przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem z Wami myslami i trzymam za Was kciuki &&& Uda sie Wam tak jak i nam sie udalo...i nie dociera to dalej do mnie a tu juz 16 tydzien uwierze pewnie na porodowce
Szczegolne pozdrowienia dla dziewczyn ktore znam
POWODZENIA !!!
Ania_84, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis robie ogrodek ... bede siac rucole salate pomidory dopiero kupie juz wieksze ze szklarni ... fasolke baklazany i papryki aaaa i jeszcze cukinie i cale lato mam z glowy bo rosna jak na drozdzach...
Ania_84, aipoite lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:Ja dzis robie ogrodek ... bede siac rucole salate pomidory dopiero kupie juz wieksze ze szklarni ... fasolke baklazany i papryki aaaa i jeszcze cukinie i cale lato mam z glowy bo rosna jak na drozdzach...
musze obdziaac truskawki ..bo czasnajwyzszy.. reszte tez posiejeEvaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:My umówieni na usg jąder i moszny , ja do gina więc też czekamy na wieści mam nadzieję dobre
powodzenia... moj ma juz te badanie za soba... najbardziej byl zaskoczony jak androlog mu zapakowal prazek w tylek na badanie prostaty ja do dzis sie smieje...Ania_84, zoe31 lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:powodzenia... moj ma juz te badanie za soba... najbardziej byl zaskoczony jak androlog mu zapakowal prazek w tylek na badanie prostaty ja do dzis sie smieje...
a pozniej powiedzial poczulem sie zgwlacony a ja mu na to ja tak sie czulam co miesiec kilka razy w miesiacu jak obcy facet wkladal mi palke miedzy nogiEvaa, zoe31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hahaha moj to samo.. wyszedl taki potulny ze szok..
a pozniej powiedzial poczulem sie zgwlacony a ja mu na to ja tak sie czulam co miesiec kilka razy w miesiacu jak obcy facet wkladal mi palke miedzy nogi
moj tak samo hehe ze strascil dziewictwo w tylku chodzil caly dzien z bolacym tylkiem androlog kazal mu sie wypiac i zapakowal mu dosc spory miernik hahahahah,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Ania1986 wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Kto chce dołaczyc do grupy na fb pisac albo do mnie albo do Ani84 badz do Landryneczki
fb nie dla mnie nie lubie fb wszyscy sie tam lansuja ,wstawiaja nawet fotki z obiaddu jeszcze troche znajomi dodadza fotke swojej porannej kupy ... wole tu zostac z weterankami,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:my tu tez będziemy spokojnie tylko tam landryneczka utworzyła grupę i można się pośmiać
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ze zboczuchow zboczuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 19:30
Ania1986, Nadira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny! ale u Was wesoło do mnie jak co miesiac przyszla malpa jak zwykle ;( nie czuje sie fajnie, znowu przychodzi mysl ze nigdy nie zajde... ;-(
lece do pracy z bolem okropnym brzucha, mam nadzieje ze przetrwam.
paulla gatulacje wynikow super!
milego dnia!paaulla84, kita lubią tę wiadomość