Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gabi544 wrote:Elina jasne ze tak milo mi powiedz cos o sobie - ile masz lat, dlugo sie staracie?
Gabrysia pewnie mialo to wpływ.. stres nie jest naszym sprzymierzeńcem.
Karola dzialajcie
Milego wieczorku zycze ja uciekam ogladac jakis filmik z moim lubym
Dobrej nocy wszystkim
guz się wchłoną lekarz postawił błędną diagnozę. w zeszłym tygodniu byłam u lekarza w klinice leczenia niepłodności narzeczony ma świetne wyniki a jast z 73 rocznika lekarz był aż zdziwiony że w tym wieku ma tak świetne wyniki a u mnie jest coś nie tak4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
gabryśka wrote:Elina... rób test!!!!! nie bój......
nie czekaj tylko rób jutro test .....
na co czekać??
boję się jednej kreski już tyle ich widziałam i płakałam że nie wiem czy lepij nie poczekam na wyniki od lekarz bo też pobrał krew na badanie ciąży bo ostatni okres miałam bardzo skąpy a zawsze były obfite.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyno wlaśnie ja ostatni okres tez mialam bardzo skąpy trwał 3 dni z czego 2 to wieksze plamienia i do tego przyszedł tydzień wcześniej i dzień przed krwawieniam miałam rózowy sluz nigdy czegos takiego nie miałam . Oj ja tez sie naryczałam a o pierwsze dziecko staralismy sie 6 lat było wiele łez żalu szukanie winy ale udało sie a teraz walczymy o braciszka lub siostrzyczke dla Julki
Elina rób test jak ma wyjsc to wyjdzie nawet terazElina lubi tę wiadomość
-
Karola0704 wrote:no wlaśnie ja ostatni okres tez mialam bardzo skąpy trwał 3 dni z czego 2 to wieksze plamienia i do tego przyszedł tydzień wcześniej i dzień przed krwawieniam miałam rózowy sluz nigdy czegos takiego nie miałam . Oj ja tez sie naryczałam a o pierwsze dziecko staralismy sie 6 lat było wiele łez żalu szukanie winy ale udało sie a teraz walczymy o braciszka lub siostrzyczke dla Julki
Elina rób test jak ma wyjsc to wyjdzie nawet teraz
porozmawiam z moim żeby kupił. tylko właśnie miałam 3 dni plamień i jakoś 2 dni krwawienia bardzo słabego i nie wiem.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pozdrawiam z obozu pracy!! Haha. Wczoraj nie podzialalismy bo padlam jak niemowlak poszedł zapalić a ja się uspilam. Jak na razie to wszystkie obawy ustały więc pewnie to była owulka. Przed wczoraj był seks więc nadzieja umiera ostatnia haha.
Kładą mi dziś gładzie w pracy. Zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie, że w cukierni remont i są ciasta zakurzone. Może zamkną... -
cachaarel wrote:Dziewczyny pozdrawiam z obozu pracy!! Haha. Wczoraj nie podzialalismy bo padlam jak niemowlak poszedł zapalić a ja się uspilam. Jak na razie to wszystkie obawy ustały więc pewnie to była owulka. Przed wczoraj był seks więc nadzieja umiera ostatnia haha.
Kładą mi dziś gładzie w pracy. Zadzwońcie do sanepidu i powiedzcie, że w cukierni remont i są ciasta zakurzone. Może zamkną...
no to nieźle miejmy nadzieję że się uda jak przedwczoraj. ja wczoraj wogóle nie mogłam zasnąć masakra jeszcze jajnik mnie bolał4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyWitam Cię Elina mam nadzieję, że się udało trzymam kciuki
Olga już dzwonie tylko gdzie ta cukiernia hehe
ja właśnie zupe ugotowałam, pranie zrobiłam i idę brać się za drugie. Wczoraj przytualnie było ale bez happy endu. drań w ostatniej chwili wyszedł, a tylko dlatego, że powiedziałam, mu że co drugi dzień będziemy się przytulać więc myślał że finał też ehh ci mężczyźni .Elina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:Witam Cię Elina mam nadzieję, że się udało trzymam kciuki
Olga już dzwonie tylko gdzie ta cukiernia hehe
ja właśnie zupe ugotowałam, pranie zrobiłam i idę brać się za drugie. Wczoraj przytualnie było ale bez happy endu. drań w ostatniej chwili wyszedł, a tylko dlatego, że powiedziałam, mu że co drugi dzień będziemy się przytulać więc myślał że finał też ehh ci mężczyźni .
hey dopiero test zrobię w poniedziałek narazie spoźnia się 5 dzień jak nie będzie to zrobię test ale coś wątpię żebym była może wróciły cykle nieregularne??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
hej
niby wolna sobota....a narobiłam się.... jak koń w polu;)
padam... pranie, sprzątanie... gotowanie... no i jeszcze drożdżowy się piecze
ale dzisiaj godzinkę dłużej śpimy...
jupiii
no i wieczór jeszcze przed nami
relaksujemy się.... ;)nie ma to jak sobotni wieczór.... uwielbiam
szkoda tyle że nie możemy dzisiaj "popracować"...z mężem
ale jak @ trwa... to może lampka wina ..albo piwka dla relaksu...❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧