Przyszłe/obecne mamy PLUS SIZE
-
WIADOMOŚĆ
-
Piszczak wrote:Tak w penie. Tylko nie wbija ci się jak naciskasz(tak jak w glukometr że) ale sama musisz ją wbić. Ja mam 6mm, więc to nie jest długa igła.
Nie brzmi aż tak strasznie źle w sumie. Mam jednak nadzieję, że dam radę dieta jak najdłużej trzymać cukier w ryzach. Od jutra zaczynam mierzyć 4xdziennie.15.04.2022 Aleksander 🥰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka wrote:Dziewczyny ja jutro mam obciążenie glukoza trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok 😏 troszkę się boję ale mam nadzieję że wynik będzie ok. Miłego dnia wszystkim ☺️
Trzymam kciuki za dobre wyniki. Daj znać jak będziesz już je miałaStarania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dotka wspaniałe wyniki 🙂
Tari dasz radę 8 miesięcy szybko minie, a później piekna nagroda🙂
Ja zaczelam nowy cykl... Moze tym razem bedzie tym szczęśliwym 🙂Starania o pierwsze 👶 od 01. 2021
👱♀️ 32lata
Owulacja ✅
Hormony ✅
Waga ❌
💊 Inofem, wit D, acard
👨🦱 31 lat
Badanie nasienia ❌
27.10 - >Morfologia 0%
💊 TenFertilMan, orzechy brazylijskie, wit C, wit D
06.12 ⏸️
14.12 💔 (5tc) -
nick nieaktualny
-
HrabinaZ wrote:Jak tam dziewczęta się czujecie? 🙂 Ja fatalnie 😅 męczą mnie dzisiaj wymioty i ból głowy 🤨 jutro wieczorem mam wizytę u ginekologa i już się doczekać nie mogę 😍
Nie dziwie sie, że niedoczekanie jest. Ja mam za tydzień i dwa dni druga wizytę i od dzisiaj już zaczynam odliczać ja dziś w domu pierwszy raz zostałam. Mega mnie mdli, muszę wciskać sobie jedzenie (cukrzyca ciążowa więc muszę jeść regularnie), katar, kiepskie samopoczucie. Ciąża to nie przelewki 😅15.04.2022 Aleksander 🥰 -
Tari współczuję z tą cukrzycą ciążową i tym jedzeniem jak mdli 🙄 ja prowadzę własną działalność więc na szczęście jestem cały czas w domu i toaleta jest cała moja 😅 udało mi się coś zjeść dopiero koło 17 stej 🙂 a teraz to nawet siły odzyskałam i zaczęłam sprzątać 😅
-
nick nieaktualnyDziewczynki my wczoraj byliśmy u doktora współczuję wam tych mdłości. Ja na szczęście dolegliwości brak cały czas w pracy ☺️ na usg wszystko ok serduszko 170 uderzeń na minutę. Pozdrawiamy i życzymy mało nieprzyjemnych dolegliwości 😙
Tari, HrabinaZ, AgataJ lubią tę wiadomość
-
Byłam wczoraj u ginekologa 🙂 z moim małym człowiekiem jest wszystko w porządku, serce bije 150/min. Dostałam Duphaston na ostatni miesiąc 1 trymestru ze względu na swój ginekologiczne stary wiek 😂 następne wizyty za 4 tygodnie ( jedna z pierwszymi badaniami genetycznymi a drugą już u mojej pani ginekolog).
AgataJ, Tari, Dorka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ! Dawno dawno mnie tu nie było 😁 wracam z dobrymi wiadomościami. Wczoraj dostaliśmy niespodziankę od losu. Poszłam do swojego gin na kontrolną wizytę bo znów okresu nie dostałam a tutaj Pani doktor mówi " Jesteś w ciąży "
Kropuś ma 6+3 dni ❤️
Mam nadzieję że kolejną niespodzianką jaką usłyszymy za parę tygodni to że będzie dziewczynka 😁
Ściskam Was mocnoBlondyna.B, Tari, Piszczak, HrabinaZ, AgataJ, Dorka, Megi_85 lubią tę wiadomość
💔 2014 - Amelka 19 tc
❤️ 12.02.2017 - Krzyś (25tc)
-
nick nieaktualnyBajaa30 wrote:Cześć dziewczyny ! Dawno dawno mnie tu nie było 😁 wracam z dobrymi wiadomościami. Wczoraj dostaliśmy niespodziankę od losu. Poszłam do swojego gin na kontrolną wizytę bo znów okresu nie dostałam a tutaj Pani doktor mówi " Jesteś w ciąży "
Kropuś ma 6+3 dni ❤️
Mam nadzieję że kolejną niespodzianką jaką usłyszymy za parę tygodni to że będzie dziewczynka 😁
Ściskam Was mocno
Gratulacje 😍 niech zdrowo rośnieGonia_a, Bajaa30 lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na środową wizytę. Mam za duży cukier, TSH poszło mocno do góry, nie wiem jak Maleństwo bo go już 2 tyg nie widziałam na USG i jakoś tak depresyjnie i lękowo. Im bliżej wizyty tym gorzej u mnie z tym.25.08 - II
25.08 - beta 50,4
27.08 - beta 162