X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
Odpowiedz

Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette

Oceń ten wątek:
  • gabryśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już się właśnie urywam..... :) głowa Mnie boli... od tego posiedzenia dzisiaj przy komp. / czas na kąpiel....//
    dobrej..a przede wszystkim owocnej nocy dziewczyny ;)
    do jutra.

Elina lubi tę wiadomość

❤ 2008r. - 👧
    ❤2016r.- 👧
    ❤2023r. -👧
  • gabryśka Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elina... rób test!!!!! nie bój......
    nie czekaj tylko rób jutro test :) .....
    na co czekać?? :)

❤ 2008r. - 👧
    ❤2016r.- 👧
    ❤2023r. -👧
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja muszę mezowi kolacyjke uszykować dam mu chwilkę odsapnąc i mam nadzieje że bedzie miał siły chwilkę pobuszować ;)

• Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabi544 wrote:
    Elina jasne ze tak :) milo mi :-) powiedz cos o sobie - ile masz lat, dlugo sie staracie?
    Gabrysia pewnie mialo to wpływ.. stres nie jest naszym sprzymierzeńcem. :-)
    Karola dzialajcie :-)
    Milego wieczorku zycze ;) ja uciekam ogladac jakis filmik z moim lubym ;-)
    Dobrej nocy wszystkim :-)

guz się wchłoną lekarz postawił błędną diagnozę. w zeszłym tygodniu byłam u lekarza w klinice leczenia niepłodności narzeczony ma świetne wyniki a jast z 73 rocznika lekarz był aż zdziwiony że w tym wieku ma tak świetne wyniki a u mnie jest coś nie tak

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabryśka wrote:
    Elina... rób test!!!!! nie bój......
    nie czekaj tylko rób jutro test :) .....
    na co czekać?? :)

boję się jednej kreski już tyle ich widziałam i płakałam że nie wiem czy lepij nie poczekam na wyniki od lekarz bo też pobrał krew na badanie ciąży bo ostatni okres miałam bardzo skąpy a zawsze były obfite.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlaśnie ja ostatni okres tez mialam bardzo skąpy trwał 3 dni z czego 2 to wieksze plamienia i do tego przyszedł tydzień wcześniej i dzień przed krwawieniam miałam rózowy sluz nigdy czegos takiego nie miałam . Oj ja tez sie naryczałam a o pierwsze dziecko staralismy sie 6 lat było wiele łez żalu szukanie winy ale udało sie a teraz walczymy o braciszka lub siostrzyczke dla Julki
    Elina rób test jak ma wyjsc to wyjdzie nawet teraz :)

Elina lubi tę wiadomość

• Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola0704 wrote:
    no wlaśnie ja ostatni okres tez mialam bardzo skąpy trwał 3 dni z czego 2 to wieksze plamienia i do tego przyszedł tydzień wcześniej i dzień przed krwawieniam miałam rózowy sluz nigdy czegos takiego nie miałam . Oj ja tez sie naryczałam a o pierwsze dziecko staralismy sie 6 lat było wiele łez żalu szukanie winy ale udało sie a teraz walczymy o braciszka lub siostrzyczke dla Julki
    Elina rób test jak ma wyjsc to wyjdzie nawet teraz :)

porozmawiam z moim żeby kupił. tylko właśnie miałam 3 dni plamień i jakoś 2 dni krwawienia bardzo słabego i nie wiem.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadałam z moim i postanowiliśmy ż ejak w niedzielę nie dostanę okresu to w poniedziałek zrobię test

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie chcę sobię robić nadzieji wolę podchodzić z dystansem żeby potem nie cierpieć. także więc w poniedziałek napiszę jaki wynik:)

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 23 października 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymajcie się dziewczynki odezwę się jutro miłej nocy i przedewszystkim owocnej:)

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki trzymaj sie i zyczę 2 kreseczek tak jak nam wszystkim

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pozdrawiam z obozu pracy!! Haha. Wczoraj nie podzialalismy bo padlam jak niemowlak :( poszedł zapalić a ja się uspilam. Jak na razie to wszystkie obawy ustały więc pewnie to była owulka. Przed wczoraj był seks więc nadzieja umiera ostatnia haha.
    Kładą mi dziś gładzie w pracy. Zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie, że w cukierni remont i są ciasta zakurzone. Może zamkną...

• Elina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cachaarel wrote:
    Dziewczyny pozdrawiam z obozu pracy!! Haha. Wczoraj nie podzialalismy bo padlam jak niemowlak :( poszedł zapalić a ja się uspilam. Jak na razie to wszystkie obawy ustały więc pewnie to była owulka. Przed wczoraj był seks więc nadzieja umiera ostatnia haha.
    Kładą mi dziś gładzie w pracy. Zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie, że w cukierni remont i są ciasta zakurzone. Może zamkną...

no to nieźle miejmy nadzieję że się uda jak przedwczoraj. ja wczoraj wogóle nie mogłam zasnąć masakra jeszcze jajnik mnie bolał

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Cię Elina ;) mam nadzieję, że się udało trzymam kciuki :)
    Olga już dzwonie tylko gdzie ta cukiernia hehe :D
    ja właśnie zupe ugotowałam, pranie zrobiłam i idę brać się za drugie. Wczoraj przytualnie było ale bez happy endu. drań w ostatniej chwili wyszedł, a tylko dlatego, że powiedziałam, mu że co drugi dzień będziemy się przytulać więc myślał że finał też :/ ehh ci mężczyźni .

Elina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie do grupy czy koleżanka Paulina (cinnamon cookie) udzielała się ostatnio ??? Bo nie pamiętam . :)

• cachaarel Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonka nam gdzieś zniknęła :( już dawno jej nie było u nas :)
    Aa witam wszystkie nowe dziewczyny :)
    I pozdrawiam z obozu pracy :(

• Elina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette wrote:
    Witam Cię Elina ;) mam nadzieję, że się udało trzymam kciuki :)
    Olga już dzwonie tylko gdzie ta cukiernia hehe :D
    ja właśnie zupe ugotowałam, pranie zrobiłam i idę brać się za drugie. Wczoraj przytualnie było ale bez happy endu. drań w ostatniej chwili wyszedł, a tylko dlatego, że powiedziałam, mu że co drugi dzień będziemy się przytulać więc myślał że finał też :/ ehh ci mężczyźni .

hey dopiero test zrobię w poniedziałek narazie spoźnia się 5 dzień jak nie będzie to zrobię test ale coś wątpię żebym była może wróciły cykle nieregularne??

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • Elina Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj już posprzątałam tylko zmywanie mi zostało nienawidzę zmywać masakra

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny własnie skończyłam sprzątać pranie wisi łazienka posprzatana a krzyż mi zaraz peknie nawet zlewu nie mogłam umyc tak mnie plecy bolały :( obiad zjedzony na jutro zybka się odmraża więc teraz leniuchowanie :)

• gabryśka Autorytet

Wysłany: 24 października 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    niby wolna sobota....a narobiłam się.... jak koń w polu;)
    padam... pranie, sprzątanie... gotowanie... no i jeszcze drożdżowy się piecze :)
    ale dzisiaj godzinkę dłużej śpimy...
    jupiii ;)
    no i wieczór jeszcze przed nami
    relaksujemy się.... ;)nie ma to jak sobotni wieczór.... uwielbiam :)
    szkoda tyle że nie możemy dzisiaj "popracować"...z mężem ;)
    ale jak @ trwa... to może lampka wina ..albo piwka dla relaksu... ;)

❤ 2008r. - 👧
    ❤2016r.- 👧
    ❤2023r. -👧
‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ