REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wynik z wczoraj -> 192,2 mU/ml !!!
Teraz to się zacznie do dopoero nerwowka.ewelinka2210, pepsunieczka, Baronowa_83, kattalinna, Astrate, bizona, Magdalena91, ktosiowa, Ann.naa, przyszła mama 2, Rosolina, Musik, Klaudia90, Kjopa3, pirelka, Emilia77, Mordeczka, Vesper, Migracja, emaj, justyna14, luna91, Mama_Ali, kirys, JoHanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKot wiedział pierwszy
Jest druga kreska Już nie trzeba jej wypatrywać, ona po prostu tam jest.
Później dziś wrzucę zdjęcie.
Poproszę kota. Uwielbiam kotypepsunieczka, kattalinna, Baronowa_83, Morwa, ewelinka2210, bizona, ktosiowa, aleala, Musik, Klaudia90, Kjopa3, pirelka, JennyXS, Emilia77, Vesper, Migracja, emaj, justyna14, kirys, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Mam wynik z wczoraj -> 192,2 mU/ml !!!
Teraz to się zacznie do dopoero nerwowka. -
ewelinka2210 wrote:Ty się nie denerwuj, tylko ciesz Gratulacje wiem, że to ciężko po przejściach, ale trzeba myslec pozytywnie Będziesz powtarzać?
-
Morwa wrote:Wtedy miałam podobny wynik w 31dc (w 16dpo->198,8mlUml) nich to nie dzieje się znowu ,bo jak zobaczyłam wynik to pierwsze co to nogi się pode mną ugięły bo to jak deja vu..
Nie masz teraz żadnych bóli jak wtedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 07:57
-
Morwa bedzie dobrze! Ja sie moge tylko domyslac jaki to srach...nigdy w ciazy nie bylam, ale prosze badz dobrej mysli! Wiem, ze zabrzmi to banalnie, ale mamy tylko jedno zycie, wiec starajmy sie go na zas nie wypelniac negatywnymi myslami. "Madra" ja. .
A pro po mnie..dzis siknelam na rozgrzewke przed sobota, i oczywiscie negatyw. Na poczatku wkurw..no ale co zrobic? Sikne jeszcze w sb i zaczynamy jak cos od nowa.Na bank sie nie poddaje jeszcze! Dzis wizyta u endo..ciekawe co powie na wszystko..
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
manabu gratuluję
Morwa, spokojnie to jeszcze o niczym nie świadczy idz jutro na betę zobaczysz czy ładnie przyrasta, z drugiej strony, wiem że tak się nie da, jestem po ciąży pozamacicznej, zanim to się stało to nie brałam w ogóle pod uwagę takiej możliwości, wydawało mi się to absurdalne, gdzie mi takie coś! nie możliwe, a teraz najzwyklejszy skurcz w pupce (ze tak się wyrażę ), delikatny ból barku, a ja już zakładam najgorszeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:02
manabu lubi tę wiadomość
-
Morwa gratulacje mordeczko przemila;)!
Juz Ci kiedys napisalam,ze limit zlych przypadkow wyczerpalas wiec teraz tylko same wspanialosci;)!
P.s sorry za literowke ale jestem za leniwa co by isc po moj tel a na tym tel mojego D.nie ma polskich literek bo to niemczarski. Takze wybaczajcie!
A moje 2kumpele w nocy urodzily zdrowe kluseczki. Ciocia sie cieszy!! -
Cytrynka_ wrote:Morwa rob druga bete na sprawdzenie przyrostu. I szoruj do dobrego gina. Jeśli pecherzyk jest gdzies indziej to powinien zauważyć
A co do odczuć bo któraś pytała , to ciężko stwierdzić bo teraz po takich przejściach zawsze będzie przemawiała przeze mnie autosugestia i ból niekoniecznie może być tam gdzie nie trzeba on już siedzi gdzieś z tyłu głowy i atakuje wtedy kiedy zaczynam o tym myśleć. Taki już zryty organizm. -
Aaaa no i wtedy pierwszy przyrost bety był dobry ,więc nie czekam tyle na środową betę co na piątkową:p szkoda ,że czas ,wtedy gdy jest potrzebny tak wolno płynie. Dość smutków na dziś ! Ja trzymam kciuki za Was a wy za mnie , ma być dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 08:44
Emilia77, pepsunieczka lubią tę wiadomość