi się ten obrazem. Może i dla nas tutaj On szykuje taką niespodziankę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:48
Karola0704, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycachaarel wrote:Mógłby przygotować taką niespodziankę
Gabi naprawdę przy infekcji i braniu tych leków nie można uprawiać seksu?!
I need a sex -
nick nieaktualnyPaulette wrote:Gabi oby tak nie było. Ja w tamtym cyklu dzień wcześniej dostałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wierze Kochana, już tyle łez dziś wylalam. Nie chce znowu potem cierpieć. Czekam na @.
Uciekam już na dziś, bo ten mój już się denerwuje że a go zawsze odpędzam od komputera a sama siedze w tablecie odkąd wrócił
Dobrej nocki Kochane. cycki do przodu i walczymy dalej. DobranocPaulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny