REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyheja
dziewczyny - możliwe, że castagnus mi owulację przyspieszył o całe 2 dni, zatem juz jestem w ciąży, tylko muszę to testem za dwa tygodnie potwierdzić.
Ale póki co to - czy któraś moze zajrzeć do mnie na wykres i powiedzieć, że jestem po owulacji już? Dzić zaplamiłam okropnie, to było nawet krwawienie lekkie - zapodałam sobie w ten sposób dupka w 14dc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Jenny u Ciebie to albo bolszewik sie dlugo wgryzal i temu testy go nie pokazywaly. Albo ovu mialas w 28dc (jak pamietam) i zaskoczylas z tego dzien wczesniej.
Opcje są dwie nie muszę wiedzieć z jakiej przyczyny i w którym dniu - ważne że jest Chociaż i tak mi się zdaje że owulacja była późniejBratek lubi tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:o, u mnie też pierwszy, a zarazem ostatni, bo ciążę juz mam, tylko jeszcez niezagnieżdżoną, dlatego testy nie wyjdą
P.S. Na razie mam tylko wyniki CRP. Są dobre: 0,5mg/l [0,0-5,0] - czyli jeśli @ przyjdzie, droga do HSG czeka na nas otworem (mam nadzieję bo posiewy wyszły ponoć idealne).
Cieszę się Liczę się z denną betą, ale wysokie CRP naprawdę by mnie wkurzyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:32
-
Bratek, wie się i już! Ja na ten przykład jestem na początku drugiego tygodnia ciąży, a co po drodze jeszcze tylko aleksis, potem trochę czekania i dwie kreski na patyku właściwym i zielona kropa na wykresie
Bratek, Marta.83, JennyXS lubią tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:Eliza Twoj pytong tez 600km od domu? Moze to ten sam co moj?
A do sluzu to cyba zawsze po owu jest kremowy albo lepki. To oczywista oczywistosc.
No chyba nie ten sam... mam taką nadzieję :p
A co do śluzu to zawsze jest kremowy tylko w tym cyklu dziwnie rozciagliwy. Stąd moje pytanie.
Ale że co miesiac jestem w ciąży urojonrj to już miałam nadzieję, że to jest jakiś dobry znak.
Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość. -
nick nieaktualnyBratek wrote:Przepraszam, ale zżera mnie ciekawość - a skąd się takie rzeczy wie?
zaklinam rzeczywistośc tak naprawdę ja nic nie wiem, po ostatnich moich przebojach i betą równą 5,0 w 11dpo... próbuję się optymistycznie nastawiaćBratek, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElza :) wrote:No chyba nie ten sam... mam taką nadzieję :p
A co do śluzu to zawsze jest kremowy tylko w tym cyklu dziwnie rozciagliwy. Stąd moje pytanie.
Ale że co miesiac jestem w ciąży urojonrj to już miałam nadzieję, że to jest jakiś dobry znak.
Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość.
ja po luteinie miałam taki właśnie biały rozciągliwy lekko -
Marta.83 wrote:zaklinam rzeczywistośc tak naprawdę ja nic nie wiem, po ostatnich moich przebojach i betą równą 5,0 w 11dpo... próbuję się optymistycznie nastawiać
Zaciskam kciuki za pomyślny bieg wydarzeń -
nick nieaktualny
-
karolka22 wrote:U mnie biały rozciagliwy śluz po owulacji zwiastuje najczęściej nadejście @
Karolka22 dzięki za info
Na fioletowe stronie mocy przeczytałam,że jednak może to być dobry znak ale nie ma co się stresować bo do testowania jeszcze duuuużo czasu.
Dzięki za swoje opinie:) -
nick nieaktualnyMarta.83 wrote:o, u mnie też pierwszy, a zarazem ostatni, bo ciążę juz mam, tylko jeszcez niezagnieżdżoną, dlatego testy nie wyjdą
alinka poka poka wykres
niestety nic na nim nie ma, bo w tym miesiacu nie mierzylam temperatury. Jedyne co to zrobilam testy owulacyjne jak mnie z zaskoczenia jajniki zaczely bolec wczesniej niz zawsze.
Ale powiem Wam więcej, ja też wiem że jestem w ciąży!! Cycki mnie swędzą od owulacji i wiem, że to na pewno właśnie to! Zawsze bolały, a tym razem inaczej
Powiem więcej, dzisiaj w Smyku kupiłam małe buciki i w niedziele na imieniny męża zrobię test i na pewno będą dwie kreski. I prezent z głowy. Ale ponieważ to dopiero będzie 11dpo i nie wiadomo jak ten test się zachowa (czy zechce tak wczesnie odkryc przede mna prawde) to w zapasie kupilam tez koszulekattalinna, jahmich, Pełna Nadziei lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam dziwaczny cykl w 12 dniu szyjka była miękka, otwarta, czułam i prawy i lewy jajnik, później pojawił się kremowy śluz... No ale chyba to było nic... planowo owu powinnam mieć w 19 dniu cyklu czyli to będzie niedziela... i tak też się czuję jajnik lewy daje o sobie znać. Szyjka wędruje do góry i się otwiera. ii... nie wiem no... dziwacznie