Przedciążowe rozmowy Gabi i Paulette
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja tak niepewnie dopiero zaczynam z ovufriend ... wcześniej i tak ślęczałam w internecie w poszukiwaniu "wszystkiego" co związane jest z poczęciem dzidzi...a wydawałoby się to takie proste hi hi ..../// a testów na ovu nie używacie???❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualnyChodzi ci o testy owulacyjne? Na poprzednich stronacj pisaliśmy ze tedty owu są zawodne, nie zawsze pokazują prawde ( czasem nie pokaza pozytywa, a owu sie zbliża).
Ojj podejrzewam ze wszystkie myślały ze to jeden seks o ciąża
A przynajmniej większość
Hehe pamiętam jak zaczelismy sie starac to przed okresem bylam pewna ze jestem w ciąży, ze siw udalo, ze jestem ta rzadkością, korej sie udało w 1 cyklu a tutaj 11cykl i nadal nic. Teraz nabrałam trochę więcej pokory ( bo czy cierpliwości to jie wiem ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny a ja czekam na meża jest w pracy do 22 córa pójdzie spac bo dzic miała drzemkę w dzień to jeszcze bajke oglada a jak męzus przyjdzie to wdedy bedziemy działaś jak córa zaśnie test owu pokazał negatywa ale jakos kokro mi sie robi cycki bolą nawet w krzyżu mnie łupie zobaczymy zaczynamy działania w tym cyklu mu nie odpuszcze
-
mąż będzie zadowolony jak kobietka "gotowa" czeka
no i fajnie rozpoczęty weekend pełen relax najważniejszy....
ja ost ovu jakoś miałam w środku tygodnia... i kiepsko chyba poszło...
zmęczona byłam i zestresowana.... może to jakiś powód też jest...
❤ 2008r. - 👧
❤2016r.- 👧
❤2023r. -👧 -
nick nieaktualnyElina jasne ze tak milo mi powiedz cos o sobie - ile masz lat, dlugo sie staracie?
Gabrysia pewnie mialo to wpływ.. stres nie jest naszym sprzymierzeńcem.
Karola dzialajcie
Milego wieczorku zycze ja uciekam ogladac jakis filmik z moim lubym
Dobrej nocy wszystkim -
od czerwca 2012 staramy się o dziecko mam 20 lat co byście chciały jeszcze wiedziec piszcie
a i w poniedziałek miałam dostać okres a nie ma i nie wiem czy znowu cykle się zrobiły nieregularne czy może jest fasolka ale boję sie zrobić testu4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]