przeszkoda w zajsciu-słabe nasienie, babeczki łączmy sie i wspierajmy!!
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
XxMoniaXx wrote:nie przeginasz ???? przebieraj i waż słowa !!!
nie zapominaj , że ten wątek też tyczy/ł i mnie i mam prawo być gdzie chcę ... widocznie nie mają mnie tu dosyć skoro żadna jeszcze mi tego nie napisała ...
Sorry ale wnioskujesz ciąże po teście , który pokazał kreskę po 20 min ?
To ty pierwsza mnie zaczepilas wiec to ty uwazaj na to co piszesz,ja do ciebie nic pierwsza nie napisalam wiec wara ode mnie!
Wiekszosc kobiet na tym forum ktore sa w potwierdzonej ciazy na poczatku mialy bladziocha po czasie,co w tym dziwnego???2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Dziewczyny spokojnie
" Mądrym jest ten, który wie, kiedy zachować spokój. "XxMoniaXx, Ania1986 lubią tę wiadomość
-
No dziewczyny bardzo mnie wspieraja i pomagaja mi w tych pierwszych dniach ciazy,nie wiem jak sie im odwdziecze,a ja tylko wkleilam wynik testu i posypaly sie "gratulacje"2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Ania_84 wrote:Dziewczyny spokojnie
" Mądrym jest ten, który wie, kiedy zachować spokój. "
Ja jestem nad wyraz spokojna,ciaza dobrze na mnie dziala A ty przed chwila mnie przepraszalas i szczerze gratulowalas a teraz klikasz ze lubisz odelgi pod moim adresem??tak wyglada wg ciebie szczerosc???bo dla mnie to jest falszywa dwulicowosc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:20
2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
OvuFriend
-
Landryneczka wrote:przeczytaj wypowiedzi agnes od samego początku wychodzi na to że nikt nie może swojego zdania wypowiedzieć zresztą sama widzisz co ona wygaduje nikt na to spokojnie nie będzie patrzył
sama zaczełas do mnie szurac pierwsza,kazdy to zauwazy,kto przeczyta archiwum,wiec nie pozostane ci dluzna,bo najlepsza obrona jest atak2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Landryneczka wrote:obrażam twoją rodzinę ?
wystarczy,ze bez powodu obrazasz mnie! i sama zaczelas pluć jadem!2015🤰Syn👦
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪