Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny
a my się "wstrzeliliśmy" idealnie. Rano nic jeszcze nie czułam, więc taki spontaniczny seksik był
A potem zaraz mnie jajnik zaczął pikać. Ale to baaardzo. Teraz np boli nwet jak leżę, wiec gdybyśmy jutro coś mieli działać to raczej nic by z tego nie wyszło jutro jeszcze doprawimy kurcze aaaale mnie nosi mam taką ochotę, że strach. A mój mówi, że musi odpocząć bo ja tylko o jednym i on ma dość takie słowa z ust faceta haha...
My posprzątaliśmy w mieszkaniu,teraz relaks. Zaraz jedziemy do moich rodziców, bo mój ojciec potrzebuje, żeby mu mapy w gps zaktualizować. A on nie potrafi
Uciekam dziewczynki, miłej niedzieli
i owocnej nocy -
Gabi544 oby to był strzał w dziesiątkę ja też wyczekuję tej owulki jak cholera! zawsze marzę, żeby zaraz po owulce wyczuć jakieś "nieprawidłowości" szczerze, to lubię ten okres od owulacji do testowania pamietam, przy pierwszej ciąży pracowałam w reatuaracji dostałam obiad i zrobiło mi się smutno, bo kucharz dał mi stare mięso i to tylko mi! wszyscy jedli ze smakiem, a mi mięso może ładnie pachniało, ale kiedy żułam czułam, że jem padlinę! płakać mi się chciało, bo zinterpretowałam to jako, że mnie nie lubią 3 dni później zrobiłam test (3 dni przed miesiączką) i pyk 2 kreseczki! hormony buzowały stąd ta moja płaczliwość, a ja w myślach zwyzywałam ich, że są fałszywi, bo niby żartują ze mną, rozmawiają życzliwie, a podkładają mi stare mięso!
-
nick nieaktualnywitajcie dziewczyny zapowiadał sie super wieczorek i co uspiłam córcię o 20 juz spała miał być seksik i był zapowiadało sie cudownie nawet jakos nie czulam byśmysię starali był seks bo mielismy ochote i co przy zmianie pozycji męzus wystrzelił ale ... mi na plecy ryczaam jak bóbr dosłownie ( mimo że to jeszcze nie dzień płodny ) nie wiem co mi sie stało nigdy tak nie miałam nie mogłam sie uspokoić ja sie poszłam ubrac mężuś poszedł spać tyle było z seksu zresztą dziś cały dzień rycze z byle czego boli mnie jajnik mam zawroty głowy cholera wie co to może być no nic dzień poszedł na straty jutro tez nic nie bedzie bo mąż i dzie na nocke i dupa
-
nick nieaktualnyWitam i ja kobitki kochane )
u mnie dziś też pracowicie najpierw wróciłam z mężem z nocki, potem od razu 7 do biedronki na zakupy o 8 położyliśmy się spać o 14 wstaliśmy pranie, sprzątanie, pieczenie ciasta ( karpatka bo mojemu się zachciało) do tego zrobiłam sałatkę śledziową oraz pizzę )
potem kąpiel i "PRZYTULANIE" hehe no ja z racji tego iż nie wiem nigdy kiedy owulacja... to działamy codziennie
wiecie... pobolewa mnie jak na okres ale jajnika jeszcze nie czuje więc jeszcze pewnie owulacji nie było ale już blisko skoro podbrzusze boli -
nick nieaktualnyKarola znam ten bol.. ja mam wrazenie ze ten moj to mi czasem tak specjalnie robi. Focham sie na niego i mowie ze pojde do innego. To on ze nast raz bedzie tak jak nalezy a i tak robi swoje. Moze jednak on nie chce dziecka? Niby jak rozmawiamy to chce a w dni plodne cyrki odwala
Ja wczoraj jak zrobilam obiad to pojechalam z mama na cmentarze posprzatac. Pozniej sie ogarnelysmy i na zakupy. Kupilam sobie kurtke zimowa i chuste chociaz tyle przyjemnosci. Bo seksu nie bylo bo padlam jak pies Pluto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Teściowa mi dziś ciążę wmawiala rano haha
Wstałam rano i byłam taką śpiąca ze szok a poszłam spać o 21.. Nawet przed 21. Do tego roztargnienie- wszystko mi z rąk leci samo, nie działa na mnie pelnia a zawsze jak jest to nie śpię. i ona stwierdziła, że nie chce się mieszać ale ona tak miała w ciąży... A ja: aha! --' nie jestem w ciąży.
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula no mój sobie wypił jednego wczoraj i pierwszy raz mi takie cos zrobił ale nie wiem czemu sie rozryczałam jak dziecko nawet jak staralismy sie o 1 dziecko i nie raz nie wyszo to tak nie ryczałam jak wczoraj masakra jakaś dzis miałam z nim rozmowe twierdzi że bardzo chce 2 maluszka ale jakos tak wyszła powiedział tez że jak bedzie trzeba to bedziemy sie kochać w tym tyg rano jak on bedzie wracać z nocek oj bedzie miał przerąbane i co najdziwniejsze nawet jak był koniec w środku to rano mi troszke zawsze wyleciało normalne ( chyba ) potem juz nie a dziś niby nie było do końca a w ciagu dnia miałam jakiś dziwny sluz masakra nie wiem co to było na pewno nie płodne bo to był sluz lepki
-
Karola myślę że nie masz co się przejmować... zdarzyło się... chłopak może nie wytrzymał... no i poszło....
po co stresować jego i siebie...
a następnym razem będzie lepiej
.. też mam córeczkę..... .. i też staramy się o rodzeństwo❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualnyGabryśka ja nie mam mu tego za złe i wiem że czasem tak jest ale nawet nie wiem dlaczego sie poryczałam sama się dziwiłam musi byc lepiej zobaczymy co cas przyniesie ja mam 3 letnia córcię i walczymy o braciszka no 2córcia tez bedzie kochana
-
hey dziewczyny dzisiaj dalej nie dostałąm więc jutro robię test ciążowy i zobaczymy. a powiedzcie mi bo zawsze się mówi że najlepier rano zrobić czy to tak naprawdę prawda czy to obojętne w jakim czasie dnia??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Paulette wrote:niby rano najlepiej. pierwszy mocz. chociaż znam takie przypadki które były w ciąży i z porannego moczu nic nie dawało. dopiero przed południem pokazywało im dwie kreski. najlepsza jest beta
co tzn beta??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualnyBeta to badanie krwi test ciązowy wykrywa hormon hcg który też wykrywaja zwykłe testy sikane z moczy ale z krwi sa pewniejsze no i mniej wiecej juz wiadomo który to tydzień według tego określa się tydzień ciazy i czy ciąża rozwija sie prawidłowo ja w 1 ciązy przez pierwszy tydzień po teście sikanym który wyszedł mi pozytywny dopiero 12 dni po terminie @ rano miałam słaba kreske a 2 czy 3 dni później miałam juz kreseczki 2 grube
Gabryska mojama 3.5 ale ja ytez już do młodych nie naleze mam 30 lat a maz 39 więc czas nas goni o pierwsza ciąże staralismy sie 6 lat