przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
"Po pierwsze od dwóch dni mi wlasnie wmawiasz,ze Profertil jest przereklamowany bo twojemu i komus tam nie pomogł-na powazne schorzenia to witaminy raczej nikomu nie pomoga.Poza tym ja Cie nie pytalam o zdanie i opinie odnosnie Profertilu i nie prosiłam,zebys sie ze mna dzieliła doświadczeniem,bo to twoje doświadczenie jakże różne od mojego-dzięki Bogu "
I nie zyucze nikomu zeby mial takie doswiadczenia z lekarzami jak my i aby mial tak powazny problem jak my
jakbys przeczytala uwaznie doczytalabys ze napisalam ze nie birore mojego pod uwage bot o inna sprawa..
a wypowiedziala sie odnosnie mnie i meza dlatego bo to ginekolog wlasnie przepisal profertil..
i to bylo poparciem tego ze jak dla mnie ginekolog nie powienien wchodzic w kwestie meskich spraw..i polecac od razu drogich suplementow bez diagnozy tyle na ten temat..
skoro cie stac ok kupuj.. i zycze aby Wam sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 19:52
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jakbys przeczytala uwaznie doczytalabys ze napisalam ze nie birore mojego pod uwage bot o inna sprawa..
a wypowiedziala sie odnosnie mnie i meza dlatego bo to ginekolog wlasnie przepisal profertil..
i to bylo poparciem tego ze jak dla mnie ginekolog nie powienien wchodzic w kwestie meskich spraw..i polecac od razu drogich suplementow bez diagnozy tyle na ten temat..
skoro cie stac ok kupuj.. i zycze aby Wam sie udalo
Ginekolożka nie przepisała tylko zasugerowała,ze warto wdrożyć odpowiednia suplementację i rzucic palenie przed wykonaniem kolejnego badania nasienia za 3mce a nie czekać z zalozonymi rękoma i liczyć,ze plemniki same z siebie sie poprawią.Poleciła Profertil,bo uważa,że jest on najlepszy z dostępnych na rynku a że kosztuje tyle ile kosztuje to nie jej wina,za jakość i badania nad lekiem trzeba niestety zapłacić i potwierdza się to w 99% (jakość=cena)
Moja ginekolożka w żadny stopniu nie wchodziła w kompetencje urologa/androloga ale zaleciła wizyte u jednego z nich,wykonanie usg i tam dalszą,stosowną diagnostykę.
Rada dla Ciebie na przyszłość-nie staraj sie byc alfa i omega,nie narzucaj innym swojego punktu widzenia,a jezelu juz udzielasz rad rob to bardzo roztropnie,bo kazdy ma swoj rozum i powinien umieć go uzywac.
Nie dziękuje-jak ma się udać to się uda,zyczenia tu nie maja wiekszego znaczenia2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
po pierwsze niej estem albfa i omega
i nawet nie staram sie nia byc
jakby byla to znalazla bym odopowiedz na moje pytania.. a to juz by nie bylo ciekawe bo nauka ma swoje odstepsta od reguly
i koncze temnat
niech sie dzieje wola nieba
BATTINKA, Ania1986, kasiakasia11, zoe31 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:po pierwsze niej estem albfa i omega
jakby byla to znalazla bym odopowiedz na moje pytania.. a to juz by nie bylo ciekawe bo nauka ma swoje odstepsta od reguly
i koncze temnat
Owszem nie jesteś alfa i omegą (w przeciwnym razie nie byloby cie na tym forum) ale tak jak napisałam: NIE STARAJ SIE BYĆ ALFĄ I OMEGĄ to nigdy nią nie będziesz
Kończe temat do kwadratu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:25
Ania_84 lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Ania_84 wrote:po pierwsze niej estem albfa i omega
i koncze temnat
LUBIE TO !!kasiakasia11 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oooo proszę niewiasta lubiąca prowokować,która nie potrzebuje lekarzy tylko rady dobrej cioci Ani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:06
2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Dziewczyny opanujcie się! Wszystkie jesteśmy już i tak zestresowane ciągłymi badaniami,, nowymi problemami itd więc po co się jeszcze kłócić?! Forum miało być wsparciem dla każdej z Nas więc Agnes bez obrazy ale siejesz Nam tu zamęt i toczysz niepotrzebną wojnę, nie chcemy tu walk. Każda z Nas oczekuje zrozumienia a łatwiej jest przechodzisz przez to wszystko z osobami, które mają podobne problemy i są w stanie Nas zrozumieć.
Dawno nie pisałam, ale w sumie nie wiele się zmieniło, nadal jesteśmy na etapie badań, ja miałam robione hormony aby sprawdzić czy nie mam PCOS oraz wymaz z kanału szyjki macicy i wyszły mi jakieś 3 wstrętne bakterie Za tydzień mamy wizytę więc pewnie dostane jakieś antybiotyki, mam nadzieje, że szybko się pozbędę tego cholerstwaAnia_84, Ania1986, kasiakasia11, ITKA, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagnes175 wrote:Ginekolożka nie przepisała tylko zasugerowała,ze warto wdrożyć odpowiednia suplementację i rzucic palenie przed wykonaniem kolejnego badania nasienia za 3mce a nie czekać z zalozonymi rękoma i liczyć,ze plemniki same z siebie sie poprawią.Poleciła Profertil,bo uważa,że jest on najlepszy z dostępnych na rynku a że kosztuje tyle ile kosztuje to nie jej wina,za jakość i badania nad lekiem trzeba niestety zapłacić i potwierdza się to w 99% (jakość=cena)
Moja ginekolożka w żadny stopniu nie wchodziła w kompetencje urologa/androloga ale zaleciła wizyte u jednego z nich,wykonanie usg i tam dalszą,stosowną diagnostykę.
Rada dla Ciebie na przyszłość-nie staraj sie byc alfa i omega,nie narzucaj innym swojego punktu widzenia,a jezelu juz udzielasz rad rob to bardzo roztropnie,bo kazdy ma swoj rozum i powinien umieć go uzywac.
Nie dziękuje-jak ma się udać to się uda,zyczenia tu nie maja wiekszego znaczeniakasiakasia11, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Dziewczyny opanujcie się! Wszystkie jesteśmy już i tak zestresowane ciągłymi badaniami,, nowymi problemami itd więc po co się jeszcze kłócić?! Forum miało być wsparciem dla każdej z Nas więc Agnes bez obrazy ale siejesz Nam tu zamęt i toczysz niepotrzebną wojnę, nie chcemy tu walk. Każda z Nas oczekuje zrozumienia a łatwiej jest przechodzisz przez to wszystko z osobami, które mają podobne problemy i są w stanie Nas zrozumieć.
Dawno nie pisałam, ale w sumie nie wiele się zmieniło, nadal jesteśmy na etapie badań, ja miałam robione hormony aby sprawdzić czy nie mam PCOS oraz wymaz z kanału szyjki macicy i wyszły mi jakieś 3 wstrętne bakterie Za tydzień mamy wizytę więc pewnie dostane jakieś antybiotyki, mam nadzieje, że szybko się pozbędę tego cholerstwa -
trzymam kicuki
a co do bakterii to pieronstwo jest uparte.. m 3 miechy walczylismy z nimi ;/
u meza wyszly w posiewie u mnei nby czysto..pozniej niby ok poc zym w posiewie znowu wyszly dwie ;/ widac cos musial miprzekazac i znowu ;/
ale dobrze trafilismy z antybiotykiem oboje rownoczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:21
-
dlatego sie pytam czy rownolegle meza sprawdzaja czy nie ma nic bakteryjnego .. bo wtedy ooje na raz przechodzicie kuracje..
u nas na poczaku szlo slamazarnie ale jak oboje na raz dostalismy sntybiotyk to polecaialo i w ciagu 2 tyg wyleczylismy -
Nie lubię nie proszonych gości więc i ich się pozbędę! Oby jak najszybciej Też zamierzam następny sylwester spędzić we troje, ba nawet ostatnio się śmiałam, że nie będę planowała urlopu w pracy bo w lato i tak już będę na L4 z brzuszkiem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
agus3004 wrote:Nie lubię nie proszonych gości więc i ich się pozbędę! Oby jak najszybciej Też zamierzam następny sylwester spędzić we troje, ba nawet ostatnio się śmiałam, że nie będę planowała urlopu w pracy bo w lato i tak już będę na L4 z brzuszkiem
poki co czekamy na zielone swietlo i biopsje
i dobrze planuejszWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:32
-
Obyście dostali jak najszybciej! Byle do zielonego celu, u mnie po roku starań włączył się już troszkę spokojniejszy tryb, chociaż czasami mam chwilę załamania ale to chyba normalne. No nic trzeba czekać na dalsze zalecenia lekarza, a teraz idę do łózia. Spokojnej nocki :*
Ania_84, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
nam tez juz sie wlaczyl tryb.. czekamy w tym czasie robimy co innego
choc fakt jest taki ze ju zmamy plan B i moze dlatgeo jestesmy spokojniejsi