przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia jak kazda z nas ..jednak zeby mneij cierpiec lepiej od razu nastawic d=sie na in vitro a w tym czasie probowac ... a noz zycie was zaskoczy
tez wolalabym zajsc w ciaze w 4 katach swoj=ich albo na pralce w naszje lazience
no ale coz.. widac nie wszytsko jest takie proste i latwe.. -
ale ja sie nie poddam jeszcze.. jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa w tej walce. JA WYGRAM NATURALNIE !!! może to byłoby łatwiejsze gdybym miała cały czas owulacje, no ale może jakoś zaradze na to .
Ania_84, paaulla84, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
NO i o to chodzi macie plemniki wiec macie sznase
"...Dziś, ...to zwykle szkoda dnia.
A chyba lepiej brzmi, niż żal straconych lat.
Teraz wiesz.
Wiem, że grawitacja jest do pokonania,
gdy przestaniesz się już bać.
Stawaj do walki, z oddziałami smutnych dni.
Co w milczeniu maszerują kalendarzem Twoim w dal.
A wierzyć zacznij i z tą wiarą wróć do gry.
Twoje wielkie zmiany są możliwe,
wciśnij tylko start!.. "Ania1986, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ale ja sie nie poddam jeszcze.. jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa w tej walce. JA WYGRAM NATURALNIE !!! może to byłoby łatwiejsze gdybym miała cały czas owulacje, no ale może jakoś zaradze na to .
Monia brawo, tak trzymaj, ja też uparłam się, że zajdę naturalnie ! Nie poddam się ! -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:przeciez prawie 8 mln w ml to nie jest aż tak malutko...
A u nas sie poze okazac ze nie tylko plemiki sa winne za to ze sie ciaza nie utrzymuje ale i moje IOWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 12:30
-
tylko jest taka sprawa, że ja musiałabym być cały czas stymulowana bo nie mam owulek : biore castagnus, inofolic, wiesiołek, mg + b6, glucophage 500. i nie wiadomo dlaczego odkąd to biore spadło moja tsh z 2,64 na 1,46- ciesze sie niezmiernie. Ale jeszcze prolaktyna 32 mam i ginka twierdzi ze przy pco jest ok i nie musze brac tabl tylko castagnus, ale ja widzę że dziewczyny jakos biorą i ja uważam , że przez to nie mam owu. Dlatego ide do endo i on zajmie sie mną i męzem i zbije mi prolaktyne.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:aaai mam jeszcze pytanie.. mężowi ponownie zakupiłam androvit. Bo poprawił mu dużo bardziej wyniki niż drogi kosmicznie Profertil.
Czy może brać 1 androvit rano, popołudniu maca, wieczorem 1 fertimen ?
moze spokojnie bo chyba androwit beirze sie 2x1 wiec spokojnie -
przez odbyt badaja prostate chyba .. bo mojemu to tylko prostate przez odbyt a zylaki wykluczyli przez usg
-
aha niby urologicznie wszystko ok ale wolę iść i potwierdzić to jeszcze u innego urologa. Zeby całkiem zakończyć temat leczenia u urologa a rozpocząć leczenie u endokrynologa.
Czy edokrynolog też przepisze mu preparaty na poprawe nasienia ?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ale nie rozumiem dlaczego ciągle u mojego sie szybko upłynnia nasienie- ok 5 minut... zwykle faceci jak z tym mają problem to z tym ze im sie nie upłynnia albo po długim czasie. Dlaczego u nas jest tak szybkie ? nie orientujesz sie czasem kochana bo wiem, że w tym temacie jesteś poinformowana dobrze bo też niestety macie problem.
-
hmm..a moze z aduzo wit c ..szczerze mowiac nie wiem cymm moze byc swpowodowane szybkie uplynnienie
wiem tylko tyle jak nasienie się upłynnia to "otwierają się" w nim drogi dla plemników - jakoś tak mówił nam ostatnio lekarz