REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://zapodaj.net/cee39d0315def.jpg.html
Zdjęcie. Na żywo wyraźniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:07
Mama_Ali, kattalinna, Klaudia90, aleala, Morwa, Cytrynka_, Emilia77, przyszła mama 2, Vesper, Migracja, emaj, justyna14, Baronowa_83, luna91, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Kochana wtedy zobaczyli go dopiero jak beta dochodziła 3000( miała powyżej 25000) ,więc łudzić się nie będę ,że teraz magiczny sprzed usg zobaczy coś przy tak niskiej becie. Jak nie będzie przyrastac tak jak trzeba to będę się wykłucać o tabletki poronne i nie będę już dawała sobie oczu mylić, że przy becie 1000 jeszcze na usg może nic nie być wydać bo to ściema jakich mało. W macicy ciążę widać wtedy napewno ,więc jak jej tam nie będzie to nie będę czekać na pęknięcie kolejnego jajowodu i na operację usunięcia go .
A co do odczuć bo któraś pytała , to ciężko stwierdzić bo teraz po takich przejściach zawsze będzie przemawiała przeze mnie autosugestia i ból niekoniecznie może być tam gdzie nie trzeba on już siedzi gdzieś z tyłu głowy i atakuje wtedy kiedy zaczynam o tym myśleć. Taki już zryty organizm. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja zrobilam dzis bete podjudzona przez Przyszła Mamę :p
No i dupa blada. nawet nie ma sie czego uczepić
Ale pierwszy raz od kilku cykli o tej porze szyjka jest szczelnie zamknieta! A to juz sukces!
nie wiem czy nie za wczesnie ta beta, chciałam zrobic przy okazji prolaktyny / wiecie ze to jedyny hormon który trzeba robic najlepiej na czczo i rano?/. No ale ta beta, to gdzies tak 9,5 dnia po owulacji
Jak by temperatura wzrosła to zrobie bete w czwartek. A jak nic sie nie zadzieje, to nic nie robie i czekam na @.
No ale, przyszły miesiac mam hsg, bez wspomagaczy, wiec raczej bez specjalnych staran, wszystko sobie posprawdzam i wystartuje na nowo. -
ewelinka2210 wrote:Morwa ja miałam betę 1300 i nie było jeszcze nic widać, serio, jakaś kropka malusieńka, która nie musiała być zarodkiem. Dopiero na kolejnym usg był zarodek juz z serduszkiem, także może byc tak, że nic nie widać przy takiej becie. Dodam, że było usg na bardzo dobrym sprzęcie robione.
-
manabu wrote:http://zapodaj.net/cee39d0315def.jpg.html
Zdjęcie. Na żywo wyraźniejsza
Gratuluje!!!manabu lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Zarodek, zarodkiem ale pęcherzyk ciążowy było już widać, lekarz nie mógł dać Ci gwarancji ,że w nim rozwinie się zarodek, także to trochę inna sprawa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:33
-
Cytrynka_ wrote:Morwa no imi o to chodzi. Ze ten pecherzyk powinni widzieć tam gdzie byc powinien. Beta rośnie baaardzo szybko i Mysle ze w następnym tyg możesz spokojnie isc i zobaczyć jak pieknie bolszewik wgryzl sie w macice
-
nick nieaktualny
-
Morwa będzie dobrze. Zobaczysz! Nie możesz teraz się zamartwiać tylko musisz się cieszyć. Bo narazie nie masz powodu do zmartwień . Wiem ze łatwo powiedzieć ale serio wierze ze wszystko będzie dobrze :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2015, 09:56