Forum Starając się - ogólne REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)
Odpowiedz

REWOLUCJA PAŹDZIERNIKOWA - lista testujących w najdłuższym miesiącu w roku :)

Oceń ten wątek:
  • Morwa Autorytet
    Postów: 15583 22050

    Wysłany: 23 września 2015, 22:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa zrobiłam sobie rewolucyjną czerwień na włosach! :D Będę straszyć na mieście jak nic :p

    Vesper, Bratek, Kjopa3, JoHanna, słońce82, Paulette, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

  • kattalinna Autorytet
    Postów: 8654 7425

    Wysłany: 23 września 2015, 23:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, natchnęłaś mnie - jutro robię rewolucyjne paznokcie ;)

    Morwa lubi tę wiadomość

    zem3qps6in5tddof.png
  • JoHanna Autorytet
    Postów: 593 488

    Wysłany: 23 września 2015, 23:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vesper wrote:
    JoHanna, a widziałaś moją Hadesową tempkę? :P dziś już ból brzucha, wczoraj mega PMS bleee...idę po winko ;)
    No dobra, teraz spojrzałam. Pij to wino i szykuj sie na październik :)

    Vesper lubi tę wiadomość

    "Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód" P. Coelho
  • Vesper Autorytet
    Postów: 2378 1813

    Wysłany: 24 września 2015, 00:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowie, bolszewików, JoHanna <3

    edit:
    Lowelas już u mnie jedną nogą, smyra mnie halluksami. Załapał się nawet na winiacza :P

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 01:09

    stardust87, pepsunieczka lubią tę wiadomość

    staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

  • emaj Autorytet
    Postów: 1666 1750

    Wysłany: 24 września 2015, 07:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 18:36

  • iwonka86 Przyjaciółka
    Postów: 62 34

    Wysłany: 24 września 2015, 07:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Laski.. A u mnie chyba cykl bezowulacyjny:( Jajniki od soboty disco robiły a w poniedziałek wyszedł mi test pozytywny ale śluzu brak i tempka do dziś nie skoczyła, więc raczej małe nadzieje na baby w tym miesiącu....ehh.....co za życie...A moja znajoma wpadkę zaliczyła za pierwszym razem....Niektórzy to mają fuksa...

  • kirys Autorytet
    Postów: 823 761

    Wysłany: 24 września 2015, 07:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratek wrote:
    Są takie opinie, że najbardziej płodnym jest się w miesiącu swych urodzin, więc..... czary-mary.... bój się!!!!! B-)
    ;)
    :-D :-D :-D
    Bratek <3 nadziejo Ty moja! Ale mnie podniosłaś na duchu! Teraz będę cały dzień podjarana chodziła :-)
    Z takim nastawieniem to ja mogę wkraczać w jesień. Rewolucja jest moja, jeszcze paznokcie rewolucyjne przyłożę i do boju! ;-)

    Helenka <3 Rośnij zdrowo córeczko!
    km5smg7ygfmqp0h0.png
  • Vesper Autorytet
    Postów: 2378 1813

    Wysłany: 24 września 2015, 09:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam oficjalnie do bolszewików, chyba coś zmaluję na czerwono na dobry początek ;)

    staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

  • Emilia77 Autorytet
    Postów: 494 152

    Wysłany: 24 września 2015, 09:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, podreptałam dziś na badania. FSH,LH,Estradiol i Progesteron. Prolaktynę miałam ostatnio robioną i wynik 16 przy normach do 25. Ja robię własną rewolucję nie mam co liczyć na lekarzy. Szukam normalnego, ludzkiego a takich jak na lekarstwo. W przyszłym tyg jeszcze tsh i ft4, morfologia i ob. i........sama nie wiem co :(. Liczę jeszcze na październik potem odpuszczam. Psycha siada :( Robię tyle różnych badań ale do psychiatry nie chcę z przymusu. Miłego dnia kobitki. Już niebawem pierwsze testy wiec trzymam kciuki :) :) :)

    malika89, Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość

    Emilia77

    starania od lipiec 2014


    insulinooporność,niedoczyn. tarczycy,Hashimoto(Letrox150)
  • malika89 Autorytet
    Postów: 1288 2304

    Wysłany: 24 września 2015, 09:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilia77 wrote:
    Hej, podreptałam dziś na badania. FSH,LH,Estradiol i Progesteron.

    Witaj w klubie :) ja dziś do tego pakietu dołożyłam TSH. Po 15 będą wyniki :)

    Emilia77, Vesper lubią tę wiadomość

    <3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • Morwa Autorytet
    Postów: 15583 22050

    Wysłany: 24 września 2015, 09:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wasze wyniki, za owulacje ,zagnieżdżenia i wszystko co ma pomóc w rewolucji :D

    Jutro chyba wybiorę się do pana doktorka na sprawdzenie podwozia co tam w ogóle slychować w wielkim, małym świecie :) mam nadzieje ,ze jakiś pęcherzyk jest i ze nie ma torbieli ani ze się nie przestymulowałam:p

    malika89, Emilia77, Vesper, littleladybird, Kjopa3, ewelinka2210, wróżbitka, stacey lubią tę wiadomość

  • przyszła mama 2 Autorytet
    Postów: 1982 5919

    Wysłany: 24 września 2015, 10:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello...nieśmiało ale wracam do gry....stara weteranko-kumpelo Morwo wpisz mnie na 20 października ...czas się znów płodzić bo dziedzica majątek rozpiję i roztrwonię doszczętnie:)

    właśnie zerkłam kto na 20...no ładna mi się ekipa szykuje tzw. wyjadaczki:):)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 10:16

    Morwa, Vesper lubią tę wiadomość

  • Jagah Autorytet
    Postów: 1568 2205

    Wysłany: 24 września 2015, 11:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie dzisiaj spotkało Szczęście! Mąż mi wywalczył skierowanie na badania, i jutro, w 3dc podreptam dzielnie oddać krew. Planuję TSH (ft3, ft4), LH, FSH, Estriadol, Prolaktyne. I mało tego, przesunął urlop o tydzień, ze względu na staranka, żeby sobie spokojnie baraszkować w domu :D Cuuudny początek :)

    Emilia77, Morwa, kattalinna, Vesper, pepsunieczka, emaj lubią tę wiadomość

    1o5qp2.png<3 kAlMp1.png
  • zonaboba Autorytet
    Postów: 624 202

    Wysłany: 24 września 2015, 11:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny przybywam. pazdziernik to miesiac moich urodzin a slyszalam ze kobieta jest wtedy bardziej plodna :) testuje 19.10 troche wczesniej niz @ ma przyjsc ale w tym dniu mamy 5rocznice i mam nadzieje ze zobaczymy 2krechy.
    morwa kochana wpisz mnie na 19 z gory dziekuje :) a teraz lece do pracy :(

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 11:57

    Morwa, Vesper lubią tę wiadomość

    To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

  • emilanka Autorytet
    Postów: 4200 2968

    Wysłany: 24 września 2015, 12:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zonaboba widzę że masz podobny staż staraniowy i wykresowy jak ja :)

    https://ciazooporna.music.blog/
    PCOS, insulinooporność, hiperinsulinemia poposiłkowa, hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy, hiperandrogenizm (zbyt wysoki DHEAs androstendion), nietolerancja glutenu, mleka krowiego, mutacje: MTHFR 1298ac, Leiden, PAI, DTRR, nieszczelne jelita...
  • Domis Ekspertka
    Postów: 257 65

    Wysłany: 24 września 2015, 13:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :) u mnie zbliza sia owu. Testy narazie negatywne ale wszystko przed nami ;)
    Zel kupiony czeka i mam nadzieje ze tym razem przegonie @ na 9 miesiecy ;)

    TP 21.07.18 :)
    p19u3a3fndaqukvp.png
  • Cytrynka_ Autorytet
    Postów: 4402 1914

    Wysłany: 24 września 2015, 13:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zescie tu o czerwonych rewolucjach pisaly ze chyba wieczorem zrobię sobie czerwone pazurki ;)

    Poki co zapraszam na racuchy ;) swiezo smazone, jeszcze ciepłe ;)

    Vesper, pepsunieczka lubią tę wiadomość

  • malika89 Autorytet
    Postów: 1288 2304

    Wysłany: 24 września 2015, 14:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz mam wyniki

    07.09. - TSH - 4,220 [0,27-4,2]
    16.09. - TSH - 5,300 [0,27-4,2]
    24.09. - TSH - 3,670 [0,27-4,2]

    07.09.
    f T4 - 1,07 [0,93-1,7]
    f T3 - 3,11 [2-4,4]

    16.09. - Prolaktyna 42,31 [4,79-23,3] (22 dc, 6 dpo)
    24.09. - Prolaktyna 19,06 [4,79-23,3] (3 dc)

    24.09.
    LH - 8,46 [faza folikularna 2,4-12,6]
    FSH - 9,35 [faza folikularna 3,5-12,5]
    LH/FSH - 0,90
    Estradiol - 32,40 [faza folikularna 26,7-156,0]

    16.09.
    Anty TPO - 9,12 [ < 34]
    Anty TG - 14,21 [ < 115]

    TSH i PRL do obniżenia. Reszta całkiem całkiem na moje oko :)
    Całe szczęście 5 października mam wizyte u endo.

    <3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • emilanka Autorytet
    Postów: 4200 2968

    Wysłany: 24 września 2015, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malika na moje oko jest nie źle choć jeśli chodzi o tarczycowe - to ja zupełnie się nie znam - Zwei nasza jest ekspertem :)

    PRL trochę wysoka ale nie tragiczna - może niepokalanek pomógłby?

    malika89 lubi tę wiadomość

    https://ciazooporna.music.blog/
    PCOS, insulinooporność, hiperinsulinemia poposiłkowa, hiperprolaktynemia, niedoczynność tarczycy, hiperandrogenizm (zbyt wysoki DHEAs androstendion), nietolerancja glutenu, mleka krowiego, mutacje: MTHFR 1298ac, Leiden, PAI, DTRR, nieszczelne jelita...
  • słońce82 Ekspertka
    Postów: 129 102

    Wysłany: 24 września 2015, 14:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    malika89 wrote:
    Ja juz mam wyniki

    07.09. - TSH - 4,220 [0,27-4,2]
    16.09. - TSH - 5,300 [0,27-4,2]
    24.09. - TSH - 3,670 [0,27-4,2]

    07.09.
    f T4 - 1,07 [0,93-1,7]
    f T3 - 3,11 [2-4,4]

    16.09. - Prolaktyna 42,31 [4,79-23,3] (22 dc, 6 dpo)
    24.09. - Prolaktyna 19,06 [4,79-23,3] (3 dc)

    24.09.
    LH - 8,46 [faza folikularna 2,4-12,6]
    FSH - 9,35 [faza folikularna 3,5-12,5]
    LH/FSH - 0,90
    Estradiol - 32,40 [faza folikularna 26,7-156,0]

    16.09.
    Anty TPO - 9,12 [ < 34]
    Anty TG - 14,21 [ < 115]

    TSH i PRL do obniżenia. Reszta całkiem całkiem na moje oko :)
    Całe szczęście 5 października mam wizyte u endo.
    Tsh masz zdecydowanie za wyskokie, starając się o dziecko powinnaś mieć poniżej 2.

    malika89 lubi tę wiadomość

    3jgxrjjgmue5631q.png
‹‹ 15 16 17 18 19 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

„Nie mogę zajść w ciążę!” – najczęstsze problemy z płodnością u kobiet

Czy zastanawiałaś się kiedy powinnaś zacząć martwić się, jeśli pomimo waszych starań nie możesz zajść w ciążę? Czy lepiej cierpliwie czekać, czy może gdy nadejdą pierwsze obawy, od razu skonsultować się z lekarzem? Przeczytaj jakie są niepokojące objawy, których nie powinnaś ignorować i jakie są potencjalne rozwiązania zwiększające szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego