przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej kochane my dopeiro wrocilismy nie dawno z kina bylismy na Fruu tak na bajce moj maz mial zachcianke na baje
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWielkanoc to czas otuchy i nadziei. Czas odradzania się wiary w siłę Chrystusa i drugiego człowieka. Życzymy, aby Święta Wielkanocne przyniosły radość oraz wzajemną życzliwość. By stały się źródłem wzmacniania ducha. Niech Zmartwychwstanie, które niesie odrodzenie, napełni Was pokojem i wiarą, niech da siłę w pokonywaniu trudności i pozwoli z ufnością patrzeć w przyszłość...
Wesołych kochane!Ania_84, aipoite lubią tę wiadomość
-
Chciałam Wam dziewczyny złozyc życzonka
Zdrowych , wesołych spokojnych i smacznych swiat mokrego dyngusa oraz aby te swieta staly sie pierwszym dniem do samych radosci bo wedle tradycji jutro rodzi sie nowe .. lepszeaipoite lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny a ode mnie moja historia, ku pokrzepieniu serc i dla nadziei po ponad roku starań mąż wykonał badania. Wynik: 10 mln/ml, ruchliwość A+B 40% - czyli niezaciekawie. Zaczął przyjmować witaminy (salfazin, selen i kwas foliowy), ograniczył palenie. Po pół roku powtórka badań i cud! 32 mln/ml, ruchliwość bez zmian. Więc pani doktor od razu wysłała mnie na hsg. Wszystko okazało się ok, przepisała na następny cykl CLO, umówiony monitoring, totalny luz i oczekiwanie na miesiąc ze wspomaganiem a tu szok! Udało się! I ten luz i chyba też trochę rezygnacja (zmęczenie, wypalenie) najpewniej pomogły.. Do tej pory tylko sobie wmawiałam, że się nie stresuję, ale tak naprawdę musiałam sięgnąć dna emocjonalnego żeby prawdziwie odpuścić trzymam za Was wszystkie kciuki..Często Was podczytywałam, więc przeżywam wszystko razem z Wami i mocno Was wspieram.. Powodzenia!
Ania_84, paaulla84, aipoite lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny w marcu pisałam Wam o poprawie wyników u M., a dziś piszę po odbiorze wyników HCG - 922 mIU/ml !!!! Walczcie i nie poddawajcie się, wiem że czasem sił brak, ale mój przypadek powinien dać Wam nadzieję i sił na dalszą walkę
Ania1986, Ania_84, aipoite, Rumianek, zoe31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, ja sie nie odzywam tak czesto bo sil mi juz brak... myslalam ze jak maz zacznie kuracje od stycznia to cos sie stanie,,, a tu okres jak w zegarku pod koniec kwietnia jedziemy zbadac nasienie po kuracji i ja ide zbadac prolaktyne czy juz jest w normie bo biore bromergon 4 miesiace, chce tez isc na monitoring oby sie udalo wstrzelic w dzien, bo raz jak bylam a lutym to nie trafilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 07:00