X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20151015-171229.jpg

Czuje presje! Ale robi sie, matka nie zawiedzie!!;)

Vesper, Bratek, emaj, kattalinna, Karolina_karolina lubią tę wiadomość

• emaj Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja :)
    dziewczyny - możliwe, że castagnus mi owulację przyspieszył o całe 2 dni, zatem juz jestem w ciąży, tylko muszę to testem za dwa tygodnie potwierdzić.
    Ale póki co to - czy któraś moze zajrzeć do mnie na wykres i powiedzieć, że jestem po owulacji już? Dzić zaplamiłam okropnie, to było nawet krwawienie lekkie - zapodałam sobie w ten sposób dupka w 14dc...
    c5c931704a66c12dd9475ad26f83ea6a.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 ja też biorę castagnus od tego cyklu i u mnie owulacja też wyjątkowo była 2 dni wcześniej niż zawsze, więc wszystko możliwe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, u mnie też pierwszy, a zarazem ostatni, bo ciążę juz mam, tylko jeszcez niezagnieżdżoną, dlatego testy nie wyjdą :D

alinka poka poka wykres

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 17:59

kattalinna lubi tę wiadomość

• przyszła mama 2 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    JEEEEE! Czyżby to był golf do majtek?

przebiegła Ty!!! zgadłaś!!:P

Bratek lubi tę wiadomość

• JennyXS Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Jenny u Ciebie to albo bolszewik sie dlugo wgryzal i temu testy go nie pokazywaly. Albo ovu mialas w 28dc (jak pamietam) i zaskoczylas z tego <3 dzien wczesniej.

Opcje są dwie :) nie muszę wiedzieć z jakiej przyczyny i w którym dniu - ważne że jest :) Chociaż i tak mi się zdaje że owulacja była później :)

Bratek lubi tę wiadomość

200909182441.png
    f2wli09kseu15yxf.png
    3jgxvfxmbborrgjh.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    o, u mnie też pierwszy, a zarazem ostatni, bo ciążę juz mam, tylko jeszcez niezagnieżdżoną, dlatego testy nie wyjdą :D
    Przepraszam, ale zżera mnie ciekawość - a skąd się takie rzeczy wie? ;)

P.S. Na razie mam tylko wyniki CRP. Są dobre: 0,5mg/l [0,0-5,0] - czyli jeśli @ przyjdzie, droga do HSG czeka na nas otworem (mam nadzieję ;) bo posiewy wyszły ponoć idealne).
    Cieszę się :) Liczę się z denną betą, ale wysokie CRP naprawdę by mnie wkurzyło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 18:32

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek, wie się i już! Ja na ten przykład jestem na początku drugiego tygodnia ciąży, a co :) po drodze jeszcze tylko aleksis, potem trochę czekania i dwie kreski na patyku właściwym i zielona kropa na wykresie :)

Bratek, Marta.83, JennyXS lubią tę wiadomość

age.png
  • Elza :) Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszła mama 2 wrote:
    Eliza Twoj pytong tez 600km od domu? Moze to ten sam co moj?;);)
    A do sluzu to cyba zawsze po owu jest kremowy albo lepki. To oczywista oczywistosc.

No chyba nie ten sam... mam taką nadzieję :p
    A co do śluzu to zawsze jest kremowy tylko w tym cyklu dziwnie rozciagliwy. Stąd moje pytanie.
    Ale że co miesiac jestem w ciąży urojonrj to już miałam nadzieję, że to jest jakiś dobry znak.

Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Przepraszam, ale zżera mnie ciekawość - a skąd się takie rzeczy wie? ;)

zaklinam rzeczywistośc ;) tak naprawdę ja nic nie wiem, po ostatnich moich przebojach i betą równą 5,0 w 11dpo... próbuję się optymistycznie nastawiać ;)

Bratek, kattalinna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza :) wrote:
    No chyba nie ten sam... mam taką nadzieję :p
    A co do śluzu to zawsze jest kremowy tylko w tym cyklu dziwnie rozciagliwy. Stąd moje pytanie.
    Ale że co miesiac jestem w ciąży urojonrj to już miałam nadzieję, że to jest jakiś dobry znak.

Nie pozostaje nic innego jak uzbroić się w cierpliwość.

ja po luteinie miałam taki właśnie biały rozciągliwy lekko

• Bratek Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:
    zaklinam rzeczywistośc ;) tak naprawdę ja nic nie wiem, po ostatnich moich przebojach i betą równą 5,0 w 11dpo... próbuję się optymistycznie nastawiać ;)
    Ufff, bo już się bałam, że Ty tak na poważnie ;)
    Zaciskam kciuki za pomyślny bieg wydarzeń :)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalina jest w 2 tyg ciąży, a ja w trzecim :) jeszcze parę dni i płeć będziemy znały :D

Bratek, kattalinna lubią tę wiadomość

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:00

cl2sjfv.png
  • Elza :) Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    U mnie biały rozciagliwy śluz po owulacji zwiastuje najczęściej nadejście @ :)

Karolka22 dzięki za info :)
    Na fioletowe stronie mocy przeczytałam,że jednak może to być dobry znak ale nie ma co się stresować bo do testowania jeszcze duuuużo czasu.

Dzięki za swoje opinie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 wrote:

alinka poka poka wykres

niestety nic na nim nie ma, bo w tym miesiacu nie mierzylam temperatury. Jedyne co to zrobilam testy owulacyjne jak mnie z zaskoczenia jajniki zaczely bolec wczesniej niz zawsze.

Ale powiem Wam więcej, ja też wiem że jestem w ciąży!! Cycki mnie swędzą od owulacji i wiem, że to na pewno właśnie to! Zawsze bolały, a tym razem inaczej :)

Powiem więcej, dzisiaj w Smyku kupiłam małe buciki i w niedziele na imieniny męża zrobię test i na pewno będą dwie kreski. I prezent z głowy. Ale ponieważ to dopiero będzie 11dpo i nie wiadomo jak ten test się zachowa (czy zechce tak wczesnie odkryc przede mna prawde) to w zapasie kupilam tez koszule :)

kattalinna, jahmich, Pełna Nadziei lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka, mi ostatnio facelle strmieniowy pokazał badziocha przy becie równej 5 (potem przy becie 3,6 tez pokazywał, lecz jeszcze bledszy był). Więc jak chcesz szybko wiedzieć, to ten test pokazuje wcześnie ;)

• letty Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziwaczny cykl :/ w 12 dniu szyjka była miękka, otwarta, czułam i prawy i lewy jajnik, później pojawił się kremowy śluz... No ale chyba to było nic... :P planowo owu powinnam mieć w 19 dniu cyklu czyli to będzie niedziela... i tak też się czuję :) jajnik lewy daje o sobie znać. Szyjka wędruje do góry i się otwiera. ii... nie wiem no... dziwacznie

wnid8ribpqlokjkp.png
    ckaivfxmzxh7kbdm.png
  • bizona Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie juz plamienia, rano byl spadek tempki, a jutro pewnie @ ....wrr...

p19uflw1tlpg1ms1.png
    9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka!:) Dziewczynka i chlopiec <3
‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ