Przygotowania do ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
jak tam wasze starania dziewczyny ? jako, że nie mogę się starać w grudniu postanowiłam wybrać się na targi tatuażu w tą niedzielę, zobaczymy czy coś ruszy w tej kwestii miałam zrobić sobie nowy tatuaż na karku (więc w razie ciąży nie rozciągnąłby się), może to będzie ten impuls ?
-
Malinkowe oczekiwanie mój tez niestety pali ale postanowił sobie ze od nowego roku nie będzie palił jaki tatuaż wybralas Fatim?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 10:35
-
Werni a z kilku powodów, tak jak inni mówią misiu, kochanie tak u nas zawsze było żółwiu. Tak mówiliśmy do siebie, do naszego psa, na określenie naszej rodziny, tak zwracał się do nas przyjaciel. Żółwie morskie są znakiem płodności, żółw to nieustanne dążenie do celu, długowieczność, mądrość, dobroć, wolność, żółwie morskie są piękne moim zdaniem. Dwa lata temu widziałam dziewczynę z tatuażem żółwia pomiędzy łopatkami i się zakochałam
Mój mąż chce żółwia na całe plecy, to taki wspólny charakterystyczny dla nas mianownikWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 12:08
werni lubi tę wiadomość
-
Bas gratulacje życzę zdrowej ciąży pokaz nam fotke z testu
Fatim super ze wybraliscie razem tatuaż. Mój chce żebym miała na stopie przy małym palcu mały napis jego imienia, a ja chce żeby on miał moje imię ale jeszcze nie wybralismy miejsca.Baś lubi tę wiadomość