przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Landryneczko a reszta wynikow jak Testosteron i LH ??
Bo FSH bardzo ladne
TSH jest warte obserwacji czy nie bedzie wzrastac .. w kierunku niedoczynnosci ..ale poki co jest ok
Co do estradiolu - kiedy brakuje estrogenu, plemniki są mało ruchliwe
z tym prgesteronem torche dziwnie ;/
-
Landryneczko nie doczytałam, ze to tsh męża , myślałam, ze Twoje
no to może i być, że wieczorem to też zawyżone to ogólnie chyba ok , jak Ania pisze, że ok to ok , ona tam temat ma ogarnięty na maksa - nasz lekarz i doradca forumowyLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ufff bo już sie wkurzałam na tę pocztę niech służy jak najlepiej TY wiesz , że życzę Wam żeby w końcu sie udało
-
Estrogeny – grupa hormonów płciowych, do których zalicza się estradiol, estron i estriol.
tu jest fajny art
http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/hormony/zenskie-hormony-estrogeny-sa-wazne-dla-mezczyzn_33983.html -
OvuFriend
-
Ania1986 wrote:Dobra olejmy GŁUPKA, to wszystko co napisała do niej wróci ze zdwojona siłą
Landryneczka mów jak tam wyniki? był któryś podwyższony?
Mam nadzieje,ze szybciej wroci do ciebie bo to od was podle frustratki sie zaczelo!2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
jak dla mnie ladne
testosteron w normie FSH nisko i LH ..ale nie za nisko
obserwujcie to tsh ...
a ten estradiol to skonsultujcie z lekarzem trzeba by poczytac czy nie ma cos na ten estradiol wlywu..jak np bez sensu jest robie nie testosteronu wieczorem czy w poludnie abo po upojnej nocy -
Ania1986 wrote:dziekuje:) ja widziałam ze masz jeszcze glucko na zbyciu, ale to odezwe sie jak bede miec kase o ile jeszcze bedziesz go miec;)
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
XxMoniaXx wrote:mam glucophage xr 500 cały blister i chyba 4 tabl, castagnus zostały mi 4 tylko tabl (nie wiem czy to bierzesz ). Kochana nie chce za to pieniążków bo nie bede brała kasy za otwarte opakowanie
Landryneczka, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend