przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My wczoraj z moim zabalowalismy ... wrocilismy w nocy do domu zwiedzilismy chyba wszystkie Puby i 2 dyskoteki no ja z moim tak mam czasem jak nas dopadnie impreza
Dzis przyjezdza moja mamusia na 2 tygodnie ciesze sie jak dziecko ...
milego dnia milej niedzieli
buziole...aipoite, zoe31 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Hej u nas na obiad kaszanka i kiełbaska z grilla:D znaczy grilla zastapilismy piekarnikiem bo troche za zimno zeby sie wystawiac na taras. Do tego zielona sałatka i pieczywo z maslem czosnkowym. Te krokiety tez brzmia pysznie milej niedzieli dla wszystkich
Ania1986, aipoite lubią tę wiadomość
Mati 16.07.2009
-
Pewnie tak... a masz problemy z owulacja, sluzem czy po prostu tak pijesz? Ja mam takie bole brzucha dzisiaj ze zaraz zwariuje, jak wstaje to nie moge sie wyprostowac, niech to jajo peknie. Nie pamietam tak bolesnej owulacji, moze to przez to clo?
Mati 16.07.2009
-
Dziewczyny.. w momencie kiedy zdecydowalismy sie na dawce... i stwierdzilismy ... dobra nie podchodzimy do mTESE.. zdarzył sie maly cudzik..
ja wiedziałąm ze tak bedzie..
zrobilismy badania ..
FSH spadło z 47 na 20,43 .. nigdy w zyciutak niskiego nie mial.. na poczatku stratowalismy z 29 ..
LH .. start z 12 pozniej 19 tdzis 5,74
Teststeron skoczyl na 643 dodam ze robilismy go wieczorem i 10 dni po zastrzyku .. a byl 369aipoite, zoe31 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem nie bedziemy podejmować tetaz decyzji napewno skonsultujemy to z dr i zobaczymy musimu sie z tym przespać.
Poki co ciesze sie bo zbyt duze fsh nie sprzyja zdrowiu wiec xiesze sie ze spadloaipoite, Evaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agjot1979 wrote:Pewnie tak... a masz problemy z owulacja, sluzem czy po prostu tak pijesz? Ja mam takie bole brzucha dzisiaj ze zaraz zwariuje, jak wstaje to nie moge sie wyprostowac, niech to jajo peknie. Nie pamietam tak bolesnej owulacji, moze to przez to clo?
nie mam problemow z owulacja, tak sobie pije, moze cos to da ogolnie ziolka maja poprawiac owulacje itp. to chyba nie zaszkodzi