przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:ANIA SUPER WIEŚCI!!! co dokładnie tak poprawiło te wyniki? ten tribusteron z Olimpu? Ja mojemu oprocz cynku/selenu/witamin daje l-karnityne ale jesli to zadzialalo o czym mowisz to tez kupie
pytać o tribusteron z buzdygankiem?
pochwal się wynikami!!
do tego dynia +cynk 1x1:http://www.doz.pl/apteka/p1920-Dynia__Cynk_Naturkaps_kapsulki_30_szt -
nick nieaktualnyA TU SUPLEMENTACJA JAKA STOSOWAŁ OD PIERWSZYCH WYNIKÓW:
od 15 sierpnia (pierwsze badanie)
-fertilman 2x1
-wit c 1000
-wit e 400
-orzechy brazylijskie
wrzesien (2 badanie-poprawa paramtrów)
-fertilman 2x1
-wit c 1000
-wit e 400
-orzechy brazylijskie
-pycnogenol (tydzien 2x1,pozniej 1x1)
pazdziernik
-fertilman 2x1
-wit c 1000
-wit e 400
-orzechy brazylijskie
-pycnogenol (tydzien 2x1,pozniej 1x1)
-karnityna 1500 1x1
listopad
-fertilman 2x1
-wit c 1000
-wit e 400
-orzechy brazylijskie lub selen 200 mg
-karnityna 1500 1x1
pod koniec listopada wymiana fertilman na androvit plus
grudzien
-androvit plus 1x1
-wit c 1000
-wit e 400
-orzechy brazylijskie lub selen 200 mg
-karnityna 1500 1x1
styczen(3 badanie-dalsza poprawa parametrów)
-androvit plus 1x1
-wit c 1000
-prenatal pro baby 1x1
reszta dotychczasowych suplementow jest w składzie prenatala)
-od 23.01.2015-ekstrakt 60% z buzdyganka ziemnego (Tribulus terrestris)Olimp
500mg x2(rano i wieczorem)
-Natur Kaps Dynia+Cynk 1x1
luty
-androvit plus 1x1
-wit c 1000
-prenatal probaby 1x1
(reszta dotychczasowych suplementow jest w składzie prenatala)
-ekstrakt 60% z buzdyganka ziemnego (Tribulus terrestris)Olimp
-dynia+cynk 1x1
-koenzym Q10 30mg 1x1
-l-arginina 500mg 1x1
-maca 2x1
-polfilin 400 1x1
marzec (wyniki w normie!!!)
androvit plus 1x1
-wit c 1000
-prenatal probaby 1x1
(reszta dotychczasowych suplementow jest w składzie prenatala)
-ekstrakt 60% z buzdyganka ziemnego (Tribulus terrestris)Olimp
-dynia+cynk 1x1
-koenzym Q10 30mg 1x1
-l-arginina 500mg 1x1
-maca 2x1
-polfilin 400 1x1
ponadto od sierpnia
rzucenie palenia
wymiana bielizny na luzniejsza
rezygnacja z kąpieli na rzecz prysznica
rezygnacja z picia alkoholu(wczesniej czeste spozywanie piwa)sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyłooooooo boooże ile witaminóóóóóóóffff! myślisz, że jak będę mu dawać magnez, potas, wszystkie wit z grupy b, witamine e, cynk, selen, rutyna, l karnityna plus twój wynalazek, to będzie ok? JESTEM ZASKOCZONA WYNIKAMI TWOJEGO PARTNERA )) mnie zalezy najbardziej zeby ruch postępowy szybki poprawić bo ma tylko 13 % bo wolny ma aż 63 % ale dobrze ze w ogole sie ruszaja no i morfologię 4 % ktorą jak widać łatwo poprawić nie jest ale przy tak dobrych pozostałych parametrach i tak wasze 3 % z nich to bardzo dużo gotowych do zapłodnienia plemniczków ))))))
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:łooooooo boooże ile witaminóóóóóóóffff! myślisz, że jak będę mu dawać magnez, potas, wszystkie wit z grupy b, witamine e, cynk, selen, rutyna, l karnityna plus twój wynalazek, to będzie ok? JESTEM ZASKOCZONA WYNIKAMI TWOJEGO PARTNERA )) mnie zalezy najbardziej zeby ruch postępowy szybki poprawić bo ma tylko 13 % bo wolny ma aż 63 % ale dobrze ze w ogole sie ruszaja no i morfologię 4 % ktorą jak widać łatwo poprawić nie jest ale przy tak dobrych pozostałych parametrach i tak wasze 3 % z nich to bardzo dużo gotowych do zapłodnienia plemniczków ))))))
-
nick nieaktualnyzmieniłabym, ale mam to akurat w domu a sprawdzałam składy tych suplementów i zawieraja to co mamw domu tylko rozbite na kilka tabelek czyli osobno w jednej tabletce synk selen i rutyna osobno wszystkie z grupy b itd... jak sie skoncza to kupie wszystko w jednej, myslisz ze tak moze byc? l-karnityne mam 1500 z olimpu mam nadzieje ze starczy:) jestem pod wrazeniem
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:zmieniłabym, ale mam to akurat w domu a sprawdzałam składy tych suplementów i zawieraja to co mamw domu tylko rozbite na kilka tabelek czyli osobno w jednej tabletce synk selen i rutyna osobno wszystkie z grupy b itd... jak sie skoncza to kupie wszystko w jednej, myslisz ze tak moze byc? l-karnityne mam 1500 z olimpu mam nadzieje ze starczy:) jestem pod wrazeniem
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmmm w sumie to zastanawiam sie jak to jest... widzialam ze niektore dziewczyny a raczej ich partnerzy jak mieli robione badanie nasienia to byl tez wynik ich ruchliwosci po np 2 h i czesto wyniki bylt rowne 0. 0 zywych i ruchliwych. W takim przypadku raczej poczecie jest malo prawdopodobne prawda? Chyba ze trafiloby sie akurat w sama owulke ... mialysxie tez robione takie badanie? my nie:)
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:OK a z hormonów nic nie stosowaliście? Boże, myślałam że o kilka procent coś możn poprawić, ale tyle to szok, dałaś mi WIELKĄ nadzieję ))))
Ania_84, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwiaśta159 wrote:Hmmm w sumie to zastanawiam sie jak to jest... widzialam ze niektore dziewczyny a raczej ich partnerzy jak mieli robione badanie nasienia to byl tez wynik ich ruchliwosci po np 2 h i czesto wyniki bylt rowne 0. 0 zywych i ruchliwych. W takim przypadku raczej poczecie jest malo prawdopodobne prawda? Chyba ze trafiloby sie akurat w sama owulke ... mialysxie tez robione takie badanie? my nie:)
-
Ania1986 wrote:mielismy przepisany testosteron czysty bo moj miał minimalnie ponizej normy testo ale nie zgodzilismy sie na przyjmowanie czystego testo i poszlismy w tribusteron bo on naturalnie stymuluje organizm do wytwarzania testo.
-
nick nieaktualny
-
powiedz ze dziewczyny chca podawac facetowm i chca znac efekty heheh
pytam sie bo zastanwai mnie czy moglabym mojemupodawac.. tzn rzadziej zastrzyki a tym suplementowac
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny czy któraś z Was spotkała sie z takim wynikiem usg jąder?
Jądro prawe o wymiarach 33x17x25 mm, jądro lewe o wymiarach 40x20x27 mm. Oba o normoechogenicznej strukturze, bez zmian ogniskowych, prawe nieco niejednorodne. W głowie lewego najądrza torbiel o średnicy 9 mm. W osłonkach niewielka ilość płynu. Sploty żylne nieposzerzone.
Zastanawia mnie czy ta torbiel jest przyczyną fatalnych wyników nasienia -
nick nieaktualny