REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Przyszla mama dziekuje za wsparcie.
Bizona w listopadzie nam sie uda. Nie ma bata. Impreze zaczynamy juz w halołin.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
pati87 - bardzo mi przykro, naprawdę, musiałabyś naprawdę silna, żeby podjąć taką decyzję.
Mi nie chodziło o to, że ona jest w ciąży, bo to super wiadomość. Wiedziałam, że od września się będą starać, ale że już? tak poprostu? mnie boli to, że jesteśmy z mężem ponad 3 lata po ślubie, próbowałam go namówić na wcześniejsze starania, ale nie wyszło - nie był gotowy, i tyle ile ja wtedy przepłakałam to wie tylko Ten na górze. A teraz gdy już jesteśmy oboje gotowi, to się nie udaje. Więc moje rozczarowanie z upragnionych II kresek jest w zasadzie porównywalne do tych co już od dawna się starają.
Mnie też denerwuje to, że niektóre nic sobie z tego nie robią i zachodzą, nawet przez wpadki, nie dbają o maleństwo.
alinka - powodzenia w testowaniu
Marta.83 - o, u mnie też pierwszy, a zarazem ostatni, bo ciążę juz mam, tylko jeszcez niezagnieżdżoną, dlatego testy nie wyjdą genialne!!!
sorry za moją niewiedzę, ale co to jest ALEKSIS?
I tak patrzę dopiero teraz na pierwszą stronę.... a tam mnie brak! Poproszę o dopisanie na 20 października! nadzieja ciągle trwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 21:26
Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Kurde nie dobrze myślałam ,że jednak będzie Lenincat tulam :*:*
Swoja drogą, chyba zaczyna mnie nieco przerażać czułość Rossmannowych testów.... Dziś był przysłowiowy cień cienia. Wczoraj normalny pozytyw. Blady, bo blady, ale pozytyw. Jeśli dziś mam 1,5, to ileż mogłam mieć wczoraj?
Hmmm, nie chcę, by testy NIE pokazały czegoś, co JEST..... Ale nie jestem pewna czy to dobra opcja, by pokazywały coś, czego nie ma