X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez. jak sie kochamy to ja nawet czasem podczas seksu potrafie myslec, czy teraz sie uda, czy to odpowiednia pozycja do zajscia :/
    Nie mowie tego oczywiscie mezowi, bo wogole by do niczego wtedy nie doszlo.Choc nie twierdze, ze robimy to tylko i wylacznie zeby miec dziecko, ale takie myslenie jest stresujace i nienormalne. ciekawe, czy to sie leczy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli da się to leczyć idę na terapie razem z Tobą :D we dwie może jakiś rabat dostaniemy :P

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha no moze :D
    dam znac jak cos sie dowiem :D

Laski mam dylemat. Moja chrzenica ma za miesiac urodziny (trzecie urodziny ;) ) i nie wiem, co mozna by jej podarowac. Dzziewczynka, ale zachowuje sie jak chlopak. Naweet jej starsza o 2 lata siostra sie jej boi, bo ta potrafi niezle dac w kosc :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to masz problem. nie lubię kupować prezentów, nie dlatego, że kase trzeba wydać, ale nie wiem czy komuś się spodoba :/ czy dziecku czy dorosłemu... ja swojej siostrzenicy ostatnio kupiłam perfumy i błyszczyk z hello kitty, no ale jak ona bardziej się zachowuje jak chłopak to prezent mało trafny...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasniem problem i to niemaly. NIBY dziewczynka, ale woli motorki i samochody, niz lalki. Bawi sie glownie z bratem (jednym jedynym rodzynkiem pomiedzy 4 dziewczyn) i zupelnie nie wiem, jak to połączyć. No nie wiem - pojde do sklepu i zapytam, może sprzedawczyni mi cos doradzi. ;)

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kup jej taką bransoletkę z imieniem i data urodzenia. Jak nie teraz to za parę lat doceni :)
    Ja właśnie wróciłam od tej koleżanki co urodziła. Cudna ta jej mała i też Gabrysia haha.
    Powiem Wam, że podzialala na mnie ta wizyta, tak pozytywnie. Przestałam zazdrościć jej dziecka, męża i super życia. Poczułam jakby coś we mnie się zmieniło, doroslo, jakby coś się uspokoilo. Nie umiem tego określić. Może uda mi się wyluzować trochę. Lecze infekcje i bierzemy się do roboty. I need a sex!!

gabi544, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nieglupi pomysl z ta bransoletka ;-)
    Popatrze na allegro moze cos bedzie.
    Super Cachaarel ze masz lepszy humor. Za to u mnie dzis nieciekawoe. Teraz jakos sie trzymam ale jak wroce do domu to bedzie płacz i lament. Czuje jak to sie wszystko we mnie zbiera i zaraz eksploduje. :( tyle tych ciezarnych dookola. Kazdy ma dziecko, nawet gowniary ktore na nie nie zasluguja. A ja? Co ja mam ? Comiesieczna depresje przy okresie.. czym one sobie zaluzyly na takie szczescie? Czym ja zawinilam ze nie moge miec swojego.. :(

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi mam to samo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi ja dziś też chodze i rycze bez powodu gdzie nie spojrzę tam małe dzieci ni nie pomijam faktu że 3 latka biega po mieszkaniu:) to nasze szczęście nasz mały wielki cud ale brakuje mi kopniaków mdłosci tego wielkoego brzucha no i tych amłych stópek gaworzenia zapachu wszędzie mam dzjęcia córki jak była mała nawet jedno jak byłam w 10 tyg ciązy i tak bardzo marzę o synku by i jego zdjęcia zawisły na scianie no i znowu rycze ;) dziś cały program rozmów w to ku ryczałam mąż juz ma dosyć tych moich humorków może jak maz jutro dostanie wypłate to kupe test i zrobie bo mam dosyc juz te niepewności ? za chwile na 2 leci program moje 600 gramów szczęście i znając życie bedę ryczeć jak bóbr

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola - ja juz nawet nie oglądam tego programu - oglądałam 2 razy o tych wcześniakach, ale tak potem ryczałam, że mam dość. Mój mąż to jest aniołem, jeśli chodzi o cierpliwość do mnie. Nigdy nie powiedział, że ma dosyć, to raczej ja zawsze tak twierdzę, bo wiem, że ciągłe słuhanie w kółko o jednym i tym samym może być męczące, irytujące. Datego sama staram się nie uzewnętrzniać ze smutkiem z tego powodu, chyyba, że sam zapyta. Teraz np. poryczałam sobie w samotności, krojąc ziemniaki na zapiekankę. Ale cóż... Przecież tak łatwo się nie poddamy. Jak to się mówi - upadłaś - wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej <3

" To nic, kiedy płyną łzy (...)
    dobrze wiesz, że warto zawsze próbować raz jeszcze " <3

http://iv.pl/images/07629142391961334139.jpg

Strasznie spodobał mi się ten obrazem. Może i dla nas tutaj On szykuje taką niespodziankę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:48

Karola0704, Paulette lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohoo.. Kurwiszon nadchodzi. :/
    Brzuch boli coraz bardziej...
    Tak szybko? Kurde 24 dni cyklu to trochę za krótko, no nie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 17:30

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 8 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mógłby przygotować taką niespodziankę :)
    Gabi naprawdę przy infekcji i braniu tych leków nie można uprawiać seksu?! :(
    I need a sex :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś wychodzę z siebie wszystko mnie tak denerwuje że masakra na wszystko się wściekam do tego wiecznie to uczucie że mam nasikane w majtkach

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi obrazek cudny. Kradnę go na pierwszą stronę :)

gabi544 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Ohoo.. Kurwiszon nadchodzi. :/
    Brzuch boli coraz bardziej...
    Tak szybko? Kurde 24 dni cyklu to trochę za krótko, no nie ?
    Gabi oby tak nie było. Ja w tamtym cyklu dzień wcześniej dostałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel wrote:
    Mógłby przygotować taką niespodziankę :)
    Gabi naprawdę przy infekcji i braniu tych leków nie można uprawiać seksu?! :(
    I need a sex :(
    No mi gin powiedział że nie można. Znaczy można ale w gumkach, ale my z tego nie korzatalismy, bo ją mam prawdopodobnie uczulenie na lateks ( pierwszy lekarz tak podejrzewał, ale że zaczęliśmy się starać to nie poruszałam tej kwestii już z nowym -obecnym ginem ) :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Gabi oby tak nie było. Ja w tamtym cyklu dzień wcześniej dostałam.
    Kurcze no wlasnie - a ja mam cykle 28-30 dni, a tutaj bylby 24. :/ boje się, brzuch nadal boli jak na @, znowu trzeba będzie odwiedzić lekarza, jeśli dziś się zjawi, bo to chyba byłby za krótki cykl...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no za krótki cykl. albo coś Ci się tam zasiaduje na 9 miesięcy i stąd te bóle ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wierze Kochana, już tyle łez dziś wylalam. Nie chce znowu potem cierpieć. Czekam na @.
    Uciekam już na dziś, bo ten mój już się denerwuje że a go zawsze odpędzam od komputera a sama siedze w tablecie odkąd wrócił ;-)
    Dobrej nocki Kochane. <3 cycki do przodu i walczymy dalej. Dobranoc :-)

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie poddamy się NIGDY . !
    dobranoc <3

gabi544, IlkaH lubią tę wiadomość

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ