przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Norma, pewnie dziewczyny zapracowane niech wpadnie ktos i skreci zadyme to sie watek rozrusza lol Ja musze kupic nowy termometr bo ten co mam chyba zdradza objawy zepsucia. Dzis rano tempka 36.52, wiec zmierzylam jeszcze raz i bylo 36.88 wiec roznica dosc znaczna. Juz od jakiegos czasu wydawalo mi sie ze chyba zle mierzy. Moze mezowi uda sie dostac owulacyjny w aptece to mi kupi, jak nie to zamowimy przez net. Pisac co tam u was. A i jeszcze przeziebienie mnie meczy, z nosa cieknie albo zatkany, oby sie nie rozwinelo.
Mati 16.07.2009
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Jesteśmy po badaniach nasienia i wynikach, jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale wyniki mojego M. są w normie !!!!!!!!!!!!!! 4 miesiące kuracji undestor-tamoxifen przyniosły efekty Teraz Pani androlog powiedziała, że jeśli w ciągu pół roku nie zajdziemy to dopiero mamy przyjść na kontrol
Rok badań M. suplementacji i nareszcie wyniki na jakie czekaliśmy, oby teraz nam się udało zaciążyć jak najszybciej Dziewczyny nie traćcie nadziei !aipoite, Ania_84, Landryneczka, zoe31 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny a kciuki
jestem zadowolona wszystko w srodku mam ok owulka z prawego jajnika byla... okres na dniach zadnych zrostow i innych cudow ciesze sie... w przyszlym tyg.badam tylko hormony ale i tak jestem zadowolona a co tam u was???,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn -
nick nieaktualnypaaulla84 wrote:Cześć Dziewczyny,
Jesteśmy po badaniach nasienia i wynikach, jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale wyniki mojego M. są w normie !!!!!!!!!!!!!! 4 miesiące kuracji undestor-tamoxifen przyniosły efekty Teraz Pani androlog powiedziała, że jeśli w ciągu pół roku nie zajdziemy to dopiero mamy przyjść na kontrol
Rok badań M. suplementacji i nareszcie wyniki na jakie czekaliśmy, oby teraz nam się udało zaciążyć jak najszybciej Dziewczyny nie traćcie nadziei !
teraz trzymamy kciuki za ciaze:)paaulla84, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:super:) jak bedziesz miec chwile to pochwal sie wynikami i dla porownania poprzednimi
teraz trzymamy kciuki za ciaze:)
Pewnie Aniu, porównanie:
04.08.2014 07.24.2014 10.12.2014 03.03.2015 Normy
Upłynnienie 60 45 20 15 <60
Objętość 5,6 4,4 6 4 ≥1,5
ph 8,7 8,3 8,3 8,1 ≥7,2
Barwa mlecznoszara mlecznoszara prawidłowa prawidłowa -
Lepkość zwiększona prawidłowa prawidłowa prawidłowa -
Konsystencja półpłynna półpłynna - - -
Aglutynacja i agregacja brak brak brak brak -
Koncentracja 7 9 9,5 18,7 ≥15
Całkowita liczba 39 39,6 57 74,8 ≥39
Ruch postępowy 41 62 55 47 ≥32
Ruch całkowity 48 68 61 54 ≥40
Brak ruchu 52 32 39 46 -
Żywotność 56 71 78 85 ≥58
O prawidłowej budowie 1 2 2 4 ≥4
O nieprawidłowej budowie 89 96 - - -
Komórki spermogenezy 10 2 - - -
Leukocyty 0 0 - - -
Koncentracja komórek okrągłych 0,7 0,18 0,3 0,7 <5
Koncentracja leukocytów peroksydazo-dodatnich - - 0 0 <1
Evaa, zoe31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agjot1979 wrote:Paulla super!! My tez w tym miesiacu robimy badanie, jestem ciekawa jak wyjdzie. We wrzesniu bylo w normie, a ciazy nadal nie ma zobaczymy jak jest teraz.
Aipote, termin @ masz na piatek? Oby nie przyszla -
nick nieaktualny
-
Paula Gratulacje.. poprawy wynikow a mam nadzieje ze wkrótce Gratulacje napisze z II kresek
super bardzo sie ciesze ze androlog dobrze dobral leki i one podzialalypaaulla84 lubi tę wiadomość
-
no to dziewczynki trzymam kicuki za wyniki niech sie w koncu posypia grochy
u nas raczej juz tych dobrych info nie udziele..jesli chodzi o nasienie .. ale cieszy mnei ze przynajemnij hormony meza sa juz uregulowane -
nick nieaktualny