przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ostatnio skusiłam się na mcflurry ze snickersem, rewelacja !!!
ja ogólnie słyszałam dużo dobrego o ziołach, ostatnio znalazłam takie : Regularne Cykle i Płodność i się trochę nad nimi zastanawiam ale to zobaczę jak mi pójdzie w tym cykluAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej. Mąz idzie na czw na 3-cie badanie nasionka . Ostatnio była juz poprawa, troche brakowało do normy ()pierwsze wyniki fatalne- zaledzie 1,2 mln plemnikow w ml ) mam nadzieje że juz będzie ok .
Ania_84, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
Monia bedzie dobrze
Agus powodzenia w kuracji
Kryska obys ich nie musiala stosowac i zobaczylla II
La czkamy -
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorową porą. Wyniki bety jutro po 15, ale nie ma sensu ich pewnie nawet odbierać, bo dziś już bobo test negatywny. Nie nastawiam się na nic, bo nie chcę się rozczarować (choć i tak będę pewnie ryczeć po negatywnej becie i mieć pretensje do świata, że wszyscy mają dzieci, tylko nie my).
godaweri lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnyla wrote:Witam się wieczorową porą. Wyniki bety jutro po 15, ale nie ma sensu ich pewnie nawet odbierać, bo dziś już bobo test negatywny. Nie nastawiam się na nic, bo nie chcę się rozczarować (choć i tak będę pewnie ryczeć po negatywnej becie i mieć pretensje do świata, że wszyscy mają dzieci, tylko nie my).
-
Hej, nie odzywalam sie bo popsztykalam sie z malzem i to akurat w dni plodne, tak mnie wkurzyl ze sie nie godzilismy wiec ten cyk spisany na straty.
La ja mimo wszystko trzymam kciuki za bete, a moze jednak sie udalo.
Nie doczytalam wszystkiego, ale Monia kciukam za badania armii.
Pozdrawiam reszte babeczek;)
Mati 16.07.2009
-
Ania nie robiłam2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej kochne moj maz ostro wzial sie za robienie lawki 2w1 zrobil prototyp
jutro idziemy sie dopytac zeby spr czy nie jest to gdzies opatentowane jak nie to wystapimy z wnioskiem
w koncu tzeba zarobic na biopsje i in vitroLena87, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hej kochne moj maz ostro wzial sie za robienie lawki 2w1 zrobil prototyp
jutro idziemy sie dopytac zeby spr czy nie jest to gdzies opatentowane jak nie to wystapimy z wnioskiem
w koncu tzeba zarobic na biopsje i in vitro -
Złożona to zwykla lawka z oparciem taka ogrodowa po rozlozeniu robi sie z niej stol z dwoma laweczkami taki piknikowy
-
nick nieaktualny
-
ja tez dlatego chcemy spr czy nie jest gdzies opatentowana jak cos to wystapimy z wnioskiem zeby miec spokojne sumienie
-
a za jakies 2 tyg powtorzymy badania hormonalne mezusiowi bardzo jestem ciekawa czy cokoliwkek sie rusyl ten testosteron
-
Ania_84 wrote:Monia bedzie dobrze
Agus powodzenia w kuracji
Kryska obys ich nie musiala stosowac i zobaczylla II
La czkamy
mam nadzieję, że dzidzia jakoś się sama bez pomocy zewnętrznej zjawi a swoją drogą już nie długo się zbliża termin testowania, ciekawe co wyjdzie z tych starań -
Ania_84 wrote:hej kochne moj maz ostro wzial sie za robienie lawki 2w1 zrobil prototyp
w koncu tzeba zarobic na biopsje i in vitro
Ech, niewiele rzeczy przez ostatnie dni jest w stanie mi poprawić humor, ale Twój post Aniu na szczęście to zrobił . Mój mąż nie jest w stanie już od jakiegoś tygodnia, zrobić badania nasienia. Wszystko odmawia mu posłuszeństwa, robi się nerwowy i wpada w jakąś histerię. Wątpię czy przebadamy je także w tym tygodniu ...wszystko się opóźnia.
I również podjęłam decyzję o - inseminacji a zaraz potem in-vitro. Jak tylko mój mąż zrobi to badanie po raz ostatni, uderzam do pierwszej z brzegu kliniki...