przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry dziewczyny
widze ze co rusz lepsze info
Gratuluje II kreseczek i czekam tu na nasepneZ. lubi tę wiadomość
-
Hej mam pytanko mój gin kazał zrobić mojemu mężowi badanie nasienia i dał nam namiar na klinikę w której to badanie ma zrobić. Powiedzcie mi czy z wynikami mogę iść do mojego giną czy muszę do jakiegoś lekarza z tej kliniki? Nie wiem jak takie wyniki wyglądają i czy normalny gin będzie wiedział co i jak...
Z. lubi tę wiadomość
maj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
Mimi poki co mozesz z wynikami isc d gina..oni maja mniej wiecej poglad na to czy jest cos ok cyz nie.. jesli wyjda jakeis nieprawidlowosci to wtedy idzcie do urologa/ androloga
Z. lubi tę wiadomość
-
Mimi86 wrote:Hej mam pytanko mój gin kazał zrobić mojemu mężowi badanie nasienia i dał nam namiar na klinikę w której to badanie ma zrobić. Powiedzcie mi czy z wynikami mogę iść do mojego giną czy muszę do jakiegoś lekarza z tej kliniki? Nie wiem jak takie wyniki wyglądają i czy normalny gin będzie wiedział co i jak...
To zależy jaki będzie wynik badania. Na wyniku znajduja się normy więc w miarę łatwo będzie ci ocenić ich poprawność. Na początek gin powinien mniej więcej się orientować. Jeśli coś będzie nie tak (czego nie życzę) to zapewne pokieruje Was do urloga/androloga. Nie musisz korzystać z lekarza pracujacego w tej klinice w której badanie będzie wykonywane. Ty decydujesz gdzie sie udasz ostatecznie
Życzę pomyślnych wyników!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
aha to dobrze - jestem troche spokojniejsza nam kazał zrobić komputerowo ale dopiero za 3 miesiące po kuracji . Jutro wyniki męza na prolktyne , testosteron, FSH, LH będą . I w przyszłym tyg idziemy do tego nowego urologa z tymi wynikami i zacznie nas leczyć.
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:dziewczyny miał robione któreś mąż badanie nasienia ale te robione przez człowieka i komputerowe ? duża była róźnica w wynikach bo słyszałam, że komp. wychodzą dużo gorzej.
-
my mielismy i tradycyjne i komputerowe..niestetyu nas nie bylo co porownywac..wiec nie wiem ile w tym prawdy ..
na pewno tradycyjnie nie sprawdza tak dokladnie morfologii plemnika.. -
To spora roznica! Wiem o jeszcze jednej pani biolog ktora recznie robi za 80 zl ale to zrobione przez androloga jest dokladniejsze. No i u doktorka w tej cenie jest interpretacja i ewentualne zalecenia. Co do androvitu to masz racje Monia, ja tez polecam.
Mati 16.07.2009