REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHrabina gratulacje Kurcze, a wiesz że ja od kilku dni też mam jakieś wypieki na policzkach w ciągu dnia? No tak mnie parzy jakiś czas jakbym chora była..
MiMK u mnie w sumie bez zmian, piersi bolą, podbrzuszę czuję, dzisiaj jakbym miała lekkie zawroty, a teraz po pracy lekkie mdłości, ale to może od słodkiego bo były ciastka itd. w pracy więc poskubałam troszkę. I jelita teraz bolą..
Jenny super beta brawo!
Morwa super, że beta rośnie
Kurcze same pozytywne wieści tu, aż miło poczytać !sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
Tak myślę że ją też wypieku miałam. Myślałam że choroba mnie zbiera i temu ta temp w pochwie taką wysoką, tyle że rano temperatura ciała spadała poniżej normy a w pochwie dalej wysoka. To też jest trop w kierunku kociaka
Hrabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Pirelka- szczaj ze mna w niedzielę, razem raźniej
Morwa, Jenny- świetne przyrosty, prosze kichac i wirusowac na prawo i lewoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 22:02
-
nick nieaktualny
-
Morwa jak ja się cieszę Twoim szczęściem
Pirelka będę o Tobie rano myśleć.
A właśnie, kiedy jest rano?
Ja w soboty wstaje około 10 to rano= pierwszy sik czy mam nastawiać budzik na 6?
Cytrynka sikaj sikaj wprawiaj sieMorwa lubi tę wiadomość
-
MiMK wrote:Morwa jak ja się cieszę Twoim szczęściem
Pirelka będę o Tobie rano myśleć.
A właśnie, kiedy jest rano?
Ja w soboty wstaje około 10 to rano= pierwszy sik czy mam nastawiać budzik na 6?
Cytrynka sikaj sikaj wprawiaj sieVesper lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny;)!
Paczajcie na moja temp;) skoczyla wariatka do gory i robi mi nadzieje;)
Jutro niedzielnie sikne a jak beda 2 krechy to bedzie tlusy rosol;)
Milej soboty;);*
Morwa dzuelna z Ciebie babeczka-tak trzymaj:*emaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTest negatywny, nie wiem już o co chodzi z tą @. Nigdy się nie spóźnia, raz do roku się spóźni i to nawet nie jest ciąża dobija mnie..
Jeszcze mnie ta lędźwie i plecy bolą Brzuch @ nad ranem bolał..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 09:42