przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jestem z Wami myslami i trzymam za Was kciuki &&& Uda sie Wam tak jak i nam sie udalo...i nie dociera to dalej do mnie a tu juz 16 tydzien
uwierze pewnie na porodowce
Szczegolne pozdrowienia dla dziewczyn ktore znam
POWODZENIA !!!
Ania_84, paaulla84 lubią tę wiadomość
-
Ja dzis robie ogrodek ... bede siac rucole salate pomidory dopiero kupie juz wieksze ze szklarni ... fasolke baklazany i papryki
aaaa i jeszcze cukinie
i cale lato mam z glowy bo rosna jak na drozdzach...
Ania_84, aipoite lubią tę wiadomość
,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
Evaa wrote:Ja dzis robie ogrodek ... bede siac rucole salate pomidory dopiero kupie juz wieksze ze szklarni ... fasolke baklazany i papryki
aaaa i jeszcze cukinie
i cale lato mam z glowy bo rosna jak na drozdzach...
musze obdziaac truskawki ..bo czasnajwyzszy..reszte tez posieje
Evaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:My umówieni na usg jąder i moszny , ja do gina więc też czekamy na wieści mam nadzieję dobre
powodzenia... moj ma juz te badanie za soba...najbardziej byl zaskoczony jak androlog mu zapakowal prazek w tylek na badanie prostaty
ja do dzis sie smieje...
Ania_84, zoe31 lubią tę wiadomość
Evaa wrote:powodzenia... moj ma juz te badanie za soba...
najbardziej byl zaskoczony jak androlog mu zapakowal prazek w tylek na badanie prostaty
ja do dzis sie smieje...
a pozniej powiedzial poczulem sie zgwlaconya ja mu na to ja tak sie czulam co miesiec kilka razy w miesiacu jak obcy facet wkladal mi palke miedzy nogi
Evaa, zoe31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:hahaha moj to samo.. wyszedl taki potulny ze szok..
a pozniej powiedzial poczulem sie zgwlaconya ja mu na to ja tak sie czulam co miesiec kilka razy w miesiacu jak obcy facet wkladal mi palke miedzy nogi
moj tak samo hehe ze strascil dziewictwo w tylkuchodzil caly dzien z bolacym tylkiem androlog kazal mu sie wypiac i zapakowal mu dosc spory miernik
hahahahah
Ania1986 wrote:OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Kto chce dołaczyc do grupy na fb pisac albo do mnie albo do Ani84 badz do Landryneczki
fb nie dla mnienie lubie fb wszyscy sie tam lansuja ,wstawiaja nawet fotki z obiaddu
jeszcze troche znajomi dodadza fotke swojej porannej kupy ... wole tu zostac z weterankami
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:my tu tez będziemy spokojnie
tylko tam landryneczka utworzyła grupę i można się pośmiać
??
no co TY
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ze zboczuchow
zboczuchu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 19:30
Ania1986, Nadira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny! ale u Was wesoło
do mnie jak co miesiac przyszla malpa jak zwykle ;( nie czuje sie fajnie, znowu przychodzi mysl ze nigdy nie zajde... ;-(
lece do pracy z bolem okropnym brzucha, mam nadzieje ze przetrwam.
paulla gatulacje wynikow super!
milego dnia!paaulla84, kita lubią tę wiadomość