przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki
nie wiem czy to znak.. na naszym bbocianie dziewczyny pisaly mi ze mimo iz fsh spadalo .. to i tak albo znajdowali tylko spermatydy alebo nic.. dodatkowo doczytalam ze jak fsh wzrasta to nieszczy sie nablonek plkemnikotworczy czy jakos tak ..
poki co z mezem postanowilismy ze na spokojnie do tego podejdziemy .. decyzja o AID i tak duzo nas kosztowala.. i pokico przy niej obstajemy .. teraz musze dac na spokojnie mezusiowi do przemyslenia.. nie ebde naciskala ..bo nie tedfdy drogaEvaa, Ania1986, zoe31 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny Ania super wiesci...oby tak dalej.... u mnie deszczowo byla wczesniej piekna sloneczna pogoda a tu deszcz ale nic trzeba jakos zyc... tempka spada objawow zero czyli okres stoi juz za rogiem... a ja sie ciagle ludze ... pozdrawiam dziewczyny.,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
Evaa, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No widze wlascie ze cisza co tam slychac? ja teraz nie mam czasu na forum ale Was podczytuje przyjechala do mnie maita na 2 tyg...wiec spedzam z Nia czas... u mnie nic nowego brzuch boli typowo okresowo i tyle...,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny! masakra jak pracuje nie mam czasu na nic, musze sie przyzwyczaic, ogarnac jakos czas i wszystko sie unormuje i bede wpadac czesciej u mnie zbliza sie okres juz to czuje w ogole mam dostac w piatek a od poniedzialku mam dziwne delikatne plamienia, albo nawet sluz zabarwiony, na poczatku czerwony teraz brazowy, dziwne tooo
uciekam spac! bo jutro wczesnie wstaje! paaa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny